Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Заступника лідера харківських чорнобильців виключили з ПР

У грудні Проскурін неодноразово ініціював акції протесту членів чорнобильських організацій регіону. Фото:
Фото: "5 Канал"

Заступника голови харківської організації всеукраїнського об'єднання "Союз Чорнобиль Україна" Володимира Проскуріна виключили з Партії регіонів. Як повідомляє радіо "Свобода", відповідне рішення 16 грудня на засіданні ухвалила Рада обласної парторганізації.

У повідомленні йдеться, що Проскуріна виключено з партійних лав "за порушення вимог статті 4.2 статуту Партії регіонів - допущення дискредитації високого звання члена Партії регіонів та вчинення дій, які несумісні з подальшим перебуванням у лавах партії".

У грудні Володимир Проскурін неодноразово ініціював акції протесту членів чорнобильських організацій регіону з вимогою виконання рішень суду про призначення пенсій.

16 грудня працівники міліції затримали Проскуріна і доправили до слідчого в Головне управління МВС України в Харківській області. За офіційною інформацією прес-служби обласної міліції, його допитували в рамках кримінальних справ, порушених за фактом надання неправдивих відомостей до управління Пенсійного фонду України для нарахування пенсій чорнобильцям.

17 грудня допит Проскуріна продовжився. Того ж дня по обіді його та ще одного активіста-чорнобильця шпиталізували з гіпертонічним кризом. На момент, коли до чорнобильців приїжджали лікарі, під будівлею слідчого управління обласної міліції перебувало, як розповів Проскурін, до 80 людей, які протестували проти дії міліції і вимагали відпустити товаришів.

Проскуріну пред"являють звинувачення у підробці документів.

Заступник голови Харківського відділення Всеукраїнської громадської організації «Союз Чорнобиль Україна» Володимир ПРОСКУРІН відкидає звинувачення в підробці документів про статус чорнобильця.

Як повідомив кореспондента УНІАН телефоном сам В.ПРОСКУРІН, він має оригінали документів, які були йому видані в момент перебування в Чорнобильській зоні й які підтверджують його статус.

В.ПРОСКУРІН підкреслив, що ці документи, в тому числі й з мокрою печаткою, він зберігає «в надійному місці» та не збирається їх нікому віддавати.

Крім цього, за словами В.ПРОСКУРІНА, в нього також є архівна довідка, видана Київським облуправлінням міліції, яка засвідчує наявність в архіві оригіналів усіх документів, що підтверджують його перебування в Чорнобилі.

«В органах міліції кожен день перебування особового складу фіксувався в журналах, фіксувався у відповідних наказах. Усі ці накази збереглися в оригіналах. Я підозрював, що проти мене будуть застосовані репресивні методи, тому кілька тижнів тому звернувся письмово до народного депутата ВОЛИНЦЯ з проханням витребувати ці документи, що він і зробив», - сказав В.ПРОСКУРІН.

За його словами, народний депутат Михайло ВОЛИНЕЦЬ учора особисто привіз цю довідку до Харкова.

«Ніяких сумнівів щодо мене немає. Ніяких інших документів бути не може», - наголосив чорнобилець.

Як повідомляв УНІАН, вранці 16 грудня працівники міліції затримали В.ПРОСКУРІНА, коли він виходив зі своєї квартири, і доправили до слідчого в Головне управління МВС України в Харківській області. За офіційною інформацією прес-служби обласної міліції, В.ПРОСКУРІНА допитували в рамках кримінальних справ, порушених за фактом надання неправдивих відомостей до управління Пенсійного фонду України для нарахування пенсій чорнобильцям.

Також учора, 16 грудня, народний депутат з фракції «БЮТ-Батьківщина» М.ВОЛИНЕЦЬ заявив, що міліція затримала члена громадської організації інвалідів чорнобильської катастрофи «Чорнобильський Спас» Петра ПРОКОПЕНКА.

За словами М.ВОЛИНЦЯ, спочатку П.ПРОКОПЕНКА не пустили на звітно-виборчу конференцію «Союзу Чорнобиль України», на якій частина делегатів хотіла добитися усунення голови Ю.АНДРЄЄВА, який, за їх словами, «зрадив інтереси чорнобильців».

http://www.rbc.ua/ukr/top/show/zamestitelya-lidera-harkovskih-chernobyltsev-isklyuchili-18122011174500
http://www.unian.net/ukr/news/news-475022.html

10

Коментарі

118.12.11, 18:59

Затримали навмисно у той час, колм він мав їхати на переобрання запроданця Анрєєва. І відпустили по закінченні з'їзду у Київській області. Харківцям ще не те буде. Вони ж так прислужливо підставляли свої зади, так дружньо голоСУВАЛИ за зека, виправдовували його: нещасна, мовляв, сирота. Бачили очі, що купували? Їжте, хоч повилазте.
Як можна піднімати руку на чорнобільців, не можна уявити у щонайстрашнішому міражі.Всім, хто за цю сволоту розпинався - всім мусить просто сплачувати десятину від своїх міліардів.

    218.12.11, 19:18Відповідь на 1 від Strannik777

    Сталінські репресії

      318.12.11, 19:31

      Звичайно, репресії будуть

        Гість: PR3D4T0R

        418.12.11, 20:09Відповідь на 3 від М_Ірина

        Звичайно, репресії будутьЩо значииь будуть? - Вони пруть "уже сьогодні" !

          518.12.11, 20:51

          В Партії регіонів нормальній людини робити нічого...

            619.12.11, 00:12

            не люблять правди в партії регіонів, тому й виключають...

              719.12.11, 09:59

              представляю в каком он горе

                анонім

                819.12.11, 10:50

                Да уж, ПР вторая КПСС в самом худшем варианте.

                  919.12.11, 16:46Відповідь на 8 від анонім

                  Да уж, ПР вторая КПСС в самом худшем варианте.Не путай КПСС и бандитов, при комуняках хоть бесплатная медицина и образование было, да и жилье было нашару, а при этих паши не паши все равно до пенсии если и доживешь, то жрать нечего будет по-любому...