Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Заява ОУН (б) щодо ЗП «Про засади державної мовної політики»

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) глибоко обурена намаганнями про владних сил, в першу чергу – Партії регіонів та її союзників-комуністів і Литвина – проштовхнути у парламенті законопроект Колесніченка-Ківалова «Про засади державної мовної політики». Схвалення цього нормативно-правового акту призведе до того, що українська мова де-факто перестане бути єдиною державною, натомість цих функцій набере мова російська, вага якої в ряді областей України буде за статусом вищою від державної, що саме по собі є неприпустимим для цивілізованої країни. Прихильники законопроєкту аргументують, що в Україні нібито історично «склалася двомовність», це суперечить історичним фактам. Москва віками силою проводила політику русифікації і денаціоналізації поневолених народів, в першу чергу української нації. Українська мова потребує з боку української держави захисту та підтримки для її лікування від каліцтв і повного відродження. Даний законопроект має намір перетворити етнічних українців на «політичних» українців,- колись насильно, а тепер уже «законно» русифікованих. Цей проект закону несе загрозу для національної безпеки, адже перетворення російської мови в домінуючу на території України тільки сприятиме втягненню нашої держави в сумнівні геополітичні проекти, створені Кремлем для перетворення України в колонію Росії, а український народ – в рабів путінської кліки.

Українські націоналісти наголошують, що спроба провести цей законопроект є нічим іншим, як намаганням з боку Януковича та його команди підкупити свій базовий електорат на Сході України перед виборами, оскільки ані в економіці, ані в соціальній сфері ця влада нічого не спроможна запропонувати людям.

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) вважає, що закон «Про засади державної мовної політики» повинен захищати українську мову, популяризувати її в середовищі, де нею менше користуються, створювати преференції та пільги для україномовної преси, книги, кінопродукції.

Тому ОУН(б) закликає всі державницькі сили (партії, громадські організації, просто небайдужих громадян) стати на захист української мови як єдиної державної і не допустити схвалення цього закону.

Провід ОУН(б)

9

Коментарі

123.06.12, 11:38

цей закон - це злочинний закон і за такі злочини, ті хто його впроваджує, повинні обовязково нести відповідальність перед українським народом за свідоме проведення колоніальної імперської політики

    223.06.12, 13:52

    Слава БОГУ Й УКРАІНІ http://blog.i.ua/user/4400999/ЩАСЛИВО

      324.06.12, 23:22

      Не можу давати коментарі, проте пропоную розставити правильно акценти:
      - українець високоосвічена людина, що знає декілька мов, і тому не може погодитись з тим, що російськомовні громадяни України НЕЗДАТНІ вивчити мову державну.
      - автори мовного законопроекту насправді мають на меті РОЗДІЛИТИ суспільство на ОСВІЧЕНИХ та НЕОСВІЧЕНИХ.
      - Вигороджуючи мову російську не забуваймо про мови інших меншин, а тому ініціюймо зміни до законодавства, щоби в українському оновленому ПАСПОРТІ відновити запис НАЦІОНАЛЬНІСТЬ
      - Інформаційний простір в той час, коли мілліони українців заполонили світ, не повинен бути ні одно-, ні двомовним, а тому телеканал ІНТЕР мусить заговорити заговорити всіма мовами СУСІДІВ