Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Нагадаю Вам...

Тігіпко вимагає права говорити російською, інакше – заблокує трибуну

На останніх виборах президента Ви за цього доброго чоловіка віддали 13% голосів... То хіба ці 13% нормальні громадяни? Чи Ви не знали, хто це падло?

А потім кажете, що "противсіхи" (1,5%) поховали майбутнє України. Лицеміри!  

17

Коментарі

анонім

118.12.12, 23:46

    219.12.12, 06:28

      319.12.12, 07:41

      А там що, є хоч один нормальний у ВР. А на спікера що ото за чудо вибрали? Ще один повод для приколів "Вечернего квартала".

        419.12.12, 08:32

        Тігіпко по своїй долі, як г-но в ополонці. У самий вирішальній момент свого життя він приймає неправильні рішення. Так було з його бізнесом. Побудував Банк- втратив його. Май стати спасителем банківської системи - у вирішальний момент втік з НБУ. Мав стати прем'єр- міністром при Юлі та стати разом з нею для України своєрідним Де - Голем, Теччер, або Піночетом - запродався регіоналам. Створив свою партію- розчинив її у ПР. І так у нього усе життя. Грамотний, розумний міг би зробити багато чого для України, але МУЗА його якась недолуга, так би мовити- червива. Штовхає Тігітка убік з прямого шляху на криву доріжку, яка завжди приводить у трясовину. Доля щоразу давала йому шанс у житті. Жодного разу він не сприйняв сигнал правильно. Білше такого шансу не буду. якщо Див. частину2

          519.12.12, 08:36

          Частина 2. Якщо він сподівається отримати президентське крісло у перегонах 2015 року, то з цього нічого не вийде. Максимум через рік ПР його дискредитує- це у кращому випадку, а скоріше за все йому вкоротять віку у якійсь аварії,. як це зробив Кучма з Чорновілом, або застрелить якийсь "маньяк". У такому сценарії я стовідсотково упевнений.

            Гість: Ром@н_Сергеич

            619.12.12, 08:55Відповідь на 3 від ЛанаСкала

            А там що, є хоч один нормальний у ВР. А на спікера що ото за чудо вибрали? Ще один повод для приколів "Вечернего квартала".
            Тема для "Вечернего квартала" отличная.

              719.12.12, 09:54Відповідь на 4 від VChmyriov

                819.12.12, 09:57Відповідь на 5 від VChmyriov

                Більше всього, що він цього не усвідомлює. Може Ви переоцінюєте його здібності. Він просто грає за правилами ПР! А може просто дурень думкою багатіє. Його не потрібно вбивати, за нього ніхто не проголосує... він статист ПР.

                  919.12.12, 10:18

                  Нормальні звісно,хіба можна засуджувати людей за те ,що не розбираються у всіх ціх брудних гіпнозних технологіях. Інша справа,коли люди не хочуть визнавати свої помилки і зараз 10 з тих 13 відсотків і не пам’ятають,що голосували за цього "мачо"(так,в той час його приподнесли його піар-менеджери).
                  Отже нормальні - це адекватні. А у нас електорат це пенсіонери побита злиднями молоді,а тут звісно про адекватне свободне мислення годі казати.
                  А такі закидони "нормальні не нормальні" тільки обурюють. Всі ми ошукані були коли-небудь ким-небудь...

                    1019.12.12, 10:20Відповідь на 8 від Mamay_

                    Ви переоцінюєте його здібності. Він просто грає за правилами ПР! А може просто дурень думкою багатіє. Його не потрібно вбивати, за нього ніхто не проголосує... він статист ПР.Еге ж

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна