Ми любимо тебе, Україно

Тут збираються люди, які люблять Україну і вважають своєю Батьківщиною незалежно від місця проживання.
19+ підписатися

Важливі замітки

4 учасника

  • Крилами віри
  • Elsa von Phil
  • TatianaR
  • Тарас Токар

Друзі розсилали

Це http://blog.i.ua/user/2675316/1621219/ 

а написано не ясно: з чиєї сторони чистка?

Чи варте турбуватись тим у кого сторінка оформлена укр. мовою?

Чи варте турбуватись тим які на нашому порталі, палкі патріоти але не здатні говорити укр. мовою боячись помилок але не чекаючи що земляк допоможе їх виправити?

Приміром Яндекс у мене налаштовано на укр. інтерфейс і через це покидати його нема смислу, а ось ВКонтакті http://vk.com/r.solomaha  зразок для всіх!

Тому давайте випробовувати лукавих і тих які протирічать самі собі через рядокpodmig

До речі: наш портал захищений касперським то давайте його захистимо укр. продуктом але ж ми не базікали а старанно працювали?


Map

Наука і життя

Колись вичітав тому і кажу: виявляється з 35 років у людини починають інтенсивно випадати мізки було названо величеньку суму клітин які випадають за добу. Це наукові висновки отже нічого не вдієш. Я здогадуюсь, що це нормальне явище пов'язано з тим, що частина функцій в людини на момент зрілості вже не потрібна як ріст та інше... отже мізки розвантажуються і починається найголовніше то виявлення унікальності в людини і це не закінчується до старості. Вперше я побачив кольоровий сон, і дуже ясно, я побачив на небі Веселку(радугу) і всього з двох кольорів жовтий і блакитний. Як відомо Веселка є знаком миру. І так: на Новий рік ми відчули хвилю любові, а під Різдво знак миру, що цікаво: Любов і Мир це як ми вивчали коли проходили курси "Дари Святого Духа" і "Плоди Святого Духа" є плодами Святого Духа, і тоді ми навіть відкрили для себе, що за кілька років при нашій памяті, Україна не принесла більшості тих плодів...! І все ж збережемо в своєму серці ці дві ознаки, так просто вони не дадуться без віри. До речі: вітаємо з днем народження друзів порталу http://blog.i.ua/community/4026/1618518/ 


Map

Наша школа

Дивовижна відвертість: щойно нам признались, що освіта яку ми пройшли, завела в тупік, і ми втратили розуміння того що з нами http://blog.i.ua/user/7073051/1618347/#advA_advC_1618347_22534635  читаємо коментування в замітці "Украина, которая нам нужна"

Чи не в тому біда де і хто нас вчів?

Я уже знаю украинский язык, но боюсь писать с ошибками. Об Украине говорю не с сарказмом, а с непониманием того, что стало в последнее время происходить. С непониманием и неприятием. Гуманный человек не может оправдывать войну и убийства. А происходит сейчас именно это. Мои предки говорили: Понять - значит простить.

До речі: третій рядок моєї відповіді це з інституту який ми проходимо зараз по BBN

"Коли до народу звертаються чужою мовою це знак, що Ви його проклинаєте."


Map

Вступаємо в урок №9 "Говорити музикою"

Цієї ночі сталось два дива

1) Давно вже Новорічні ночі в Україні сопливі, а тепер був прогноз морозу -25С, на мою місцевість графік вказував, що на ранок мороз мав спадати а не зрости, я засік о півночі пік -21С, і поступове послаблення до -18С на ранок.

2) За добу, можна було констатувати різке зниження тиску газу, і можливі проблеми отоплення на перше число. 31 числа газ явно набрав сили, і можливо норми.

Отже на 03:00 я змушений був залишити топільну систему в активний режим(посилене горіння), а о 06:00 прокинувся і відчув задуху бо в кімнаті стало жарко, і довелось підійматись щоб перевести систему в понижений режим, а поки поплівся до пічі то спросоння подумалось "Та й люблять Україну через край"shock

На цю годину було -18С

Отже в цих двух подіях я відчув хвилю любові.

Може хтось в цю ніч замерзав... але теж відчув як пройшла особливим способом хвиля любові повз нього?

Збережіть цей момент, так просто не дасться, а треба вірити.

Урок про відчуття в №9



Map

Згадаємо друзів на порталі i.ua

Після виходу в Інтернет, шість років тому, моїми першими читачами були Одесити, і я тоді визнав Одесу як свого талісману удачі, до них швидко долучились з західної України напевно через укр. мовний діалог, наступною хвилею стали земляки з Дніпропетровської обл. а завершило коло центр України, і сьогодні у мене враження, що Україна складається з одного Києву по частоті навідувачів.

Прошу також клацнути на значок під текстом, там ми бачимо на першому місці Україна а як клацнути прапорець то щось дивовижне у мене є навіть Крим, це моя Україна і обіцяний Богом мир, а Ваша Україна можливо іншого вигляду...

На другому місці опинилась Росія, а ось друзі http://blog.i.ua/community/5034/1610931/  так ніхто й не міг згадати щось приємного на зразок моїх прикладів.

На третьому місці, і останім часом більш активними є з США

31 Грудень я за традицією, відправляю в баню тих друзів зі списку яких не міг згадати за минулого року, і їх тепер буде менше

Я попрошу надалі: якщо через пару днів Ви вимикаєте підписку на мій блог, не записуйтесь в друзі!

Це соціальний сайт, що це означає треба розуміти, блог відбиває соціальні і спільні питання дня, вимкнувши підписку на мій блог, Ви опиняєтесь за бортом цього бурхливого водовороту, тож таким краще дружити десь на іншому сайті.


Map

Нове в Україні

Давайте ділитись, що нове знайшли в Україні, а я ось знайшов новий канал ТБ


Map

Репліка із залу щодо рішення Кабміну

Репліка із залу щодо рішення Кабміну...
"Панове, затягніть паски!". 
Це непопулярно, мало того, непрофесіонально! Принаймні для економіста. Адже, на відміну, від прем*єр-міністра, ми, прості українці, років з 20 живемо у режимі затягнутого паску... вся економіка, що залишилась від радянського минулого вщент розрушена, завалена і розпорошена.
Якщо поляки затягували паски, коли їхня поляцька економіка ще якось так функціонувала, то наша вже давно за межею краху, і пан Яценюк і іже з ним, цього не розуміють, бо живуть не серед нас, а у штучній реальності депутатських комплексів.
Мовчати не можу, закликаю усіх, від кого залежить наше майбутнє, майбутнє України,  почати будувати економіку країни, будувати по-новому, розвивати бізнес, розвивати сільське господарство, те, що залишилось від промисловості, на новій основі.
Потрібно, на мій погляд, взяти за взірець американську модель лояльності до малого і середнього бізнесу, використати транші саме для цього розвитку, а не для наповнення власних кишень, залучати інвестиції і ПРИПИНИТИ війну на Сході!
Себто: не грати з Путіним у підігравки, а погнати з нашої землі!
Пану Порошенку хочу наголосити: з усіма не домовишся, перш за все, потрібно
 ПИЛЬНУВАТИ ВЛАСНИЙ НАРОД!
(© Риженко Тетяна,2014 на основі законів Політекономії!!!)
Слава Україні!

Інциденти

Ось декілька приємних інцидентів зі сторони Росії

Після Майдану, цілий ряд друзів ВКонтакті які були з Росії, почали просто самі(мабуть через те, що сторінка у мене укр. мовою) покидати мене один за одним.

Але: залишився один тільки дружек з Росії я йому це сказав, і він досі ВКонтакті, називає братом(він християнин)

Інший чоловік він одружений, несподівано запитав(припускаючи, що я в зоні АТО): Может нужна помощь, может нечего есть?

Ще один кумедний момент: подруга ВКонтакті запропонувала купити в Москві вітаміниlol

Може у когось теж є приємні моменти в часи ворожнечі?



Map

Вступаємо в урок №3 "Народження згори"

Робочий стіл сьогодні http://pixs.ru/showimage/2png_2115104_14945279.png 

Сьогодні я заніс урок в інший "гурт" по-перше тому, що я взяв фрагмент уроку(тривалість всього уроку 50 хв) про любов, по-друге у мене немає коментаріїв до цього фрагменту:


Map

Патріот "Народження згори"

Часом я розбираю уроки BBN на запчастини так, що губиться тема уроку.

Що таке патріотизм?

Звичайно можна глянути у вікіпедію та й це ліньки зробити.

Отже зараз відкриття про патріотизм, коррупцію, нацизм, і про кохання неодмінно, слухаємо з уроку:


Map