хочу сюди!
 

Лариса

51 рік, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Вибори буде сфальсифіковано

Вибори буде сфальсифіковано, і втрачено будь-яку легальну можливість мирного, законного усунення однієї влади та обрання іншої.

У понеділок лідери фракції політичних партій “Батьківщина” та “Фронт змін” офіційно оголосили про формування спільного партійного списку на парламентських виборах. Які його головні виклики, загрози та шанси на об’єднання? Очевидно, що Юлія Тимошенко пішла на певні жертви, віддавши перший номер списку Арсенію Яценюку...

Коментують експерти.

Валерій Димов, директор аналітичного центру “Форум”:

ТИМОШЕНКО ЗРОЗУМІЛА, ЩО ЇЇ НЕ ВИПУСТЯТЬ, А ЯЦЕНЮК – ЩО НЕ МАЄ ТАКИХ МОЖЛИВОСТЕЙ, ЯК “БАТЬКІВЩИНА”

Валерій Димов
Валерій Димов

Єдиний список — це шанс для опозиції залишатися в політичному пулі й вкотре не наступити на граблі роз’єднання, які в цей раз можуть стати «вилами».

Чому об`єднання стало можливим? Бо лідери нарешті усвідомили очевидні речі. Юлія Володимирівна зрозуміла, що їй вже важко сподіватися на зовнішні фактори. І що влада сама її не випустить. І що її харизма партійним діячам не передасться.

Яценюк зрозумів, що його партія не має таких можливостей і таких структур у регіонах, які має “Батьківщина”. І це об`єднання дає йому змогу конвертувати свій особистий рейтинг у партійний, отримавши розлогу мережу «обезголовленої» “Батьківщини”, а також чітко позиціонуватися й завершити ранній етап, коли на Сході він розповідав про другу державну мову, а в Чернівцях вимушений був одягати вишиванку.

Тягнибок, який є третім суб`єктом переговорного процесу, зрозумів, що не може довго залежати від тих можливостей, які певною мірою надавала йому влада. (Маю на увазі, телеканали та неформальний дозвіл на використання радикальних месиджів). Олег Тягнибок йтиме по мажоритарці. Проте інтригою для «Свободи» є, чи буде його брат очолювати партійний список.

7

Коментарі

126.04.12, 09:45

А варто взагалі вірити у вибори? Перевірити результати все одно ніхто не може, скільки напишуть - то й буде. Тим паче, що пересічний громадянин аж ніяк не в змозі ані перевірити, ані щось зробити. На жаль...

    анонім

    226.04.12, 13:29

    После фальсификации выборов нужно народу поднять нашу голодную, нищую армию (как при августовском путче) на защиту наших народных прав и свобод против беркутовцев и проплаченных бритоголовых бандюков, против херанта и ему подобных. Разговаривая с простыми военными офицерами я понял, что они готовы поддержать народ в этом.

      Гість: _rudik_

      326.04.12, 14:31Відповідь на 2 від анонім

      Пропоную до виборів

        Гість: _rudik_

        426.04.12, 14:33

        Загалом тут нема про що говорити, бо вибори буде сфальсифіковано. І тільки наша “наївна” опозиція не зрозуміла, що жодних шансів у них нема. Той режим, який сьогодні панує в Україні, жодними виборами не подолати. Бо будь-які вибори буде абсолютно сфальсифіковано: нахабно, демонстративно... І можете собі скаржитися хоч у ООН, Раду Європи чи самому Господу Богу...

          526.04.12, 22:04

          Вся оппозиция должна объединиться!

            Гість: lyo Dnepr

            626.04.12, 23:41Відповідь на 5 від malyarus

            Вся оппозиция должна объединиться!Да, это единственный шанс для всех называться оппозицией. Кто не хочет объединяться, тот коллаборационист и марионетка правящего режима. Третьего не дано.

              Гість: славянофилка

              727.04.12, 08:37

              Выборы ПРезидента однозначно были сфальсифицированы. На ПРедстоящих выборах манипулировать бюллетенями будут очередные пидрахуи.Так что, весьма вероятно, стоит ждать очередного обмана со стороны ПР - им есть, что терять... Вплоть до свободы...

                анонім

                827.04.12, 09:15

                Не може бути, аби вибори були сфальсифіковані. Адже доблесна і "мудра" тушко-опозиція, голосуючі за закон про вибори зробила все, аби унеможливити будь-які фальсифікації. Чі може я неправильно зрозумів Князевича, Оробець, Пашинського, які виставляли Гриценка і Тягнибока дурнями, коли остані їм намагалися пояснити, що ПРиматам закон до дупи. Та й на мене тут дехто виливав лайно, коли я намагався це пояснити. А тепер усі про це забули і почалося скавчання. В жовтні треба було про це думати. А зараз, як кажуть -- пізно пити боржомі. Бачили очі за що і з ким голосували -- жеріть, хай повилазе!!!