хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

В нас шалава, в них - герой


Прототипом Маріанни, національним символом Франції, який уособлює девіз «Свобода, Рівність, Братерство», стала активістка Femen Інна Шевченко. Її зображення випустять на нових поштових марках.Про це повідомив у Твіттері один з авторів нового дизайну Олів'є Сьяппа, – пише АиФ.

За словами художника, образ молодої дівчини Маріанни, був натхненний кількома жінками, але в першу чергу, Інною Шевченко. Церемонія представлення нових марок відбулася 14 липня в Єлисейському палаці, а в продажі вони з'являться 16 липня.

Інна Шевченко - одна з активісток організації Femen, емігрувала до Парижу в серпні 2012 року. Вона заявила, що в Києві піддалася політичному переслідуванню після того, як спиляла поклінний хрест у Києві. Метою акції була підтримка групи Pussy Riot.

Маріанна є символом Франції з 1792 року. Вона зображується у вигляді молодої дівчини у фригийском ковпаку. В адміністративних установах встановлюють скульптурні зображення дівчини, а її профіль є частиною державної печатки Франції. Він же є і частиною головної поштової марки країни.

У різні роки прототипом Маріанни були кіноактриси Бріжит Бардо, Катрін Деньов і Софі Марсо, співачка Мірей Матьє, а також топ-модель Летиція Каста.

http://zaholovok.com.ua/aktivistka-femen-stala-natsionalnim-simvolom-frantsiji


Жан-Марі Ле Пен якось сказав: "Щоб досягти успіху у Франції, треба бути або комуністом, або підарасом, або євреєм".  Як бачимо не тільки - можна ще бути блядухою або сатаністкою, або тим всім разом, то взагалі модно. Запам'ятовуйте формулу успіху в прогресивному світі - нам там скоро жити.





13

Коментарі

115.07.13, 21:12

після хреста вона стала шалавою. а коли журналістка пролізла до їх рядів і розповіла, що воно таке той хвемен і який там "патріотизм" - взагалі нема про що казати.

    215.07.13, 21:27Відповідь на 1 від Пробіотик

    після хреста вона стала шалавою. а коли журналістка пролізла до їх рядів і розповіла, що воно таке той хвемен і який там "патріотизм" - взагалі нема про що казати.а вони ніколи себе особливо патріотками не позиціонували. Я завжди казав, всім хто наклав в штани від радості, коли вона там на Калєсніченка стрибала, що вона блядь і феміністка, друге до речі гірше. Мені казали, та що ти, прикольна дівчина. А потім вже возмущалися, коли з хрестом. Фемінізм до речі також ворожа хрінь, цю погань вслід за всієї іншою гидотою, що заходить сюди з "просвічених країн"

      315.07.13, 21:35Відповідь на 2 від Lost_paradise

      після хреста вона стала шалавою. а коли журналістка пролізла до їх рядів і розповіла, що воно таке той хвемен і який там "патріотизм" - взагалі нема про що казати.а вони ніколи себе особливо патріотками не позиціонували. Я завжди казав, всім хто наклав в штани від радості, коли вона там на Калєсніченка стрибала, що вона блядь і феміністка, друге до речі гірше. Мені казали, та що ти, прикольна дівчина. А потім вже возмущалися, коли з хрестом. Фемінізм до речі також ворожа хрінь, цю погань вслід за всієї іншою гидотою, що заходить сюди з "просвічених країн"вони до цього прапором розмахували і були проти язьіга тощо. журналістка показала, що мову вони використовують для показухи, спілкуючись між собою виключно росесперанто, плюс спонсор - не українець. це проект.

        415.07.13, 21:43Відповідь на 3 від Пробіотик

        Та я також читав про спонсорів, там і америкос і якийсь німець діджей. Та і у Франції її пику не просто так поклеїли на марку.

          Гість: R0mmel

          515.07.13, 21:43

          французські націоналістки з спілки "Антігона", що виступає за традиційні сімейні цінності, зачитали звернення до тих курв. http://www.youtube.com/watch?v=1EgPBsiIx7E Франція останнім часом радує

            615.07.13, 22:01Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

            дійсно молодці дівчата, хоча як завжди андеграундні, як бачимо офіційна політика...

            До речі ти продивився коменти під відео? Я в шоці, всі мужики схвально ставляться, а ось дівчата взагалі якісь неадекватні. Якась Leiwnа пише: Фемен не вимагає від мене бути жінкою, матір'ю і народжувати дітей, як ці в білому. Якась AastryBrocolirose пише: як добре, що є мільйони феміністок, котрі показують груди заради нас Ще декілька залишили комент типу: поржала, дякую. І мужики намагаються тих ненормальних дівчат переконати бути жінками. Пипець, чи то такі в ютуб в той день заходили, чи то там така вже ситуація

              Гість: R0mmel

              715.07.13, 22:22Відповідь на 6 від Lost_paradise

              коменти не читав, але уявляю, що там може бути. Колись бачив під відео про те, як голандським школярам початкової школи на Різдво викликали стриптизерку, західні дебіли почали обсирати наших, які були шоковані таким. Типу, що відсталі совки-варвари, і т.д. А про тих коментаторок можу сказати, що таких курок у Франції дуже часто якась тваринка з ім"ям Абдул чи Ахмед, що не знає й слова такого "фемінізм" (і веде себе відповідно), використовує як хоче, у всіх не надто феміністичних сенсах, ще й живе за її рахунок. І нічого, не скаржаться, а отой показний фенмінізм у них тільки для культурних білих. Це якщо взагалі там не половина проплачених різними грантожерами толерастичних тролів, накшталт наших ФСБшних писак

                815.07.13, 22:42Відповідь на 7 від Гість: R0mmel

                Може дійсно троллі, хоча вони дивні там зараз, хлопці нормальні, навіть по коментам видно, а ось ці... Один сказав тій, що не хоче бути жінкою і матір'ю, типу хіба це нормально і не принижує жінку, коли цицьками на вулиці світять, а та йому відповіла, що він агрессор і ледь не довела до того, що він домогається до неї чи то вже майже згвалтував. Коротше на ніч такого читати не можна, я вже сьогодні не засну

                  Гість: R0mmel

                  915.07.13, 23:05Відповідь на 8 від Lost_paradise

                  то в неї когнитивний дисонанс штормить - і мужика немає (а страх як хочеться), і повидєлувацця про фемінізм також, того й казиться, виливає на бідного коментатора підсвідоме

                    1015.07.13, 23:37

                    Сумно ...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна