Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Викладачі - "фашисти"

На півдні України в вузах працюють "викладачі-фашисти" ВІДЕО

Виявляється, є люди, котрі гімн України вважають за фашистський, а тих, хто його співає – фашистами.

У інформаційному просторі Одеси поширюють інформацію про інцидент, котрий трапився минулого тижня. Кілька десятків студентів Одеського державного університету протестували проти передачі частини приміщення читального залу бібліотеки цього вузу в безоплатну оренду іноземному фонду "Руський мір". Організовано цю оренду  під виглядом створення в університеті "російського культурного центру". Але крім великоруського шовінізму там нічого немає. Депутат міськради, телеведучий програми "АТВ" Григорій Кваснюк в ефірі програми "Правда" погрожував звільненням викладачеві університету Оксані Шупті-Вязовській, котра підтримала студентів. До речі, Кваснюк Одеський національний університет вважає за Новоросійський університет, в крайньому випадку так він висловився,  а студентів, котрі співали національний Гімн вважає за  бидло.

Як же не люблять русофоби слів "Україна", "Ще не вмерла". Їх аж трусить від них. А живуть же в Україні, В Росію-матушку чомусь не спішать. Та й сало їдять українське, і хліб жують український.

Що цікаво, одесити, в переважній більшості,  сприймають факт  передачі частини приміщення бібліотеки руському фонду  та висловлювання цього "пана" негативно.

Мешканець Одеси під ніком "Гость" залишив коментар: "капец человек с окончанием фамилии на юк это винницкая ровенская область тоестьсамая что не на есть украина ток ... не навидит свою нацию свою землю я русский но мне противно видеть эту подстилку продажная шлюха да не один народ не потерпел бы стока унижений как терпят украинцы на своей земле а те кто протестует против такого свинства тех приписывают к фашистам и прочие гадости на них льют"

А ось інше висловлювання "Одесита: "Дело в том, что у нас власть такая , как этот (...) , иначе он давно бы сидел на параше"

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=STFuk8o5Q24#!

26

Коментарі

110.12.12, 21:42

    –100210.12.12, 21:45

    Всіх жидо-кацапо-москальських прислужників під землю!

      анонім

      310.12.12, 23:46

      Багато "мєшканцев" Одеси по гівнистій тупості впевнено дадуть фору самим кретинизованим москалям.
      Останнім часом та "тєріторія" нагадує гнійний нарив з паскудним смородом різних вістей звідти.

        411.12.12, 00:10Відповідь на 3 від анонім

        Багато "мєшканцев" Одеси по гівнистій тупості впевнено дадуть фору самим кретинизованим москалям.
        Останнім часом та "тєріторія" нагадує гнійний нарив з паскудним смородом різних вістей звідти.
        Там панує Підрахуй і Костусєв смотрящі від банди данєцкіх-галубих. Одеса непросте місто. Але вважаю, що одесити так не думають, хоча багато старих так званих "адєсітав" ще залишилися які ненавидять все українське. Воно і не дивно, бо потрібно подивитися на історію створення цього міста.Катерина навезла кацапів і жидів, трішки салдатУшек і обслуга з українців з навколишніх сіл. Так утворився і Донецьк, Севастополь, Миколаїв далі сам доповниш...тому там такий матьорий, дикий із звіриним оскалом тип мешканців до всього українського - вони ж чужі тут і на чужій території.Це пояснює все!

          511.12.12, 00:22

          Скажу одне : ніколи руский не полюбить Україну! Її полюбить будь-хто тільки не цей в силу свого дикого характеру і т.д.
          У нас в селі жив маскаль, працював (якщо це хтось назвав "працею" ) парторгом в колгоспі. То він до пенсії не вивчив жодного українського слова! Після перестройки зібрав манатки і поїхав в Чухонію. Правдивий маскаль і правильний - не подобається тут то на родіну поїхав. А ці потвори ходять українською землею, жеруть українські харчі, псують повітря і т.д але так і залишилися ненависниками України.Це парадокс і нагадує садомазохізм,видно що це національна риса кацапа! На зло всім,ну не буде він розмовляти українською і любити цю землю, бо дід його таким був і прадід! Бачив таких і добре знаю, в них руки по лікоть в крові українців і вони вважають, що вони праві!

            611.12.12, 00:32

            Бо і справді, як би у нас була нормальна влада а не таке підрахуйство то такий пі.....р квааснюк давно би квакав в мацкалії

              811.12.12, 10:46

              Не розумію людей, що народились і живуть в Україні – і обсирають рідну націю и мову!
              "Славних прадiдiв великiх – правнукi поганi..."
              \Тарас Шевченко\

              Як романтично пахне ковбаса!
              I помiдори в банцi зашарiлись
              В бутилочцi тихенько - як роса -
              Горiлочка домашня причаїлась!
              I сало нiжно зваблюе кiльцем...
              I хлiб наставив загорiлу спину...
              ЯКЩО Ж ТИ МЛIЄШ, СЛУХАЮЧИ ЦЕ -
              ЧОМУ Ж ТИ, ПАДАЛЬ, ХАЄШ УКРАЇНУ?!!

                анонім

                911.12.12, 17:23Відповідь на 4 від заблокований

                Так от, скажу просто.
                В своїх хатах я рахував чужими різних паразитів(типу кацапів чи жидів) - тарганів, щурів...нахабних сусідів. Перших знищував, бо вони залазили в хату та заявляли свої права на мою землю. Других різними ефективними методами відвадив навіть підходити до моїх воріт. Вже давно і близько немає ні одних ні інших. Живу я добре. Зміст думаю ясний.
                Якщо українська коров"яча толерантність дозволяє різним паскудам срати нам на голову, то це ТІЛЬКИ НАША проблема. І немає кого винити в своїх негараздах. Тим паче, немає чого гнати на москалів. Вони від природи тупі, бездарні та безпардонні і нахабні.

                  1011.12.12, 17:40Відповідь на 2 від taras021

                  Ось зараз тільки помітив що якась зараза накапала на твій кам і тобі за таку фігню зняли 100 балів.

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    3
                    попередня
                    наступна