хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Вже відомо скільки Кремль платить популярним блогерам за"джинсу"

З'явилися достовірні докази співпраці Кремля з відомими блогерами. Серед користувачів ЖЖ, які обслуговують режим Володимира Путіна опинився і український блогер ibigdan.Про це йдеться в пості іншого російського блогера Антона Носика, з посиланням на матеріали пошти прес-секретаря руху "Наші".Спочатку інформація була опублікована ЖЖ-користувачем kennettudyfe, який посилається на архіви зламаної пошти прес-секретаря руху "Наші" Христини Потупчик. Так, стало відомо, що найбільший гонорар за пости на підтримку пропутінського руху запросив чеченський блогер wild_che - 18 млн рублів ($ 600 тис.). На другому місці несподівано опинився один із соратників російського опозиціонера Олексія Навального - відомий фотоблоггер Ілля Варламов (ЖЖ-нік zyalt). "Варламов на перевірку виявився рядовим нашистом, кращим другом Христини (в ящику виявлено 41 листа). Пише звіти, погоджує текст особисто з Потупчик. Публікує як у своєму журналі, так і в своєму проекті "Рідус"<...> У всіх звітах Потупчик Ілля Варламов позначений як прихильник", - йдеться в пості Антона Носика.  Згідно з архівами пошти, всього за два пости Ілля Варламов отримав більше $ 13 тис.Крім того, серед прихильників "Наших" опинилися Олег Макаренко (fritzmorgen) і Сергій Мухаммедов (ottenki_serogo). Серед користувачів ЖЖ, які співпрацюють з Кремлем опинився і відомий український блогер Ігор Бігдан (ibigdan). "Найдешевший з топових повій, але найбільш плідний, - йдеться в пості Антона Носика. -  Оскільки сам писати не вміє, то спеціалізується на репостах, які формують потрібні нашистам настрої".  Згідно з матеріалами пошти прес-секретаря "Наших" Христини Потупчик, як мінімум за два пости Ігор Бігдан отримав $130 та $1600.

Цікаво, а скільки у нас отримують?

11

Коментарі

16.02.12, 11:33

Я, наприклад, несу тільки затрати! Але маю намір виконати заплановане!

    26.02.12, 12:18Відповідь на 1 від КРИВОРІЖЖЯ

    Я, наприклад, несу тільки затрати! Але маю намір виконати заплановане!
    А вони планів не мають, а мають прибутки.

      36.02.12, 12:19

      Кремляді й в Україні спонсують своїх ставлеників, або розповсюджувачів агітації. За це потрібно вводити крим.відповідальність.

        46.02.12, 19:09Відповідь на 2 від helsan

        Я, наприклад, несу тільки затрати! Але маю намір виконати заплановане!
        А вони планів не мають, а мають прибутки.
        Колись я не мав планів, а мав прибутки! Зараз навпаки! І не жалкую!

          57.02.12, 12:47

          Мдя, а нашим, наверное, и платят-то меньше, и шавки помельче. Пардон, шустеры.

            Гість: aleks_1234

            67.02.12, 19:08

            15 рублей в партийной кассе за пост Нашисты дааавно окучивают интернеты. Где-то у меня был скрин такого вот объявления

              79.02.12, 22:55

              пробл#ді інтернета

                Гість: Nairia

                811.02.12, 00:22Відповідь на 7 від Пробіотик

                пробл#ді інтернетаА что удивительного? Как-будто это для нас новость? ФСБ-шники рулят! И, при таком нашем правительстве, будут рулить еще долго, подминая все нэт-пространство и СМИ под себя.

                  911.02.12, 00:38Відповідь на 8 від Гість: Nairia

                  пробл#ді інтернетаА что удивительного? Как-будто это для нас новость? ФСБ-шники рулят! И, при таком нашем правительстве, будут рулить еще долго, подминая все нэт-пространство и СМИ под себя.у нас рулят энтузиасты, а это круче любой продажной твари. завтра она сдаст своего работодателя

                    Гість: Nairia

                    1011.02.12, 00:40Відповідь на 9 від Пробіотик

                    пробл#ді інтернетаА что удивительного? Как-будто это для нас новость? ФСБ-шники рулят! И, при таком нашем правительстве, будут рулить еще долго, подминая все нэт-пространство и СМИ под себя.у нас рулят энтузиасты, а это круче любой продажной твари. завтра она сдаст своего работодателяОбязательно сдаст - только от такого работодателя далеко не уйдут энтузиасты

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна