хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Кілька нескурвлених питань, або вихід є!

Це ж що має зробити батько, щоб всі три дорослі доньки проти нього воювати почали? А що має зробити чоловік, щоб дружина з чотирма дітьми з ним розлучилася сама? Тим більше, якщо вірити оповідачу, та дружина ще й без засобів існування. І, якщо вона така вже погана, нащо ж з нею одружувався та стільки діток народжував? Та жив десятками років . І що важливо: абсолютно не плаксій і не стогне на блогах аж ніяк!
ПиСи. А анкетка в знайомствах лише на цьому сайтіку вже п'ятий рік висить. І це в зразкового чоловіка та батька. Ага.
ПиПиСи. Та местор янгол у порівнянні з тими цінними працівниками, кого до Польщі не взяли! Одна дорога лишилася: до москалів, там нарешті руцка баба пожаліє, нагодує, утримуватиме й брагою частуватиме. Й радітиме, коли наб'є синець. То ж від кохання, ага.
Нехай щастить! burumburum

Іще одна дамочка ось прислала відео, просила для якогось Сірьожі запостити. Пише, що розлучення святкує третій день поспіль. 


7

Коментарі

121.07.17, 09:13

Якщо чоловіки - такі скоти, а жінки - такі добрі феї, то чому більшість жінок прагне отримати статус заміжньої дами?

    221.07.17, 09:16

    бачу гранд-дами і.уа торкнулись хобітом добре. Розкажу історію. Мій брат, у четвертих, атовець, роботяга, в руках все горить, не вживає, курить багато, та то таке. Гарний чоловік, з руками, ногами, не дурний. Взяв жінку з дитиною, яку всиновив, виховав як свою. Жінка не працює, мають спільну дитину. Живуть 10 років. Всі ці десять років виносить йому мізки. В прямому сенсі. Її намовляє мама, типу він не такий, поганий і т.д. і т.п. Скандали. Старша донька налаштована проти нього, молодша ще мала, але і її налаштують, бо мамі це легко. Коли прийшов з війни, покинула. Хоча він нічого такого не робив, просто депресія. Коли біля нього стали крутитись жінки, чоловік хороший на дорозі не валяється, повернулась. В родині постійні сварки, хоча вона на всьому готовому, тільки за дітьми дивиться.

      321.07.17, 09:19

      качай мэстора! верните мэстора!

        421.07.17, 09:21

        Продовжу, з Вашого дозволу. Я от його слухаю і думаю, що їй не вистачає? Родичі ці наші дуже порядна і роботяща родина, всі діти, вони брати і сестри моєї мами в третіх, успішні, добре живуть. Свекри цій родині допомагають, натомість теща намовляє доньку проти чоловіка. А та слухається. І те не так, і те не так. Сварки, претензії. Він воював, має пільги, медаль, герой, вона не працює, що ще? тому не будьте така категорична, коли обговорюєте чужу родину. Бо жінки, на жаль, не всі янголи і не все вирішується різко і швидко.

          521.07.17, 09:41Відповідь на 1 від Ми Ла

          [ciТа уже не все. Самостоятельные живут в гостевом браке

            621.07.17, 09:42Відповідь на 2 від Анна-Марія

            Знакомо по собственному детству

              721.07.17, 09:44

              Не хочу нікого судити - права такого не маю,на все воля Божа ,(та й не в курсі справи, що сталося і чому на нього наїхали всі) , але мені його шкода.
              Зацькували чоловіка, як би там не було, а свою думку має право сказати кожен, в тому числі і местор, що доброго зробили? Він вже скільки не з"являється на сайті...

                821.07.17, 09:46Відповідь на 5 від olginsad

                [ciТа уже не все. Самостоятельные живут в гостевом бракеце той самий брак, тільки люди живуть окремо. У них же теж є якісь спільні плани? планування бюджету, витрат, якісь серйозні покупки чи поїздки. Це ж не просто перепихон - і розбіглися.Самостійність тут ілюзорна.

                  921.07.17, 11:27Відповідь на 1 від Ми Ла

                  Якщо чоловіки - такі скоти, а жінки - такі добрі феї, то чому більшість жінок прагне отримати статус заміжньої дами?Замітка про конкретний випадок. Щодо питання: мабуть, ми спілкуємся з різними жінками.

                    1021.07.17, 11:40Відповідь на 9 від Міс Марпл

                    Якщо чоловіки - такі скоти, а жінки - такі добрі феї, то чому більшість жінок прагне отримати статус заміжньої дами?Замітка про конкретний випадок. Щодо питання: мабуть, ми спілкуємся з різними жінками.ти хочеш сказати, що майже всі твої знайомі - незаміжні і не прагнуть заміжжя?. Вибач, але я не повірю в це ні під будь-яким приводом.
                    Щодо конкретного випадку - чувак подав свою позицію однобоко і під соусом вселенської образи на свою жінку, яку переніс на всіх жінок світу, взагалі, і нашого сайту, зокрема.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна