Про співтовариство

Толерантність - біологічний термін, що означає поступливість живого організму до інфекції, втрату здатності до захисної реакції на зараження, відсутність імунітету до будь-яких шкідливих для організму впливів. Ми проти насаджуваної вимираючим білим людям "толерантності", як засобу їх поневолення і геноциду. Ми проти гомосексуалізму, розпусти, расового змішування, мультикультуралізму, ювенальної юстиції, гендерної політики, та інших факторів, що ведуть до деградації і загибелі суспільства. Проінформований - значить озброєний!
Вид:
короткий
повний

Антитолерантність

В нас шалава, в них - герой

  • 15.07.13, 20:27

Прототипом Маріанни, національним символом Франції, який уособлює девіз «Свобода, Рівність, Братерство», стала активістка Femen Інна Шевченко. Її зображення випустять на нових поштових марках.Про це повідомив у Твіттері один з авторів нового дизайну Олів'є Сьяппа, – пише АиФ.

За словами художника, образ молодої дівчини Маріанни, був натхненний кількома жінками, але в першу чергу, Інною Шевченко. Церемонія представлення нових марок відбулася 14 липня в Єлисейському палаці, а в продажі вони з'являться 16 липня.

Інна Шевченко - одна з активісток організації Femen, емігрувала до Парижу в серпні 2012 року. Вона заявила, що в Києві піддалася політичному переслідуванню після того, як спиляла поклінний хрест у Києві. Метою акції була підтримка групи Pussy Riot.

Маріанна є символом Франції з 1792 року. Вона зображується у вигляді молодої дівчини у фригийском ковпаку. В адміністративних установах встановлюють скульптурні зображення дівчини, а її профіль є частиною державної печатки Франції. Він же є і частиною головної поштової марки країни.

У різні роки прототипом Маріанни були кіноактриси Бріжит Бардо, Катрін Деньов і Софі Марсо, співачка Мірей Матьє, а також топ-модель Летиція Каста.

http://zaholovok.com.ua/aktivistka-femen-stala-natsionalnim-simvolom-frantsiji


Жан-Марі Ле Пен якось сказав: "Щоб досягти успіху у Франції, треба бути або комуністом, або підарасом, або євреєм".  Як бачимо не тільки - можна ще бути блядухою або сатаністкою, або тим всім разом, то взагалі модно. Запам'ятовуйте формулу успіху в прогресивному світі - нам там скоро жити.





Будьте сильними!

  • 10.07.13, 23:27
Таке собі відео вітання від братів словаків. Досить пускати соплі, настав час бути сильними

Звідки світогляд толерантності?

  • 10.07.13, 14:43
Цікаве ще таке питання: чому толерантність була неможливою в традиційних суспільствах і стала можливою зараз? З чого взагалі витікає така химера? Толерантність це вже політична ідеологія Західних моделей суспільства, але вона мала деякі світоглядні принципи. Поглянемо.

По-перше давайте зрозуміємо, чому толерантність апріорі не можлива в традиційному суспільстві. Нагадую, що традиційне суспільство (або премодерн як зветься це в історіографії філософії) це період з початку існування цивілізації і до 1789 року, тобто до Французької революції (ще велика її називають ліберали, я на неї дивлюся як на велику в сенсі глобальних світоглядних змін, що вона несла собою, а так це насправді була просто катастрофа і найбільш огидне явище в історії, принаймні писаній історії). Для того, щоб зрозуміти це, треба зрозуміти розуміння простору в Традиції, адже будь-яка дія відбувається в просторі і усвідомлення простору допоможе в цьому розібратись. Простір для Традції є проявленням вищого, котрий проявляється з якоїсь точки Абсолюта. Тобто таке розуміння як центр Всесвіту. В індуїзмі це яйце в центрі світу, в єгиптян скажімо камінь Бенбен, в слов'ян камінь Алатир, в скандинавів дерево Іггдрасіль, в християнстві це Бог. Аристотель виражав це словом "нерухомий двигун", те що потім Фома Аквінський називав immotus engine, в китайців наприклад Дао. Простір взагалі ніс в собі деякі ознаки релятивності, тобто він був тканиною в зміні і в русі (Геракліт казав все находиться в русі), він був якби точками, котрі рухаються постійно в просторі. Це до речі залишалось навіть в модерній філософії, наприклад Лейбніц про це казав і називав їх монадами. В християнстві наприклад, навіть коли жорстко існує добро і зло, існує також ця релятивність, котру виражав наприклад Аврелій Августин словами: Існує зло, що рятує і добро, що нищить. Але головна суть в тому, що ці монади, ця релятивність в просторі завжди була залежна від центру і мала сенс лише і виключно як відношення до цього центру. Скажімо для індусів Віди не мали ніяких ознак релятивізму - це свячена книга, тому що вона є відзеркаленням трансцедентого, для зороастрійців Авеста і для християн Біблія не мала ніяких ознак релятивізму, тому що це було одкровення Бога. Це не треба доводити чи про це думати, чи це інтерпретувати, це якби такий символ, що прийшов до нас з іншого світу, з вищого і це не треба осмислювати категоріями цього світу, світу становлення як кажуть індуси. Це до речі перші почали робити протестанти, котрі закликали самим і кожному інтерпретувати Біблію, відкинути всі писання схоластів або святих отців і раціонально, розумом пізнати, що там написано. Власне це породило те, що бачимо - купа протестанстьких сект, купа пасторів і люди зомбі. Але як я казав протестантизм взагалі - це навіть не релігія, це щось абсолютно вороже і протилежне Традиції,і дуже шкідливе (якщо є серед читаючих протестанти ви вже вибачайте, але я називаю речі своїми іменами). 

Тут є інша цікава сторона медалі, котра не дуже відноситься до теми, але зачеплю її. Це юдаїзм та іслам, в котрому вже доходять до доволі цікавих речей. В деяких раввінів та муфтієв це виражено. Це те, що власне, особливо в юдаїзмі, віра в Бога як така не важливо, а важливий закон. Це пояснюється тим, що в юдаїзмі Бог настільки трансцедентний, що він непізнаваємий взагалі і все що є від нього, це завіт. Тобто межу між Богом і світом неможливо перейти ніяк. А отже єдиним важливим є буква закону. Тому їх християни і називали законниками. Але цей погляд взагалі не нордичний і не притаманний Європі. В християнстві важливий навпаки (особливо це чітко виражено в православному ісіхазмі) живий зв'язок з Богом, Палама казав, що Бог непізнаваємий, але в той же час і не непізнаваємий. Це важлива риса. До речі тому юдеї та мусульмани не визнають Ісуса сином Божим, бо неможливо перейти грань, коли Бог явиться у вигляді свого сина. Для ісламу він лише пророк, для юдеїв лжемесія. В той час як скажімо для індусів це нормальна практика. Це дуже важлива відмінність між нордичним світоглядом та семітським, тому власне між європейською культурою та ісламом та юдаїзмом є кардинальна межа, котру перетнути, не наступивши собі на горло, неможливо. От об'єднати протестантизм з ісламом та юдаїзмом легко, бо це єдиний світогляд, а от католицтво чи православ'я не получиться, якщо немає бажання втратити їхню сутність. Це для всіх екуменістів та мультикультуралістів. До речі рух до екуменізму почали саме протестанти, котрі тяжіють взагалі до чистого юдаїзму (повернутись до первинного християнства вони кажуть, але це більше повернення до класичного юдаїзму), котрі на жаль включили в цей процес і православну, і католицьку церкву. Але я вже відійшов від теми, повертаємось до простору.

Цікаво, що ця точка Всесвіту, нерухомий двигун, лежить не тільки на ззовні - в просторі, але й всередині кожної людини. В греків це чітко зображено, коли мікрокосм є макрокосмом. В серці знаходиться ця точка в кожного, точка балансу. В індусів це анахата чакра, котра творить стабільність. Хребет тут як дерево Іггдрасіль, котре тримає людину і в серці кожного є та точка Всесвіту. Дуже добре це також описує Григорій Палама, а в католицтві це теорія свяченого серця. До речі серце малося на увазі не як серце, котре ми знаємо біологічне, бо це лише помпа для перекачки крові, а серце в середині грудей, як енергетичний центр (блін, знаю як ізвратили суть цього слова неоспірітуалісти зі своїми енергетичними центрами, але не знайшов іншого слова). В цьому до речі суть теорії архімандрита Луки (Войно-Ясинецького) про його кардіоцентризм. Просто на жаль архімандрит (а він до того ж був хірургом) спробував це описати біологічно, те що не можна зробити, тому власне його теорію і засміяли.

Отже підібйемо підсумок. В Традиції не могла існувати толеранатність, тому що існував певний абсолют, котрий не має мати ніяких ознак релятивності. Для Традиції вся тканина простору, навіть релятивна, є лише відзеркаленням вищого принципу і тому все, що не є таким відзеркаленням є оманою, як кажуть в індуїзмі або як кажуть в християнстві є злом. Тому є цінності як власне апріорні тези, котрі не можуть бути піддані перегляду чи переосмисленню, бо нерухомий двигун всесвіту є абсолютним, а Абсолют ніколи і не за яких обставин не несе в собі ознак релятивності або можливості подивитись на нього з іншої сторони.

Тепер глянемо на Новий час. В Новому часі з'являється зовсім інше уявлення про простір. Прибирається за скобки трансцедентне (Gott is tott) і простір стає об'єктивною реальністю. Вже не існує центру, Ньютон вводить розуміння локальності. Тобто світ залишається собі такої грою монад, але вже не є відношенням до центру Всесвіту. Декарт переміщує цей центр з серця, на мозок. Мозок стає таким центром інтерпритації простору, таким вищим абсолютом. Тобто все релятивістично і вищою інстанцією є Ratio. Тобто все пізнається крізь раціональне переосмислення. Кант це показував в тому, що простір перетворюється з відзеркалення вищого на відзеркалення розуму. Маркс до речі пішов ще далі, сказавши, що власне свідомість є відзеркаленням об'єктивної дійсності. В такому просторі толерантість вже стає можлива, але в межах, котрі дозволяє розум. Тобто вбивати погано не тому, що так сказано в Біблії або існує карма, а тому що так може подумати кожен і вбити мене, а я не хочу бути вбитий, тому вбивство це погано. Тобто все зіставляється з внутрішнім я і по відношенню лише до нього. От розум є тут якби границею можливої толерантності. Хоча як показала історія, той же розум здатен викидати такі штуки, що на протязі цих 300-та років власне саме розуміння розумного змінювалось неодноразово, і скажімо, що було нерозумним для Гегеля, було цілком розумним для Маркса. Тобто Ratio кордон для толерантості, але і сам є релятивним.

Але ж, пані та панове, якби ж то це був кінець. Людство (така модерна категорія) пішло далі. Розуміння простору змінюється разом з Ейнштейном. Якщо для модерну простір був такою незмінною глибою обмеженою розумом, то в релятивістській картині Ейнштейна простір стає тканиною змін, він вібрує, він викривляється, він змінюється, причому, що саме важливо для кожного окремо, адже простір тепер залежний від точки відліку. До речі є подібність до розуміння простору в Традиції, коли простір є релятивною тканиною, але глобальна відмінність в тому, що простір традиції це тканина відзеркалення вищого Абсолюту і існує виключно по відношенню до нього, а ейнштейнівській простір це релятивна тканина сама по собі без центру взагалі. У фізиці це виражається в тому, що у всесвіті можна зробити точкою Всесвіту абсолютно будь-яку точку в будь-якому місці. І отут з'являється переосмислення існування. Якщо можлива будь-яка точка відліку для будь-якої категорії, до можливе існування безкінечної кількості думок. Це дуже добре показано у Дерріда. Він каже про абсолютний плюралізм. Взагалі постмодерністи вирішили переосмислити Ratio. Якщо можлива будь-яка кількість думок, то власне як розум може бути абсолютом? Як можна сказати, що Василь правий, а Петро помиляється? Дельоз підійшов до цього питання з точки зору марксизму (а всі постмодерністи є таким ядрьонними марксистами і ядрьонними фрейдистами). Отже Дельоз дивиться на первісну людину в стані первісного комунізму (за Марксом). Ось іде вона, ось вона захотіла їсти зірвала банан, ось вона захотіла сексу, схопила першу самицю, що побачила і задовольнила себе. Свобода ж! Але тут з'являється панування, воля до влади. Одні починають гнобити інших і виростають за Марксом надбудови: культура, традиція. Ось погані жерці видумують Богів, щоб панувати над людьми. Ось погані монархи придумують традицію, щоб панувати та експлуатувати народ. Але якщо класичні марксисти закликали користуватись розумом, щоб подолати експлуатацію, неомарксисти, зокрема і Дельоз, каже, що і розум є надбудовою. Вона вигадана. Скажімо коли ти йдеш по вулиці, бачиш гарну дівчину і хочеш одразу сексу, ти своїм розумом подавлюєш свої природні бажання, як казав Фрейд. Тобто Дельоз каже, що розум це фюрер, який подавлює твої бажання. Значить од цього фашиста треба позбавитись, треба повернутись до такого стану первісного комунізму, коли захотів пожрать - схопив банан, захотів сексу - схопив самицю. Отже за Дельозом розум, остання барикада на шляху толерантності, останній фюрер має бути знищений. І в такому просторі з'являється тотальна толерантність, бо ти не можеш знати, чому ти правий, а він ні. Є такий сучасний філософ Мішель Онфре, він якось навіть в Україну з лекціями приїжджав, так він доходить до думки, що саме розуміння навіть злочину як такого і покарання за нього має бути видалено з контексту, бо ну як ти можеш судити когось? Чікатило вбив купу людей? Ну і що, а як ти доведеш, що це погано? А ти вивчав його історію? А може він в дитинстві вдарився головою і винний не Чикатило, а підлога, яка травмувала Чикатило. Тобто Онфре не визнає таку категорію як вина, її апріорі не існує, бо в цьому просторі немає Абсолюта, який би сказав це правильно, а це - ні. Єдине що існує для них - це бажання. От в Індії сказали, що це людина, якою керує чакра Муладхара, що знаходиться в районі полових органів. Для індусів люди, що керуються цією чакрою - є півтваринами, це такі люди, котрі не є людьми, для них важливо спарюваться, комфорт і жратва. Ну ще розвага якась. Як собачка: пожрала, поспала, випорожнилась, ну і інколи за шариком побігала. Нижча істота, але для сучасної європейської еліти ця істота і є найкращим видом людини. Остання людина як назва це Фукуяма.

Отже підсумок з цього: для традиційної людини толерантність не можлива не в якій мірі, для модерної можлива, обмежена рамками розумного, а для людини, котру хочуть виховати зараз - можлива абсолютна і тотальна толерантність. І це моторошно.

Життєвий анекдот

  • 09.07.13, 11:41
Приходить новий вчитель у клас:
- Мене звуть Абрам Давидович, я антифашист. А зараз всі вставайте по черзі і представляйтеся так само як і я ...
- Мене звуть Маша, я антифашист ...
- Мене звуть Стьопа, я антифашист ...
- Мене звуть Вовочка, я націоналіст!
- Вовочка, чому ти націоналіст?!!
- Моя мама скінгерл, мій тато ультраправий фанат, мої друзі націоналісти і я теж.
- Вовочка, а якби твоя мама була повією, твій тато - наркоманом, а друзі - пидорами, щоб ти тоді сказав?!
- Я б сказав, що я антифашист.

У Франції ще залишись справжні чоловіки

  • 06.07.13, 18:25
Коллектив "Мэры в защиту детства", объединяющий 20 тысяч французских градоначальников и их заместителей, опубликовали петицию, в которой выразили поддержку коллеге из Арканга, небольшого городка на юге-западе Франции, что в нескольких километрах от Биаррица.

Жан-Мишель Коло, так зовут мэра, вот уже 30 лет бессменно возглавляющий муниципалитет Арканга, первым среди французских градоначальников отказался, причем в категорической форме, регистрировать брак между двумя мужчинами. И это несмотря на то, что к этому его обязывает принятый недавно закон о легализации подобных матримониальных союзов. Более того все заместители, также обладающие правом проводить брачные церемонии, последовали его примеру.

Гей-пара намеревается подать в суд на Жана-Мишеля Коло по обвинению в дискриминации, что грозит мэру несколькими годами тюрьмы и штрафом в 45 тысяч евро.

Мэра удалось разыскать на рабочем месте, правда, не в муниципалитете, а в его страховом агентстве, которым руководит по совместительству. Месье Коло оказался человек с чувством юмора. Когда узнал, что с ним хочет побеседовать русский журналист, ернически отреагировал, рассмеявшись, что "пока не планирует просить убежища в России". Правда, добавил, мол, кто его знает.

Отказавшись регистрировать союз двух мужчин, вы, несомненно, пошли на принцип.

Жан-Мишель Коло: Я не приемлю закон, который извратил слово "брак", распространив его на лиц одного пола, и внес соответствующие изменения Гражданский кодекс. Для меня, да и для моих многочисленных соотечественников, брак - это соединение мужского и женского начал, что есть основа семьи и продления рода человеческого. В этом законе я вижу некий идеологический посыл, который мне претит. Делается попытка переиначить структуру общества. Зачем? Мне лично не понятно. В любом случае вся эта ситуация у меня, человека верующего, католика, вызывает неприятие и отторжение. Участвовать в действе, когда два господина обмениваются обручальными кольцами, не позволяет совесть. Это же какой-то маскарад.

Но закон-то принят, и мэры обязаны ему подчиняться.

Жан-Мишел Коло: Это так, но я считаю его противоестественным, а значит и незаконным, ибо он во вред обществу, разрушает родственные связи между родителями и детьми. Счастливы будут те девочки и мальчики, которых теперь могут без проволочек усыновлять и удочерять два гомосексуалиста или две лесбиянки? Думаю, что вряд ли. Ведь многие детские психологи говорят о больших проблемах, с которыми сталкиваются такие дети. Об этом эти эксперты рассказывают в серьезных профессиональных журналах, а вот на телевидение их почему-то никогда не приглашают.

Вам пришлось выбрать между совестью и долгом, не так ли?

Жан-Мишель Коло: Именно так. Между тем, что я считаю верным, и тем, что для меня аморально. Тяжелый выбор, но я его сделал.

Вас подержали шестеро заместителей. Никто не колебался?

Жан-Мишель Коло: Никто. Люди проверенные долгими годами совместной работы и дружбой. Как раз вчера, когда в наш адрес стали раздаваться угрозы и тучи сгущаться, я собрал заместителей. Что я им сказал? Примерно следующее: я от своей позиции не отступлюсь, но вы не обязаны следовать за мной. В один голос они ответили: будем рядом с тобой. Люди слова, люди чести.

Итак, на вас уже пытались оказать давление. Заявление по вашему поводу сделал министр внутренних дел, напомнивший, что по статусу мэр должен заключать браки между лицами, проживающими на территории, административно относящейся к вашему городу. Иначе, мол, санкции.

Жан-Мишель Коло: Министру следовало бы заниматься преступностью в Марселе или на Корсике, проблемой иммиграции, а не мэром Арканга. В любом случае даже если меня привлекут к ответственности, я буду защищаться. У меня есть адвокаты, да и характера мне не занимать.

Говорят, ваш пример может стать заразительным среди мэров.

Жан-Мишель Коло: Надеюсь, что они проявят не меньшую смелость, чем я, если и им придется столкнуться с гей-браками. Знаете, меня сейчас многие поддерживают. Только за последние два дня получил четыре тысячи электронных писем, где говорится о солидарности со мной.




За що боролась...

  • 05.07.13, 17:18
На північ від Санта Клауса, на голій вершині …. Ну, якщо не на вершині, то у її підніжжя, в країні, що дала світу Ікею, жлобські столи-кормілкі та сім’ї розширеного формату – Швеції, жила-була дівчинка Елін Кранц. 
Звичайна така шведська корівка, з нордическими рисами і з космічним вакуумом в межвушному просторі.
у


У вільний час Елін зависала в Фейсбук, в спільноті «We like diversity», де зависав народ, який активно виступає за права «нових» шведів з Алжиру, Марокко та Тунісу, Афганістану та інших клоак цього світу. 
Коли рамки Фейсбук стали в донесенні цієї думки до оточуючих тісні, вона знялася в кліпі «Змішувати!», що просуває в маси шведського молодняку ідею про необхідність змішання корінних шведів з приїжджими. 
Пісня оптимістична, забирає вже з перших рядків – «Швед, якщо у тебе проблеми з інтеграцією, у” Екстра “є для тебе дещо – мої сестри з білявим волоссям, розсуньте стегна для чорного хлопця». 
Елін можна побачити з 1.02 до 1.10, де вона, наспівуючи Шведський гімн, завзято скаче то на рулоні руберойду, то на негрі.

І таким макаром ця аффца дожила до 27 років. Може дожила б і до 97, але життя внесло свої корективи. Життєва коректива наздогнала її о 5 ранку в трамваї, в якому вона поверталася з чергової вечірки. Корективи виглядали як самець горили, але при найближчому розгляді виявився не горилою, а іншим підвидом людиноподібних мавп – сомалійцем. 

Звалося це чудовисько Таділ.


До моменту їхньої зустрічі чудовисько явно нудьгував. 
Вертатись в оплачуване муніципалітетом гетто, де його чекала самка і два дитинчати, чудовиську явно не хотілося. Слова – робота, зайнятість, корисність, відповідальність і т.д., взагалі були відсутні в убогому словниковому запасі Таділа. 
А вільного часу було море. 
Дотації, що видавались урядом дозволяли харчуватися багатою протеїном їжею, але відсутність роботи не давало виходу енергіі. 
І тут – така удача: зірка, що присвятила життя боротьбі за права-включаючи сексуальні – таких, як він … 
Коротше кажучи, чудовисько вирішило слідувати порадам, які давала йому і йомуподібним Елін Кранц і 
змішатися з нею. 
Розсунути, так би мовити, стегна білявої сестри для себе улюбленого чорного хлопця.

Зараз важко судити, чи знала Елін про традиції любовних залицянь нових шведів. Швидше за все – ні. Та я не думаю, що вона знала, що прелюдія її улюбленців містить таку екзотику як побиття і розбивання статевих органів камінням. Розповісти про це вона вже не зможе. 
Загалом, після палких ласк мультикультурного залицяльника тіло Елін являло собою кривавий мішок з кістками без жодних ознак життя.

Найцікавіше, що поліції, у випадку піймання цього виродка, було суворо заборонено називати його ім’я та національність. 
А коли це зробив депутат парламенту Андерс Лендер, всешведскій хор мультікультурніков змішав його з гноєм. Знайоме – ну просто до нудоти.
У нас це називається «у злочинців немає національності».

Підсумок казки – кожен напоровся на те, за що боровся. Елін отримала свої заслужені квадрати на два метри нижче рівня міської каналізації, де і буде спочивати до Страшного Суду. 
А Таділ проведе 16 років в індивідуальній кімнаті зі спецхарчуванням за рахунок уряду 
Швеції. Може навіть напише мемуари.

З. И. А в цей час в сусідній Норвегії: 
“Я не звинувачую норвезьких жінок в тому, що вони стають об’єктом
насильства. Однак норвежки повинні зрозуміти, що вони живуть в мультикультурному 
суспільстві, і пристосуватися до нього “. 
Унні Віка, професор-антрополог Університету Осло

Норвежки повинні пристосуватися ….

http://financi-ua.ru/?p=941

  Трохи виправив, бо здається статтю перекладали гугл-перекладачем і багато помилок.

Там по посиланню є фото "після толерантного змішування", але воно не для слабких нервами, тому я його не вставляв. Ще треба поточнити, що кліп "Біла дівчина розтав ніжки для чорного" був знятий державним каналом PSA за гроші з державного бюджету, тобто гроші платників податків. Можна глянути тут 

За що боролась, на те і напоролась... 

Ніколи не здаватись

  • 05.07.13, 10:02
Іспанія, Мадрід. Військовослужбовець і націоналіст Джошуа Естебанес їхав в метро на мітинг націоналістичної партії "Національна демократія". В цей час туди ж їхали і антифа активісти. Близько 50 антифашних шавок. Одному з них не сподобалась кофтина хлопця (Lonsdale). Далі все на відео. Результат: одна антифашна шавка покинула цей світ, троє поранені. Джошуа схопила поліція в той же день, його посадили на 30 років за умисне вбивство (капець, один умисно напав на 50-х). Джошуа респект, сильний духом і відважний хлопець. Герой! І один в полі воїн. Ніколи не здавайтесь, скільки б не було шавок навколо.





Масквабад

  • 04.07.13, 20:34
"Русскій мір" під наглядом Аллаха, щоб чурки жили по кайфу. Якось так. Всім толерастам до речі корисно послухати, як їхні любі кольорові відносяться до країн, куди переїжджають: "Все створив Аллах і не вам місцеві вирішувати, де кому жити". 


Европа заставит украинских политиков участвовать в гей-парадах?

  • 03.07.13, 22:02







Фото: segodnya.ua
Фото: segodnya.ua

Депутатам и государственным чиновникам, возможно, придется участвовать в парадах сексуальных меньшинств. Такие рекомендации были приняты Парламентской ассамблеей Совета Европы для стран-членов СЕ.

Ассамблея, в рамках поддержки ЛГБТ-движения, считает важной "роль публичных фигур, включая депутатов, политиков и других лиц во властных структурах" в мероприятиях сексуальных меньшинств.

Так, например, пункт 8 рекомендаций говорит о необходимости "приглашать политиков и представителей власти к установлению диалога и доверия с ЛГБТ-сообществом, в том числе участие в маршах сексуальных меньшинств и схожих мероприятиях", а также публично выступать с заявлениями, осуждающими гомофобию.

В документе подчеркивается, что "члены Совета Европы должны принять меры, чтобы избежать дискриминации по сексуальной ориентации и половой идентичности, продвигая равенство и противодействуя гомофобии и трансфобии".

В документе также отмечается, что такие страны, как Молдова, Польша и Россия должны немедленно и полностью выполнить вердикты Европейского суда по правам человека в делах, связанных с защитой прав представителей сексуальных меньшинств.

Кроме того, в рекомендациях ПАСЕ четко прописано требование прекратить обсуждение в парламентах Литвы, Молдовы, Украины и Российской Федерации "законодательств или законопроектов о запрете так называемой пропаганды гомосексуализма", так как это "противоречит правовым обязательствам этих стран".

ПАСЕ также будет рекомендовать усилить разъяснительную работу против гомофобии с акцентом на школы и спортивные секции. Кроме того, в пункте 6.2.4 говорится о "необходимости создать курсы для полиции (милиции), прокуратуры и служащих государственных институтов по борьбе с гомофобией, трансфобией и дискриминации на почве сексуальной ориентации или гендерной идентификации".

Напомним, что рекомендации Парламентской ассамблеи Европы обязательны к выполнению всеми странами-членами СЕ. Большинство членов украинской делегации проголосовали против данных рекомендаций, остальные представители Украины воздержались.


ZN.ua
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/ru/articles/politics/_evropa-zastavit-ukrainskih-politikov-uchastvovat-v-gej-paradah/505132">Gazeta.ua</a>