Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Одинадцяте засідання Polit Club. ч.3

Мустафа Найєм вважає, що основна відмінність між українськими та російськими протестами полягає у контингенті, який виходить на вулиці, та лозунгах.   «Українці, які виходять на вулиці, протестують «проти». У них немає розуміння, що робити далі. Люди, які виходили на Болотну, виголошували конкретну вимогу: «Ми хочемо чесних виборів!» – зазначає журналіст «Української правди».   За словами Мустафи Найєма, люди, які вийшли на вулиці у Москві, за інтелектуальним рівнем вищі, ніж середньостатистичний український протестувальник. «Люди у Москві вийшли на вулиці не через бідність, не тому, що їм погано живеться», ­– каже він.
Російські акції стали «вінцем відшарування російського політичного класу від самого російського суспільства», вважає вважає спеціальний кореспондент "ЛІГАБІзнесІнформ" Сергій Висоцький. «Активна частина російської громадськості зрозуміла, що, якщо хочеться щось змінити, то треба йти в політику самостійно», -- додає він.  В Україні ж цей процес «відшарування», ще не закінчився. «Повна дискредитація політичного класу ще не відбулась»
3

Коментарі

анонім

116.04.12, 15:21

Пока рисовал свой ответ там, ты уже здесь статью по этому поводу выложил

    217.04.12, 11:51

    А у Наема с интеллектом все в порядке? Или у него его афганские мозги уже полностью куплены Овочем? Московский протест не дал ничего, в отличие от Майдана. На Майдане люди таки добились того, ради чего вышли. А на Болотную вышли, сами не зная, зачем: "Чаво-чаво - а ничаво!". У украинцев были конкретные требования. А требование "честных выборов", вы меня извините, детский лепет на лужайке. Какие требования, такой и результат, в смысле никакой. Вначале были там попытки типа "Путин, уходи", но потом как-то очень быстро заглохли и вылились в невнятное блеяние.

      317.04.12, 20:02

      Щось Наем почав не те говорити,це мабуть після Яникових посулів,мудак Наем.