хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Одностатеве весілля у петушатнику на Банковій

В Амстердамі вітали Акімову та її обраницю.

фото с president.org.ua 

фото с president.org.ua 

Як стало відомо у вихідні, в Амстердамі у вузькому колі друзів перший заступник глави адміністрації Президента України Ірина Акімова відсвяткувала одностатеве «весілля» зі своїм прес-секретарем Ларисою Доковою, повідомляє Національне бюро розслідувань України. Церемонія відбулася після розкішного банкету на катері, що пливе по річці Амстел в центрі столиці Нідерландів. Після весілля молодята на рожевому лімузині прибули у Гранд Готель, де й провели ніч вдвох. «Торжество принесло багато радості учасникам і, не приховую, приємний дохід для моєї фірми» - розповів керівник амстердамського шлюбного агентства Ганс Хофор. Відповідаючи на запитання, чи не вважає він поведінку українських чиновників нескромним, Ганс Хофор заявив: «Давайте не рахувати гроші в чужих кишенях. Все-таки люди одружуються не кожен день, і заради цього не гріх розбити скарбничку. А взагалі, ваші Акімова і Докова дуже скромні люди. Несхоже, щоб вони рекламували свою весілля. У нас весілля знаменитостей заздалегідь анонсуються у світській хроніці, напередодні від репортерів немає відбою. Але з приводу цього заходу деякі журналісти звернулися за коментарем. Схоже, молоді воліють не афішувати своє особисте життя, так і ваші мас-медіа зайняті чимось іншим. Напевно, цими вибухами в сміттєвих ящиках? Втім, весільний свято вашим леді-чиновникам вони не затьмарили». Журналісти вважають, що головною метою таємниці «весілля» в Амстердамі було прагнення Докової закріпити свій статус активного партнера в гомосексуальній парі і нагадати Акімовій, що вона є пасивним партнером. Раніше повідомлялося, що перший заступник голови президентської адміністрації Ірина Акімова у всіх питаннях повністю покладається на свого прес-секретаря Л. Докову.                                                                            В той же час, «» сімейне благополуччя високопоставлених лесбіянок поставлено під загрозу викриттями в інтернеті, які Докова безуспішно намагалася спростувати, і матеріальними негараздами. Чорна смуга для Доковою і Акімової почалася після арешту мера Болграда Сергія Корольова, який сприяв комерційній і корупційній діяльності Доковою, а також у зв'язку з вилученням у Акімової 100 тис. Євро у Віденському міжнародному аеропорту. Подальша доля цих грошей залишається невідомою, хоча відомо, що Акімова намагалася отримати їх назад по дипломатичних каналах.

Джерело: president.org.ua

28%, 5 голосів

72%, 13 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
24

Коментарі

1121.05.12, 17:37Відповідь на 7 від Poroshenko

типовий голубий троль.(це про тебе) На городі - бузина, а у Києві - мамин брат.Суки, геї, лесбіянки обссикають ствльці державних закладів України, а ти - про Німеччину. Україна - православна країна.Краще почитай про конституцію Угорщини.
В новой венгерской конституции констатируется, что народ Венгрии объединяют «Бог и христианство». За государством закрепляется обязанность защиты жизни, причём оговаривается, что жизнь начинается с момента зачатия. Фактически данная статья конституции может трактоваться как запрет на аборты. Также брак в новой конституции трактуется как «союз мужчины и женщины»

    Гість: Trancemaniac

    1221.05.12, 17:42

    Дві старі кобили

      1321.05.12, 17:50Відповідь на 7 від Poroshenko

      єдине, що повинна людина - це "не вбий, не вкради ..."Далеко не єдине.И сотворил Бог человека по образу Своему, по образу Божию сотворил его; мужчину и женщину сотворил их.
      28 И благословил их Бог, и сказал им Бог: плодитесь и размножайтесь, и наполняйте землю, и обладайте ею...
      ....это кость от костей моих, и плоть от плоти моей; она будет называться женою, ибо взята от мужа своего.

        1421.05.12, 17:50Відповідь на 12 від Гість: Trancemaniac

          1521.05.12, 17:51Відповідь на 10 від Poroshenko

          Я проти одностттєвих шлюбів.Крапка.

            1621.05.12, 17:51Відповідь на 11 від Strannik777

            ти не груби. Вони народилися, Бог дав їм життя - тож хай живуть на цій Землі комфортно. Що стосується п. Міністра, то хіба те, що він теж уклав шлюб, завадило його роботі? Якщо він буде не подобатись електорату - то його не виберуть та й годі. Не потрібно бути злим. Я не голубий і не зелений, я стараюсь бути об*єктивним.

              1721.05.12, 17:58Відповідь на 15 від Юрий Смирнов

              ну, тебе за це ж ніхто не лає, не погрожує і таке інше. Є люди, гетеросексуали, але вони (наприклад) скоїли згвалтування. Хіба такі люди кращі від тих, хто має нетрадиційну орієнтацію, але досягли успіху в професії, не порушують закони і т. і.? Якщо вже ми тут на форумах відстоюємо права засуджених за політичну діяльність, то як же можна так вести себе по відношенню до цих двох дам? Якщо вони десь порушили закон - то це інша річ! Якщо мова йде тільки про їх особисте життя - то ж будьте мудрими і не повторюйте помилок інших.
              п. с. А щодо одностатевих шлюбів - то хто їх підтримує? Однак є така річ, як закон, який це не забороняє, то що ж нам? порушувати закон? На мій погляд цих людей потрібно пожаліти. Не думаю я, що це від доброго життя.

                1821.05.12, 18:01Відповідь на 16 від Poroshenko

                А об'єктом твоєї об'єктивності є збоченці?чи виродки нетрадиційні?

                  1921.05.12, 18:06

                  Яка ганьба для всієї країни
                  І ці нел.ди нас чомусь вчать?
                  Не дивно, що парад геїв хочуть влаштувати на Хрещатику

                    2021.05.12, 18:08Відповідь на 18 від Strannik777

                    де я щось сказав з приводу "збоченців"? Щодо "нетрадиціоналів" - то це не моя думка, а це вже загальнолюдська традиція. Навіщо брати на себе таку відповідальність моральну, щоб вирішувати самому за цих людей?
                    п. с. А об*єктом моєї об*єктивності є те, що я в будь-якій ситуації бачу декілька варіантів. Ти граєш в шахи?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна