хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

як працюють брудні технології

Яка ймовірність автентичності цього відео? Чи була його поява відповіддю на заяву про побиття? Чи є межа брудних технологій і чорнухи, які можуть бути вкинуті в інформпростір сьогодні? З цими питаннями ми звернулися до політтехнологів і політологів.

Віктор Небоженко, політолог

Я ДИВУЮСЬ, ЧОМУ НЕ ПОКАЗАЛИ, ЩО ТАМ ЛАЗАРЕНКО З ТИМОШЕНКО ОБІЙМАЄТЬСЯ

Це відео – звичайна провокація, яка супроводжується пропагандистськими заявами з метою дискредитації людини, яка сидить у в`язниці. Так зазвичай всі фашистські режими роблять. Так робив Гітлер, так робив Сталін, так робив Муссоліні. Це дуже стара технологія. Ще в 1930-х роках показували концентраційні табори з кімнатами, де люди живуть дуже добре, радіють і навіть квіти розводять. Те саме було в ГУЛАГу. Партія регіонів нічого нового не придумала. Я дивуюся, чому вони не показали, що там Лазаренко ходить з нею обіймається.

Будь-який авторитарний режим намагається принизити своїх супротивників. Якщо цей режим змінить інша диктатура, то ми побачимо побитого до крові Януковича, але при цьому з квіткою в руках (штучною, звісно), і він розповідатиме, як йому гарно живеться і як його годують 4 рази на день. Це відомий метод розправи з політичними супротивниками.

Так само зараз показують по телебаченню в`язнів іранських тюрем, і вони кажуть, що їм там краще, ніж на свободі.

Таке відео готується завчасно, спецслужбами. Спочатку продивляється керівництво, відпускають чоловічі жарти, а потім уже “зливають” журналістам в напівдержавні чи непрестижні канали. Тому що престижна й поважна преса не захоче в цьому бруднитися.

Я думаю, поява цього відео пов`язана з Європейським судом з прав людини, засідання якого наближається.

Ви бачили, як журналіст зробив таємну відеозйомку з Лукянівського СІЗО, і це одразу постаралися зам`яти, не допустити поширення цього відео, щоб тільки про нього не говорили. Натомість зйомку з людиною, схожою на постарілу на 30 років Тимошенко й “грайливим Власенком”, звісно, розмістили на всіх можливих каналах.

Це політична боротьба. І погано закінчать ті, хто це робив.

7

Коментарі

126.04.12, 09:41

А вообще в камере снимать на видео не имеют права. Это личное пространство человека, даже если он осужден... Это неправильно! Тем более в женской колонии... Охрана там - не все женщины, а техники тем более мужики и подгялдывать за заключенными дамами (а я уверен, что это имеет место со стороны копьютерщиков и сисадминов, которые обслуживают эту сеть видеонаблюдения) поистине некрасиво, а может даже и противозаконно

    226.04.12, 10:21Відповідь на 1 від The Strong!

    Ситуація, у якій опинилася влада і Тимошенко — патова. Тут будь-які дії ведуть до гіршого результату.

    Анна Ященко

      анонім

      326.04.12, 13:17

      Я читал статью с фото, которая доказывает о подделке этого ролика. В ролике яркое солнце в окошке и это в пасмурный день (журналисты специально нашли телевидео, где хорошо видна пасмурная погода в Киеве в этот день). Изображение специально было размазанным (не четким, что не возможно по мнению профи), чтобы скрыть лица этих двойников. Я молчу про сексуальное обнимание.

        427.04.12, 20:12

        Т.Чорновіл запропонував вихід (по радіо):
        Тимошенко направити до Німеччини на лікування без паспорта.
        Хай що хоче там, те й робить