хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

ГПУ не знайшла свідомої брехні в показах Ющенка в суді Кірєєва

Генеральна прокуратура не знайшла підстав для порушення кримінальної справи проти колишнього Президента (2005-2010) Віктора Ющенка за його показниками в Печерському районному суді Києва в справі проти колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко за газовими контрактами з Росією. Про це йдеться в копії відповіді Генпрокуратури на запит  голови громадського об'єднання "Новий Київ" Зоряна Шкіряка, який він розмістив на своїй сторінці в Facebook. Генпрокуратура роз'яснила, що відповідно до вимог статті 279 Кримінально-процесуального кодексу, разом з винесенням вироку суд своєю постановою вправі поставити перед прокурором питання про притягнення до відповідальності свідка за свідомо неправдиві показання.

"Однак, виносячи вирок, суд не знайшов підстав для винесення  такої постанови щодо свідка Ющенко В.А., більше того, на зазначені  показання суд послався в мотивувальній частині обвинувального вироку щодо Тимошенко Ю.В., оцінивши їх у сукупності з іншими доказами в  справі, що свідчить про відсутність підстав вважати такі показання  свідомо неравдивими", - сказано у відповіді Генпрокуратури.

Таким чином, на думку відомства, підстав для ухвалення  процесуального рішення в порядку статті 97 КПК не вбачається.  Ухвалене рішення підлягає можливому оскарженню у встановленому законом порядку. Як повідомляло агентство, у своєму зверненні до генерального  прокурора Вікторові Пшонки від 18 серпня Шкіряк заявив, що Ющенко давав  на засіданні суду свідомо неправдиві показання.

5

Коментарі

анонім

110.11.11, 15:44

их крокодил....., как хотят, так и меряют(с)

    Гість: lyo Dnepr

    210.11.11, 15:52

    Ворон ворону... на это ГПУ. Всех урок надо гнать с Банковой, а потом из ГПУ и прочих кабинетов

      310.11.11, 16:18

      Злочинці, що використовують для свого захисту адміністрацію!!!

        411.11.11, 10:17

        брехуни у брехуна не знайшли правди

          512.11.11, 13:10

          Всім зрозуміло одне - пасечник ДУЖЕ ДОБРЕ ВІДКУПИСЯ У ПАХАНА - УКРАЇНОЮ - тому його зараз й не чіпають......ПОКИ ЩО!

            620.11.11, 20:02

            А я думаю, почему там, откуда только что приехала, так много бродячих цуцыков!