хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

Канада підтримала Тимошенко

Міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Канади Джон БЕЙРД з «глибоким занепокоєнням» дізнався про те, що Апеляційний суд Києва залишив чинним вирок колишньому прем’єр-міністру України Юлії ТИМОШЕНКО.

«Канада стурбована тим, як українська влада здійснювала арешт, суд, засудження та процес розгляду апеляції Юлії ТИМОШЕНКО. Очевидна політична упередженість та свавілля судового процесу у цій та іншій справах перешкоджають політичному розвитку України. Безумовно те, що законна та активна опозиція є життєво-важливою складовою ефективної демократії», - йдеться узаяві Дж.БЕЙРДА, оприлюдненій на сайті міністерства.

«Існують чіткі ознаки того, що судовий процес не відповідав міжнародно-визнаним нормам справедливості, прозорості та належної правової процедури», - наголосив глава МЗС Канади.

Дж.БЕЙРД повідомив, що «Канада продовжує закликати українську владу зміцнити незалежність та компетенції судової системи... Вони є необхідними для того, щоб Україна змогла стати мирним, демократичним та заможним суспільством, як вона того прагне, а Канада продовжуватиме підтримувати її зусилля у цьому напрямку», - сказав міністр закордонних справ.

4

Коментарі

126.12.11, 03:34

Заграница нам поможет...!

Слова известного жулика, Остапа. Бендера

    анонім

    226.12.11, 10:56

    О чем думают олигархи, ведь их бабло и в Европе и в США. Лука не мучается, так как за границей у него нет капиталов, а пупкин благодаря газу уверен в содействии Германии, нашим же при ведении санкций наступит большой трындец.

      326.12.11, 12:29

      Українці "канадського походження" це "золотий фонд" генів української нації, не
      спотворених радянською ідеологією. Тому канадці, це єдино хто щиро переймається реальним збереженням національних багатств України для українців.

        426.12.11, 21:35

        У Ходорковського вже навіть і рішення є європейського суду. А що воно для хутіна пуя?

          526.12.11, 21:36Відповідь на 3 від Округ 31

          Маєш рацію 100%