Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Випуск №184 від 07 травня 2012 року

В Крыму "нацисты" маршировали под флагами Партии регионов. ФОТО

Скандалом закончилась военно-историческая реконструкция боев времен Великой Отечественной войны, прошедшей 29 апреля в селе Константиновка Симферопольского района в Крыму.

Отдельные снимки самой реконструкции попали в интернет и стали хитом по просмотрам. На нескольких из них люди в военной нацистской форме времен второй мировой войны шагают под флагами провластной Партии регионов,- передает Цензор.НЕТ со ссылкой на gazeta.ua.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/photo_news/205155/v_krymu_natsisty_marshirovali_pod_flagami_partii_regionov_foto

Янукович знищує омбудсмена

Режим президента Віктора Януковича намагається знищити інститут Уповноваженого з прав людини в Україні.

Про це йдеться в заяві Комітету опору диктатурі, оприлюдненій у понеділок.

"Початок роботи новопризначеного "уповноваженого" продемонстрував справжню мету дій влади", - вважають в КОДі.

"Протягом 4-6 травня 2012 року працівники Генпрокуратури розпочали тиск на співробітників Секретаріату Уповноваженого з прав людини включно з обшуками офісу Уповноваженого та допитами людей, що виконували свої посадові обов’язки, а не замовлення режиму", - нагадали в комітеті.

"Обшуки, що були проведені в офісі омбудсмена за відсутності на робочому місці працівників та співробітників установи, схожі на бандитський злом із проникненням", - йдеться в заяві.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/05/7/6964057/

Тимошенко просить прихильників припинити голодування

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка оголосила голодування в Качанівській виправній колонії, закликає своїх прихильників, котрі на знак солідарності також відмовилися від їжі, припинити голодування.

"Я висловлюю подяку всім людям, моїм однодумцям, які жертовно почали голодувати на знак солідарності зі мною. Але звертаюся до них із проханням не завдавати удару своєму здоров’ю, не брати на себе тяжке випробування, бо я на власному досвіді знаю, як важко в голодуванні проживати кожен день і навіть кожну годину, скільки душевних і фізичних сил це забирає. Я вас прошу припинити голодування! Я і без таких важких самопожертв знаю, що ви віддані нашій ідеї, нашій боротьбі, і немає такої сили, щоб вас зламати. Але не руйнуйте своє здоров’я", - йдеться в заяві екс-прем'єра, розміщеній на її сайті в понеділок.

Більше про це читайте: http://www.interfax.com.ua/ukr/main/103384/

Тимошенко 19 день п'є лише воду. І припиняти голодування не збирається

Питання про переведення екс-прем'єра України Юлії Тимошенко на лікування до ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" в Харкові наразі не вирішене, повідомив її захисник Олександр Плахотнюк.

"Поки що говорити про те, що завтра Тимошенко переведуть на лікування, не на часі. Але поки що я не обговорював цього питання з Юлією Володимирівною", - сказав він на брифінгу у Качанівській колонії в понеділок.

Плахотнюк повідомив, що бачився з екс-прем'єром у понеділок вранці. За його словами, вона продовжує голодування, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні, якщо не помиляюся, 19-й день голодування. І про його завершення не йдеться. Заяви про те, що вона п'є якісь соки, не відповідають дійсності. Все, що вона п'є, - це вода", - наголосив захисник.

Більше про це читайте: http://www.expres.ua/news/2012/05/07/65815

Президента Литви просять сказати Януковичу всю правду в очі

Литовський прем'єр Андрюс Кубілюс заявляє, що варто було б взяти участь у саміті в Ялті, який влаштовує президент України Віктор Янукович, щоб особисто висловити йому протест у зв'язку з кримінальним переслідуванням українського екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Можливість поїхати в Україну і сказати українському керівництву прямо у вічі, які помилки вони роблять, зокрема і в справах прав людини, правової держави, - я маю на увазі справу тієї самої Юлії Тимошенко, я назвав би цінною", - сказав прем'єр у понеділок журналістам після зустрічі з президентом Далею Грібаускайте (Dalia Grybauskaite).

http://www.pravda.com.ua/news/2012/05/7/6964048/view_print/

Капітан збірної Німеччини не подав би руки Януковичу

Капітан збірної Німеччини з футболу Філліп Лам закликав президента УЄФА Мішеля Платіні чітко задекларувати свою позицію стосовно ситуації в Україні.

Про це він сказав виданню Der Spiegel, повідомляють польські ЗМІ.

"Ситуація в Україні і ставлення до Юлії Тимошенко далекі від моїх поглядів у сфері демократії, прав людини, особистої свободи чи свободи слова", - сказав футболіст.

Більше про це читайте:

http://www.unian.ua/news/501931-kapitan-zbirnoji-frn-seryozno-podumav-bi-pered-tim-yak-podati-ruku-yanukovichu.html

Сборная Испании может отказаться сыграть в финале Euro

Кабинет министров Испании будет бойкотировать финал чемпионата Европы в Киеве, если Украина не разберется в ситуации с содержанием в тюрьме бывшего премьер-министра страны Юлии Тимошенко.

"Если сборная Испании пробьется в финал чемпионата Европы, то на матче не будет ни одного представителя нашего правительства. Мы отправимся в Киев только если украинцы разберутся в ситуации с Тимошенко", - заявил министр иностранных дел Хосе Мануэль Гарсия-Маргальо газете ABC.

Більше про це читайте: http://news.sport-express.ru/2012-05-06/509495/

Теща Довгого у Харкові задобрює виборців гречкою і дорогою косметикою

Депутат від Партії регіонів Ірина Горіна роздавала безкоштовні продуктові набори виборцям у Харкові.

Про це повідомляють активісти громадянського руху "Спільна Справа".

Так, 3 травня у школі №49 Фрунзенського району міста Харкова активістами зафіксовано роздачу безкоштовних продуктових наборів виборцям, що здійснювався особисто народним депутатом від Партії регіонів Іриною Горіною, яка планує балотуватись до Верховної Ради по виборчому округу в даному районі.

Також від її імені громадянам вручалися подарункові сертифікати на 500 грн. однієї з парфюмерних мереж.

Відповідно до ч.1 ст.157 Кримінального кодексу України перешкоджання вільному здійсненню громадянином виборчого права, поєднані з підкупом караються позбавленням волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади на строк від одного до трьох років.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/05/7/6964019/

Кужель: Во всей Украине налоговики "прошлись" по ювелирам и полностью изъяли товар

В Украине сегодня уничтожают ювелирную отрасль. Такое мнение высказала экс-глава Госкомпредпринимательства Александра Кужель*, передает "Дело".
А.Кужель сообщила, что по всей Украине прошли налоговые проверки. "По всей Украине пошли рейды налоговиков по ювелирам, итог которых всегда один - полное изъятие товара. Если предприниматель не имеет 10 тыс. долларов (это в маленьких городах, в крупных - сумма значительно возрастает), чтобы выкупить изъятое - он больше никогда его не увидит", - написала она.

Більше про це читайте: http://delo.ua/ukraine/kuzhel-nalogoviki-otbirajut-produkciju-u-juvelirov-po-vsej-ukraine-177378/

Рейтинг офіційних мільйонерів в уряді Азарова

Найбільше доходів в 2011 році отримали Борис Колесніков та Петро Порошенко. У Валерія Хорошковського найзаможніша родина. А Микола Присяжнюк збільшив свої доходи в п’ять разів.
Шосте місце в рейтингу "урядовців-мільйонерів" посів новоспечений міністр фінансів Юрій Колобов, який отримав 1,5 млн грн доходів у 2011 році. В тому числі 1,25 млн грн в якості зарплати заступника голови НБУ Сергія Арбузова.
На рахунках у міністра фінансів 1,3 млн грн.
У власності або оренді Колобова знаходиться дві ділянки на 4 тис. і 500 квадратів, а також будинок площею 512,4 кв м. Сім’ї міністра фінансів належить земельна ділянки площею 2 тис кв м.
Про бізнес Колобова даних немає, але відомо, що він наближений до президентської "Сім’ї".

Більше про це читайте: http://www.epravda.com.ua/publications/2012/05/7/322908/
11

Коментарі

18.05.12, 12:02

Фашисты под голубыми флагами порвали просто. Интересно, это кто же у этих великих проффессионалов до такого догадался?

    28.05.12, 12:41

    Мені прсто з цієї блідо-голубої гидоти.

      38.05.12, 12:45

      Хмари згущуються.

        48.05.12, 13:14

        Это писец!

          58.05.12, 13:29Відповідь на 4 від evgstereo

          Это писец!не то слово

            68.05.12, 17:42Відповідь на 5 від Vikusjc

              анонім

              78.05.12, 19:17Відповідь на 1 від Танк_

              Фашисты под голубыми флагами порвали просто. Интересно, это кто же у этих великих проффессионалов до такого догадался? а разницу покажи...и то чума и это....

                88.05.12, 22:43

                Фашисты... Ой, не могу! А насчет золота - так вот они уже приступили к своему привычноме делу.

                  99.05.12, 06:59Відповідь на 1 від Танк_

                  у аналов глупость не имеет границ