Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

все просто...

«Я знаю, как сейчас невыносимо трудно живется большинству из вас, сколько семей еле сводят концы с концами. К сожалению, в значительной степени это цена войны. Во время войны в страну не приходят инвестиции, остановлено 25% промышленного потенциала Украины», — отметил президент.

По его словам, в Луганской области, к примеру, промышленность за год военных действий обвалилась на 86%.

«Неужели это не влияет эффектом домино на всю экономику страны? Да, по мере отдаления от эпицентра на запад ударная волна стихает, но Львов так или иначе тоже затрагивает… Кроме агрессии на востоке, РФ развернула против нас настоящую торговую войну, закрыв свои рынки для 50% экспорта Украины, но мы выживем», — подчеркнул Порошенко

Цікаво,  кому  важче виживати?

12

Коментарі

129.07.15, 22:50

Взагалі він каже правду, а твого питання не зрозумів. Що значить кому? Простим людям. А ще важче біженцям. А ще важче сім'ям, годувальники яких отримали важкі поранення на війні, а ще важче тим, в кого рідні загинули - можна продовжити. Ти що мав на увазі?

    229.07.15, 22:57Відповідь на 1 від Танк_

    Взагалі він каже правду, а твого питання не зрозумів. Що значить кому? Простим людям. А ще важче біженцям. А ще важче сім'ям, годувальники яких отримали важкі поранення на війні, а ще важче тим, в кого рідні загинули - можна продовжити. Ти що мав на увазі?хватить...тепер наклади цю річ на слова сені(по питанню бюджету на 2016 рік), і зрозумій одну річ, ми тут зайві.

      329.07.15, 23:02Відповідь на 2 від Shnec

      Знаєш, мало хто чув того Сєню, наприклад я не чув. А ще й здогадатись, що я маю щось на щось накладати це взагалі дурдом. Тебе неможливо зрозуміти, будь простіший.

        429.07.15, 23:18Відповідь на 3 від Танк_

        Знаєш, мало хто чув того Сєню, наприклад я не чув. А ще й здогадатись, що я маю щось на щось накладати це взагалі дурдом. Тебе неможливо зрозуміти, будь простіший.я хочу вижити, як і весь народ....але нас множать на 0, при тому кажуть правду

          529.07.15, 23:24Відповідь на 3 від Танк_

          http://korrespondent.net/ukraine/3499935-kabmyn-utverdyl-stratehyui-buidzhetnoi-polytyky-na-2016-hod
          субсидії кому дістануться?

            629.07.15, 23:57

            На одному пленумі виступав генсек: "Ми будемо жити краще!" А його із залу питають:"А ми?" Стара басня, але вони живуть все краще, навіть під час неоголошеноі війни.

              730.07.15, 00:34Відповідь на 5 від Shnec

              Ти живий? Більш-менш здоровий? Отож, як казав азіров - лопату до рук і вперед.
              Я не розумію, чесно. Скаржитись, що гірше живеш, коли герої віддають життя на фронті якось не дуже. Так, уряд, през і тепе скоріш за все козли. Але, я не впевнений, що інші були б кращі. Навіть мій улюблений Ярош у економіці, скоріш за все, начудив би не дай бо. І якого покращення ти чекаєш, поки йде війна?
              Знаєш, мені також не дуже. Грошей не вистачає. Ото до Єгипту вийшло поїхати, бо жінці непогано на ювілей подарували, а вона зберігла - дуже хотіла у відпустку з'їздити. А так, вона з кожної зарплати прибл. 500 грн. віддає на АТО у широкому сенсі. Я дещо в тирнеті заробляю - не регулярно - 10% туди ж. І нічого, якось живемо. І не на кого не розраховуємо окрім самих себе.

                830.07.15, 06:54Відповідь на 7 від Танк_

                я добре розумію тебе, але стан економіки хвилює тебе не так , як приватного підприємця, а я бачу тільки те що бачу, коли би не заважали, то одне, але душать нас....чим далі,тим сильніше....АТО відмазка для багатьох, але поясни мені одну річ, накуя нам рахувати ціну европейського газу,додавати до не ТРАНСПОРТ, а потім викидувати з бюджету до 70 млрд на субсидії?????? більше нічого не треба, я тобі поясню потім як вони "ВИЖИВАЮТЬ"

                  930.07.15, 06:55Відповідь на 6 від Minola

                  На одному пленумі виступав генсек: "Ми будемо жити краще!" А його із залу питають:"А ми?" Стара басня, але вони живуть все краще, навіть під час неоголошеноі війни.отож....хтось краще...

                    1030.07.15, 08:45

                    ***сейчас невыносимо трудно живется большинству из вас, сколько семей еле сводят концы с концами. К сожалению, в значительной степени это цена войны***
                    Які ПРАВИЛЬНІ речі Жидо-Олігарха - ажно ПЛАКАТЬ ХОЧЕТЬСЯ, коли ось ТАК про тебе згадують! .
                    Але де ПРАВИЛЬНІ СПРАВИ, які б ВТІЛЮВАЛИ у ЖИТТЯ тії трибунні речі?!
                    А НЕМА їх!!!
                    *** За РІК незрозумілого АТО ДОХОД "Шоколадного Зайчика" ЗРІС В 7 РАЗІВ!
                    Оце така ТУРБОТА про пересічних українців - від пересічного ЖИДА.
                    Ненавижу цю падаль!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна