хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

За що боролась...

На північ від Санта Клауса, на голій вершині …. Ну, якщо не на вершині, то у її підніжжя, в країні, що дала світу Ікею, жлобські столи-кормілкі та сім’ї розширеного формату – Швеції, жила-була дівчинка Елін Кранц. 
Звичайна така шведська корівка, з нордическими рисами і з космічним вакуумом в межвушному просторі.
у


У вільний час Елін зависала в Фейсбук, в спільноті «We like diversity», де зависав народ, який активно виступає за права «нових» шведів з Алжиру, Марокко та Тунісу, Афганістану та інших клоак цього світу. 
Коли рамки Фейсбук стали в донесенні цієї думки до оточуючих тісні, вона знялася в кліпі «Змішувати!», що просуває в маси шведського молодняку ідею про необхідність змішання корінних шведів з приїжджими. 
Пісня оптимістична, забирає вже з перших рядків – «Швед, якщо у тебе проблеми з інтеграцією, у” Екстра “є для тебе дещо – мої сестри з білявим волоссям, розсуньте стегна для чорного хлопця». 
Елін можна побачити з 1.02 до 1.10, де вона, наспівуючи Шведський гімн, завзято скаче то на рулоні руберойду, то на негрі.

І таким макаром ця аффца дожила до 27 років. Може дожила б і до 97, але життя внесло свої корективи. Життєва коректива наздогнала її о 5 ранку в трамваї, в якому вона поверталася з чергової вечірки. Корективи виглядали як самець горили, але при найближчому розгляді виявився не горилою, а іншим підвидом людиноподібних мавп – сомалійцем. 

Звалося це чудовисько Таділ.


До моменту їхньої зустрічі чудовисько явно нудьгував. 
Вертатись в оплачуване муніципалітетом гетто, де його чекала самка і два дитинчати, чудовиську явно не хотілося. Слова – робота, зайнятість, корисність, відповідальність і т.д., взагалі були відсутні в убогому словниковому запасі Таділа. 
А вільного часу було море. 
Дотації, що видавались урядом дозволяли харчуватися багатою протеїном їжею, але відсутність роботи не давало виходу енергіі. 
І тут – така удача: зірка, що присвятила життя боротьбі за права-включаючи сексуальні – таких, як він … 
Коротше кажучи, чудовисько вирішило слідувати порадам, які давала йому і йомуподібним Елін Кранц і 
змішатися з нею. 
Розсунути, так би мовити, стегна білявої сестри для себе улюбленого чорного хлопця.

Зараз важко судити, чи знала Елін про традиції любовних залицянь нових шведів. Швидше за все – ні. Та я не думаю, що вона знала, що прелюдія її улюбленців містить таку екзотику як побиття і розбивання статевих органів камінням. Розповісти про це вона вже не зможе. 
Загалом, після палких ласк мультикультурного залицяльника тіло Елін являло собою кривавий мішок з кістками без жодних ознак життя.

Найцікавіше, що поліції, у випадку піймання цього виродка, було суворо заборонено називати його ім’я та національність. 
А коли це зробив депутат парламенту Андерс Лендер, всешведскій хор мультікультурніков змішав його з гноєм. Знайоме – ну просто до нудоти.
У нас це називається «у злочинців немає національності».

Підсумок казки – кожен напоровся на те, за що боровся. Елін отримала свої заслужені квадрати на два метри нижче рівня міської каналізації, де і буде спочивати до Страшного Суду. 
А Таділ проведе 16 років в індивідуальній кімнаті зі спецхарчуванням за рахунок уряду 
Швеції. Може навіть напише мемуари.

З. И. А в цей час в сусідній Норвегії: 
“Я не звинувачую норвезьких жінок в тому, що вони стають об’єктом
насильства. Однак норвежки повинні зрозуміти, що вони живуть в мультикультурному 
суспільстві, і пристосуватися до нього “. 
Унні Віка, професор-антрополог Університету Осло

Норвежки повинні пристосуватися ….

http://financi-ua.ru/?p=941

  Трохи виправив, бо здається статтю перекладали гугл-перекладачем і багато помилок.

Там по посиланню є фото "після толерантного змішування", але воно не для слабких нервами, тому я його не вставляв. Ще треба поточнити, що кліп "Біла дівчина розтав ніжки для чорного" був знятий державним каналом PSA за гроші з державного бюджету, тобто гроші платників податків. Можна глянути тут 

За що боролась, на те і напоролась... 

15

Коментарі

15.07.13, 17:29

як не цинічно звучить - не жалко...В нас теж таких божевільних мазохістів безліч, нажаль...

    25.07.13, 17:49

    Лохонулася подруга з піснею... Як людину шкода.

      Гість: R0mmel

      35.07.13, 18:19

      Шкода її, ніхто такого не заслуговує, навіть "чорнильниці". А дурні курки все одно будуть повторювати про "всі люди однакові"

        45.07.13, 18:34Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

        Шкода її, ніхто такого не заслуговує, навіть "чорнильниці". А дурні курки все одно будуть повторювати про "всі люди однакові"А я думаю уряд Швеції, журналюги і правозахисники заслуговують. Я всю ту братію: журналюг, політиків і захисників до Таділа в камеру, хай з цими суками робить що хоче

          Гість: R0mmel

          55.07.13, 18:42Відповідь на 4 від Lost_paradise

          Шкода її, ніхто такого не заслуговує, навіть "чорнильниці". А дурні курки все одно будуть повторювати про "всі люди однакові"А я думаю уряд Швеції, журналюги і правозахисники заслуговують. Я всю ту братію: журналюг, політиків і захисників до Таділа в камеру, хай з цими суками робить що хоче ну тих можна, не заперечую

            65.07.13, 19:02

            переїхала в центр києва жити.. тут повний атас! мусульманів, нєгрів дуже багато! поряд навіть є державний садок де є мусульманські групи...
            ніяк не збагну чому..раніше жила в спальному районі, де кілька років тому нєгри вилітали з вікон або з ними робили те, що роблять м'ясники... навіть мєнти не приїздили! тут м'ясників (ультрасів) нема. і дуже шкода. правда, сильно напрягає ця мультикультура..
            цю дівчину не шкода.
            шкода нашу українку з Врадіївки. розібратись з нєграми -обовязково треба, але найперше - всередині країни.
            взяти німеччину. при владі не турки , не жиди... а корінні німці дають їм зелене світло. на цьому прикладі можна провести аналогію в середині нашої країні . при владі такі собі регіонали, які так само прикривають кольорових.
            п.с. трошки вийшло не по темі. накипіло.

              75.07.13, 19:06Відповідь на 6 від Зося Квітнева

              Та все вірно Ви сказали. Найгірший ворог ховається всередині

                85.07.13, 19:08

                А ви сюди заходили: http://www.stormfront.org/forum/t803443/

                  анонім

                  95.07.13, 19:24

                  Дозахищалася.

                    105.07.13, 19:26Відповідь на 8 від Пробіотик

                    А ви сюди заходили: http://www.stormfront.org/forum/t803443/Навіть якщо у відео дійсно не вона була, вона все ж була активісткою мультикультуралізма, була ж у групі We like diversity, ось і отримала diversity у вигляді гамадрила Таділа

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна