Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №91 від 6 грудня 2011 року



Міністр юстиції їздить на краденому Мерседесі

Депутат-регіонал Валерій Коновалюк звинувачує міністра юстиції Олександра Лавриновича у використанні краденого автомобіля. Про це Коновалюк заявив на брифінгу у Верховній Раді.
"Службовий автомобіль Лавриновича був вкрадений у Штутгарті (Німеччина) 28 січня 2010 року та контрабандним шляхом ввезений до України", - заявив Коновалюк. За його словами, рішенням Ужгородського суду від 2 листопада 2010 року автомобіль був легалізований на території України і переданий на користь держави.
14 квітня 2011 року автівка була зареєстрована у ДАІ, повідомив депутат. "Міністр юстиції не може не знати, що користується краденим "Мерседесом", - зауважив Коновалюк.
Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/6/6816101/

Голодуючих у Донецьку обшукали з собаками, а Янукович так і не приїхав

У Донецьку понад 300 чорнобильців у наметовому містечку чекають зустрічі з президентом Віктором Януковичем. За словами чорнобильців, у вівторок близько 15.00 у наметове містечко приїхали працівники правоохоронних органів, близько 30-40 осіб, разом з кінологами, і обстежували територію наметового містечка під приводом того, що сюди приїде президент.
До чорнобильців підійшов молодий чоловік, представившись представником служби президентської охорони, пообіцяв, що зустріч Януковича з чорнобильцями відбудеться прямо на вулиці перед управлінням Пенсійного фонду.
Люди не розходяться, хоча багато хто каже, що з обіду тут знаходилося понад 500 осіб – учасників акції і тих, хто її підтримує, в очікуванні зустрічі.

Більше про цю новину читайте: http://www.unian.net/ukr/news/news-472706.html

Британський посол пообіцяв Україні "катастрофу", якщо Тимошенко не випустять

Велика Британія називає звільнення з-під арешту лідерів опозиції обов'язковою умовою підписання угоди про асоціацію України з Європейським Союзом. Про це заявив посол Великобританії в Україні Лі Тернер.
"Якщо лідери опозиції, засуджені внаслідок проведення недосконалих судових процесів, будуть звільнені й зможуть брати участь у політичній діяльності, що свідчитиме про серйозність намірів України щодо захисту і розвитку демократії, то двері до підписання і ратифікації угоди про асоціацію й угоди про глибоку і всеосяжну зону вільної торгівлі будуть відкриті", - наголосив посол.
Зі слів посла, події, що відбувалися в Україні протягом останніх шести місяців, і, зокрема, арешт лідерів опозиції, виходять за рамки демократичних норм. Лі Тернер нагадав про заяви країн-членів ЄС, у яких ідеться про неможливість підписання угоди, якщо опозиційні лідери не будуть звільнені з-під варти і не зможуть взяти участь у виборах.
При цьому посол зауважив, що у разі провалу підписання зазначених угод Україна не зможе отримати дуже великі переваги.

Більше про цю новину читайте: http://un.ua/ukr/article/364307.html

Из-за Януковича в Донецкой области парализованы дороги

Из-за рабочей поездки Президента Украины Виктора Януковича в Донецкую область полностью парализовано движение на дорогах, которые ведут из Енакиево в Донецк.
Как сообщает корреспондент «ОстроВа», автобус с журналистами, которые были аккредитованы для освещения визита главы государства в Енакиево, около 30 минут стоит в пробке. Вместе с ним на дороге стоит несколько десятков автомобилей и рейсовых автобусов. Все эти транспортные средства не выпускают на донецкую трассу до тех пор, пока по ней не проедет кортеж главы государства.

Більше про цю новину читайте: http://www.ostro.org/news/article-295748/

Першим номером у списку піде Тимошенко - Турчинов

Юлія Тимошенко має бути першим номером у виборчому списку партії "Батьківщина" на виборах до парламенту. Про це заявив Олександр Турчинов в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ".
"Першим номером має бути Юлія Тимошенко. Останні заяви західних країн стосуються не тільки повернення незаконно відібраної в неї свободи, але й повернення їй права займатися політикою. Тож, я думаю, саме Юлія Володимирівна піде під номером один", - сказав він.
"Навіть перебуваючи за ґратами, Юлія Тимошенко залишається реальним лідером нашої партії", - заявив Турчинов, але додав, що зараз є "проблема комунікації" з Тимошенко.
На запитання, як буде формуватися список єдиних кандидатів в округах, Турчинов відповів: "Опозиції необхідно розподілити округи пропорційно до рейтингів політсил".

Більше про цю новину читайте: http://news.liga.net/interview/politics/571961-turchinov_pervym_nomerom_v_spiske_budet_timoshenko.htm

Україна винна майже 60 мільярдів доларів

У січні-жовтні внутрішній борг збільшився - на 7,6% до 152,5 млрд гривень, зовнішній - на 11,2% до 25,4 млрд доларів. Про це йдеться у повідомленні Міністерства фінансів.
У січні-жовтні зовнішній борг збільшився на 11,2%, становив на 31 жовтня 25,39 млрд доларів проти 22,836 млрд доларів на 31 грудня 2010 року.
Прямий внутрішній борг за січень-жовтень зріс на 7,6%, з 141,662 млрд гривень до 152,46 млрд гривень.
Загальний розмір прямого державного боргу в січні-жовтні зріс на 9,8% до 355,03 млрд гривень (44,51 млрд доларів).
Гарантований державою борг на 31 жовтня становив 116,35 млрд гривень.
Державний та гарантований державою борг на 31 жовтня становив 471,38 млрд гривень (59,09 млрд доларів).

Більше про цю новину читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2011/12/5/308294/
9

Коментарі

16.12.11, 23:46

Лавринович не угодил? Так а чего ж - если можножить в украденном Межигорье.

    27.12.11, 00:20Відповідь на 1 від ab absurdo

    Лавринович не угодил? Так а чего ж - если можножить в украденном Межигорье.Лавринович - чужеродное тело, надо же кого то мочкануть.

      37.12.11, 00:59Відповідь на 2 від Нормальний

      Лавринович не угодил? Так а чего ж - если можножить в украденном Межигорье.Лавринович - чужеродное тело, надо же кого то мочкануть.Знову з фінгалом буде бігати....

        47.12.11, 01:08Відповідь на 3 від Діду

        Лавринович не угодил? Так а чего ж - если можножить в украденном Межигорье.Лавринович - чужеродное тело, надо же кого то мочкануть.Знову з фінгалом буде бігати....З фінгалом і без джипа

          57.12.11, 07:54

          А чого два випуски з номером 91? Від 1 грудня та 6 грудня.

            67.12.11, 09:53