хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Одностатеве весілля у петушатнику на Банковій

В Амстердамі вітали Акімову та її обраницю.

фото с president.org.ua 

фото с president.org.ua 

Як стало відомо у вихідні, в Амстердамі у вузькому колі друзів перший заступник глави адміністрації Президента України Ірина Акімова відсвяткувала одностатеве «весілля» зі своїм прес-секретарем Ларисою Доковою, повідомляє Національне бюро розслідувань України. Церемонія відбулася після розкішного банкету на катері, що пливе по річці Амстел в центрі столиці Нідерландів. Після весілля молодята на рожевому лімузині прибули у Гранд Готель, де й провели ніч вдвох. «Торжество принесло багато радості учасникам і, не приховую, приємний дохід для моєї фірми» - розповів керівник амстердамського шлюбного агентства Ганс Хофор. Відповідаючи на запитання, чи не вважає він поведінку українських чиновників нескромним, Ганс Хофор заявив: «Давайте не рахувати гроші в чужих кишенях. Все-таки люди одружуються не кожен день, і заради цього не гріх розбити скарбничку. А взагалі, ваші Акімова і Докова дуже скромні люди. Несхоже, щоб вони рекламували свою весілля. У нас весілля знаменитостей заздалегідь анонсуються у світській хроніці, напередодні від репортерів немає відбою. Але з приводу цього заходу деякі журналісти звернулися за коментарем. Схоже, молоді воліють не афішувати своє особисте життя, так і ваші мас-медіа зайняті чимось іншим. Напевно, цими вибухами в сміттєвих ящиках? Втім, весільний свято вашим леді-чиновникам вони не затьмарили». Журналісти вважають, що головною метою таємниці «весілля» в Амстердамі було прагнення Докової закріпити свій статус активного партнера в гомосексуальній парі і нагадати Акімовій, що вона є пасивним партнером. Раніше повідомлялося, що перший заступник голови президентської адміністрації Ірина Акімова у всіх питаннях повністю покладається на свого прес-секретаря Л. Докову.                                                                            В той же час, «» сімейне благополуччя високопоставлених лесбіянок поставлено під загрозу викриттями в інтернеті, які Докова безуспішно намагалася спростувати, і матеріальними негараздами. Чорна смуга для Доковою і Акімової почалася після арешту мера Болграда Сергія Корольова, який сприяв комерційній і корупційній діяльності Доковою, а також у зв'язку з вилученням у Акімової 100 тис. Євро у Віденському міжнародному аеропорту. Подальша доля цих грошей залишається невідомою, хоча відомо, що Акімова намагалася отримати їх назад по дипломатичних каналах.

Джерело: president.org.ua

28%, 5 голосів

72%, 13 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
24

Коментарі

2121.05.12, 18:11Відповідь на 17 від Poroshenko

Якби був такий закон - не їхали б у Амстердам. Це перше. А перед першим - їх необхідно просто знищувати, як тварин, що сказились.У тварини, яка втратила образ Божий, беззаперечно, зірвало дах. Тож не можна надалі перебувати на державній службі через загрозу здійснення божевільними службовцями злочинів, які матимуть наслідки для всієї країни і народу.Як казав їхній хвелікс - злочин лечше попередити ніж ліквідувати його наслідкіи

    анонім

    2221.05.12, 18:13

    Вот эта нынешние ПедеРасты и лесбиянки.

      2321.05.12, 18:14Відповідь на 19 від М_Ірина

      щодо парадів я й сам не розумію для чого їм це потрібно. Це вже схоже на рекламу, за що їм і перепадає і, звичайно, такі паради вони шкідливі.

        2421.05.12, 18:14Відповідь на 19 від М_Ірина

        Напевне, мали намір вітати із шлюбом ці дві ганчірки

          2521.05.12, 18:16Відповідь на 21 від Strannik777

          коментів немає.

            2621.05.12, 18:27Відповідь на 20 від Poroshenko

            А я живу за правилом :"так - так, а ні - ні. Все інше від лукавого
            Games People Play http://www.klex.ru/83

              2721.05.12, 18:29Відповідь на 13 від Strannik777

              30 процентов пар не могут зачать ребенка естественнім путем. Зачинают с медицинской помощью. Будем нападать? И что вообще считать нормой? Есть люди ,которіе могут читать и писать. А есть такие, что расщеплают атомі и протоні. Что есть норма? Писать и читать или расщеплять атомі? Есть гениальніе художники, а есть такие, что и яблоко не нарисуют. Біло время, когда люди, которім біло предоставлено право решать, что есть норма, отправили на костер Джордано Бруно. Я вот об чем. Не хочу я брать на себя то, что сделал Всевішний.

                2821.05.12, 18:32Відповідь на 26 від Strannik777

                живи. Але май на увазі, що якщо ти чогось не бачиш, або не розумієшь, то це зовсім не означає, що це не існує.
                п. с. Що стосується норми, як такої, то нагугли про те, як тов. фюрер боровся в свій час з дітьми - калічками. І що з цього вийшло.

                  2921.05.12, 18:48Відповідь на 27 від Poroshenko

                  Раджу висипати все із коробки і розкласти по категоріях, темах, тощо, а після цього - повернути упорядкований матеріал - у коробку.
                  "Плод чрева твоего есть дар Божий" Отже, якщо говорити про неспроможність народити - треба перебрати своє духовне життя, можливо, пращурів (як каже медицина - отягченная наследственность) Бува таке, що дід підривав церкви, ламав хрести, а онуку позбавлено дітей. Або на війні діи цих 30% гвалтували німецьких дітей, жінок...і їхній стогін, семикратно відбитий від небес, вдарив по нащадках тих червоноармійців.
                  Не хочу я брать на себя то, что сделал Всевішний
                  Але треба знати і про це:
                  если я скажу беззаконнику:смертию умрешь, а ты не будешь наставлять его советом - он умрет в беззаконии своем, но я взыщу кровь с рук ТВОИХЯ цього не хочу

                    3021.05.12, 18:59Відповідь на 29 від Strannik777

                    І це Ви когось чомусь вчите?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна