Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Гіпсовий лев як інформаційний привід.

Звідки ростуть ноги. http://www.lionparade.com.ua/index.php/parad-leviv-2009.html

Тут ми можемо прочитати про те, що у львові проводилась мистецька акція "Парад левів".

Дві тисячі дев'ятого року тридцять розмальованих гіпсових левів по закінченню акції роз'їхались (принаймі повинні були) по найбільших містах України. З того часу вони почали жити кожен своїм життям. Про долю одного з них в Одесі повідомляється таке: http://tsn.ua/ukrayina/podarunok-odesi-vid-lvova-pracyuye-dlya-kafe.html , в Запоріжжі - http://www.lionparade.com.ua/index.php/news/items/lvivskij-lev-u-zaporizhzhi.html , у Миколаїв поїхав такий: http://www.lionparade.com.ua/index.php/news/items/mikolajiv-kategorichno-vidmovivsja-vid-leva-kuzmi.html , Відбивши лапу, один дістався Чернівець - http://vidido.ua/index.php/poglyad/comments/lev-podarunok_l_vova_priihav_do_chernivciv/ 

Словом роз'їхались левики. Найбільше не повезло скульптурі, яка потрапила до Луганська і про що у різних джерелах написано немало. Перед тим як писати про неприємне, спершу хороша новина: http://ua.life.comments.ua/2011/12/12/166574/lugansk-chekaie-vid-lvova-shche.html    " Якщо Львів зробить ще один подарунок Луганську у вигляді скульптури «Писанковий лев», місто з радістю його прийме.  Як передає «Луганськ. Коментарі», про це в понеділок, 12 грудня, заявив заступник Луганського міського голови Олександр Ткаченко."

Останній відступ. Фото колекції левів мандрівників можна побачити тут: http://andr1y.lviv.ua/2009/09/16/lions-parad-lviv-2009/

Що виросло з того місця. 

Приводом для великого шуму на i.ua  стала замітка про важку долю лева у Луганську.  http://blog.i.ua/user/3695807/907445/

Хоч це й не було жодною новиною, наше середовище відгукнулось масою коментарів, а дехто недовго чекаючи вирішив тему продовжити під власним кутом зору. Ось взірець експеримента та небайдужих до теми. http://blog.i.ua/community/1741/909961/

Та нехай. А тут цілий "Наш ответ Чемберлену" http://blog.i.ua/community/1764/913563/#p3 від співтовариства "Политические оппоненты". На ньому я хотів би зупинитись детальніше та запросити після публікації автора для обговорення. 

На перший погляд усе виглядає як писав Степан Руданський,- "Все їднакове було: знатність і заможність,і мистецтво, й ремесло, і страх, і набожність". Але це тільки на перший. Насправді ж замітка є абсолютно цілісною і означає одне - чітка позиція. А оскільки позиція є чіткою, то спробую поставитись до неї з повагою. В жоден спосіб не хочу ображати автора і віддповідати йому чимось подібним. Для мене є абсолютно зрозумілим те, що лише від одного слова "Львів" автор виходить зі стану рівноваги і готовий до знемоги розповідати про усі смертні гріхи галичан з усіма належними епітетами. Тому й критики не буде.  Буде тільки невеличка порада. В кінці. 

Спершу цитата. "Что сделал Львов для луганчан такого, что они должны были бы желать с благодарностью увековечить на своей земле ГЛИНЯНЫЙ(!) символ этого города???".

От я взяв і задумався, а дійсно, що зробив доброго Львів та його околиці (Галичина) для луганської землі (навіть якщо таке й не вимагається) для того, щоб гордий Луганськ приймав від підступного Львова подарунки? І я таку підставу знайшов. Так я знайшов серйозну підставу і навіть не тільки для того, щоб приймати подарунки, але й самому віддячуватись.

Так уже сталось, що найчастіше ми єднаємось у біді. Була біда у Алчевську. І Галичина відгукнулась на неї. Я не був надто ретельним в інтернет-пошуку, але говорю про Львів так само впевнено як і про своє місто. Не люблю бути голослівним. http://ua.for-ua.com/ukraine/2006/02/06/124001.html а також http://rep-ua.com/23656.html . Від себе добавлю ще те, що збирались кошти на потреби потерпілих, теплий одяг, їхали колони автомобілів із трубами, бригади зварювальників на виконання аварійних робіт. І це було нормально. Те, що я зараз говорю зовсім не в докір луганській владі. Я посто інформую автора замітки, який можливо про це й не чув. Сподіваюсь  - почує зараз і змінить тон з високопатетичного на якийсь більш розважливий. Сам цей приклад мав би служити усім нам для того щоб ми усі більше пам"ятали хорошого та менше звертали увагу на різноманітні провокації та інсинуації. 

На закінчення. Львів'яни взагалі люди зовсім не байдужі, активні. Саме вони виготовили та встановили на будівлі Верховної Ради державний герб України, оскільки центральній владі на це не вистачало власної мужності. Чим не привід для того, щоб вкотре їх звинуватити в націоналізмі?podmig

Прошу користувача Комендор висловити своє ставлення до написаного мною тут.

P.S. Оскільки шановні модератори сайту мої замітки у стрічку не ставлять і тим самим позбавляють мене читацької аудиторії, то прошу друзів поширити.

 

 


72%, 54 голоси

28%, 21 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
69

Коментарі

111.02.12, 13:30

Уж, звиняйте, і Вам відправив

    Гість: modus vivendi

    211.02.12, 13:35

      анонім

      311.02.12, 13:42

      Взагалі то дивно досить -- Львів має ще щось робити, аби його подарунок прийняли. Що за маразм? Та виховані люди за подарунки дякують. І зберігають ті подарунки без будь-яких зобовязань з боку дарувальника. Але це виховані і шляхетні люди. А бидло гадить усюди де бачить. Така його сутність. І приклад допомоги Алчевську для нього нічого не важить -- бо воно бидло. І цим все сказано!

        411.02.12, 14:00Відповідь на 3 від анонім

        Я б, звертаючись до шановного МреєДаД, висловився лаконічніше, словами Крилова на "общєпонятном" - Не мечите бисера... і далі, за текстом...

          анонім

          511.02.12, 14:08Відповідь на 4 від Кривовус

          Згоден!

            611.02.12, 14:15

            Львов своей активностью поражает, город полностью поменялся(с 2006) их энтузиазм, работоспособность заставляет других задуматься, ведь все в руках тех, кто там проживает....и это отобразится на каждом. Многие не понимают...и плачут, что одним все - другим ничего....И ткнуть носом - это в принципе задача каждого уважающего себя гражданина.
            рассылаю.

              711.02.12, 14:37


              Разослал друзьям.

                811.02.12, 14:37

                Ваша толерантність українця - для кацапа це прояв вашої слабості.
                "Нет в мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап Рождённый в нацистской стране, вскормлённый пропагандой нацизма этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать убивать, за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы - звери. Лютые, кровожадные, но... смертные."
                А. Солженицин.

                  911.02.12, 14:39

                  є така приказка: "Дарованому коневі в зуби не заглядають". Якщо Луганськ настільки "гордий", що йому ще потрібно щось зробити аби він прийняв подарунок, то нехай віддасть назад, думаю, в Україні є багато не настільки "гордих" як Луганськ, міст і містечок, що із задоволенням приймуть подарунок.
                  А щодо замерзаючого Алчевська.... єдина політсила, що тоді допомогла Алчевську ркально - це була "Наша Україна", і гляньте у пошуку - як вони віддячили на парламенських виборах? якщо ліньки шукати, то скажу - ніяк. Так що нехай засунуть свою "гордість" у дупу, "кормителі" наші.

                    1011.02.12, 14:51Відповідь на 6 від Shnec

                    Деякі не уявляють яка кількість бидлоти перлася "на Донбас" за останні 200 років. Відносно висока оплана важкої некваліфікованої праці, як магнитом тягнула сюди всіх нездатних освоїти бодай ази аграрної науки. Потім з Слобожанщини потяглися ешалони з "куркурями" до архангельської тундри, вивозячи туди всіх хто не хотів віддавати продукт своєї праці в обмін на гучні гасла та червоний бант. Натомість ешалони понавезли "комунарів", а попросту "бомжатню". яку збирали з усіх просторів "Русі-нєісходімої", до них додали наглядачів з "сазнатєльних рабочіх", так званих "двадцятитисячників" - ось коли закладався підмурок сучасної моделі "донецьких керівників" (некваліфікованих безграмотних недоучок з кримінальною складовою в характері, маючих бути слухняними виконавцями вказівок "начальства"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      15
                      попередня
                      наступна