Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче жити в іншій Україні! Україні, де вартують справжні людські цінності:чесність, порядність, любов. Де шанується культурна та історична спадщина, де люди з шаною ставляться до природи та рідного краю.

На жаль, політика в житті нашої країни є визначальною і риба гниє з голови. Протиріччя між особистими інтересами кубла олігархів і стратегічними інтересами українського народу стали несумісними. Вони є фундаментальними, ціннісними.
Україні потрібна правова держава з опорою на громадянське суспільство. Натомість олігархам потрібна поліцейська держава з опорою на сексотів-пристосуванців.
Україна має будуватися на двох базових цінностях: Україна є самостійною суверенною державою та Україна шанує європейські цінності і впроваджує європейські стандарти.
Натомість олігархи своїми діями позбавляють Україну самостійної політики, перетворюють на васала іншої держави, впроваджують в Україні авторитарно-репресивний політичний режим.
Україна повинна будувати свою економіку на конкурентних ринкових засадах. Олігархи знищують засади конкуренції в економіці України, монополізують стратегічно важливі сектори економіки країни.

Тим не менше, наше життя є різнобарвним, а людині притаманне відчуття прекрасного, то ж не хотілося б, аби дописувачі обмежувались суто політичною проблематикою :)
Дописувачем може стати той, хто поділяє наші цінності і пише на українську тематику.

Хочеться наголосити, що засади модерування цього співтовариства є абсолютно прозорі і демократичні, модератори можуть змінюватись за волевиявленням дописувачів.
Вид:
короткий
повний

Твоя Україна

Із днем міліції!

Міліціант!!! бажаю тобі мати в році лише один день - сьогодні!Більше, в жоден інший день в році, про тебе пересічному громадянину і не згадувати !!!

22 Де ви, Друзі, де ви, Думи?

Чесно кажучи, ще о восьмий ранку хтілося накропати про цей день і глибинне його значення(як виявилося тільки моє) для нашого покоління! Не взяла на себе таку відповідальність,подумала, хтось обов’язково підготувався краще - будуть цікаві пости - дарма(Цілий день виглядала - порожнеча. Шановні, на кого чекаємо? Ті не такі, сі - ще гірше. А самі? Це має бути найкраще свято для свідомо-налаштованої верстви населення,яка в майбутньому планує дати цій країні нове ,не одне,життя...

Читати далі...

Друзі порадьте більш-менш прим\стойний канал новин.

Шановні свідомі друзі ,після закриття ТВАЙ ніде навіть новини подивитися,аби хоч трохи лишатись на інформаційносу плаву. Порадьте,як ви спасаєтесь Дякую

Шкода

Зайшла у блог думала буде повно привітань зі святом. Жодного,ані блога, ані листа з заміткою, ані...Ні,життя таке, як і було 10 років тому, тільки чому, чому таке величезне свято для країни є таке не цікаве,не приємне, не важливе українцям?! Мабуть тому, що привидів не святкують. Не святкують...напиваються аби забути,як би мало воно бути,якщо вона була б не на папері,а в житті!!!
[Приєднане голосування]

Русалчин день(Духів день)

Воістину, у глибинному значенні, у початковій семантиці того чи іншого нашого свята, розібратися подекуди зовсім непросто. Сьогодні – ТРІЙЦЯ. Одне з найбільших світ православного церковного календаря (а з часів незалежності – і календаря світського), яке відзначається на 50-ий день після Паски (недарма воно також зветься П’ЯТИДЕСЯТНИЦЯ). Фактично, Трійця – це не один день, а щонайменше тиждень. Адже свята Троїцького циклу починають відзначати з четверга сьомого тижня після Великодня. Іншими...

Читати далі...

Масляна, Масляна, яка ж ти мила...

Історія свята Масляна - древнє слов'янське свято, що дісталося нам у спадщину від язичеської культури, яке збереглося й після прийняття християнства. Масляна була сприйнята християнською церквою фактично як релігійне свято й одержала назву Сирного чи Сиропусного тижня, але це не змінило її внутрішньої суті. Масляна приходиться на тиждень, що передує Великому посту. Масляна - це, насамперед, ситна їжа. Тому немає нічого неправильного в тому, щоб у цей час поласувати...

Читати далі...

Для тих, хто прагне бути в курсі

ТвАй-Новини, записи на ex.ua Якщо десь і можна дізнатись про новини України то тільки тут. Відео постійно оновлюється. І нехай на день запізднюється проте без реклами та не відчувається огидна цензура. http://www.ex.ua/view/12384009 Залишається побажати тільки добрих новин і приємного перегляду
Сторінки:
1
2
попередня
наступна