хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Як пенсіонери взяли штурмом донецькую ОДА

Близько сотні мітингувальників-пенсіонерів у Донецьку вибили двері будинку Донецької обладміністрації.

Як повідомляє сайт "В городе. Донецк", близько сотні осіб пенсійного віку, які називають себе членами спілки ошуканих вкладників, оточили донецьку обладміністрацію і вимагають особистої зустрічі c губернатором Андрієм Шишацьким.

Мітингувальники виступають за зниження комунальних тарифів та дотримання прав пільговиків, зокрема, мова йде про дітей війни і чорнобильців, пише "Донбасс.ua".

Як зазначає видання, люди озброєні вилами і лопатами.

Між учасниками мітингу і охороною обладміністрації сталася бійка, в результаті якої були виламані пластикові двері на вході до вестибюлю та вибиті вікна.

Під час зіткнення постраждав охоронець ОДА. Через отримані травми він втратив свідомість. Незабаром потерпілого забрала машина швидкої допомоги.

За словами мітингувальників, поштовхом до штурму послужив розгін мітингу чорнобильців близько Пенсійного фонду в Донецьку.

Як повідомляє "Донецк.Комментарии", мітингувальникам протистоїть близько двох десятків охоронців. Акцією протесту керує депутат Ленінської райради в Донецьку Дмитро Верзилов.

++++

Он выступил с инициативой выдвинуть ряд требований председателю Донецкой облгосадминистрации Андрею Шишацкому и председателю областного совета Андрею Федоруку: «Потребовать, чтобы они прекратили обман. Неоднократно в прямом эфире Шишацкий обещал мне лично, когда мы с ним сидели, защитить права обманутых вкладчиков кредитных союзов. Что мы имеем на практике? Они отказались направлять обращение Президенту Украины Януковичу, Верховной Раде Украины».

«Я вас прошу оставаться до конца, и мы пойдем на прием к губернатору и добьемся. Губернатор нас примет и областной совет примет соответствующее решение или мы будем требовать и добьемся его отставки. Народ против этой власти», - сказал Верзилов.

16

Коментарі

128.11.11, 14:55

Шкода, що "донбасяне" й досі вірять у доброго царя Віктора Федеровича, якого нібито просто "обманює" його челядь в особі губернатора.

    228.11.11, 15:07Відповідь на 1 від viktor67

    Шкода, що "донбасяне" й досі вірять у доброго царя Віктора Федеровича, якого нібито просто "обманює" його челядь в особі губернатора.А так було завжди. "Цар" не винен, бо він від Бога (Господи, пробач)
    Це і є рівень соціально-політичної свідомості, яка констатує відсутність громадянського суспільства.
    Дадуть пенсії і все стихне і таки дадуть, незабаром.

      Гість: lyo Dnepr

      328.11.11, 15:08

      Очень жаль дончан и всех нас за то, что выбрали собою править своих палачей

        428.11.11, 15:24Відповідь на 1 від viktor67

          528.11.11, 15:27

          Сотня. А решта? Місто-мільйонник. Будуть мовчати. Тому що бидло. Та і та сотня не краще. Вони ж і привели цього мудака до влади. А тепер стоять перед ним на колінах, і просять кусень хліба. Холопи.

            628.11.11, 15:29Відповідь на 5 від бандерівець

            так і Київ не ліпший. Не треба все валити на Донецьк.

              728.11.11, 15:36Відповідь на 6 від viktor67

              так і Київ не ліпший. Не треба все валити на Донецьк.Більше скажу. І Львів. Там також ніякіх рухів проти Прдунів не відбувається. Едина надія з'явилася вчора. Коли замість заявлених 300 чоловік, до Юлі прийшло декілька тисяч. Самі прийшли. Дай Бог, це тільки початок.

                828.11.11, 16:13Відповідь на 7 від бандерівець

                так і Київ не ліпший. Не треба все валити на Донецьк.Більше скажу. І Львів. Там також ніякіх рухів проти Прдунів не відбувається. Едина надія з'явилася вчора. Коли замість заявлених 300 чоловік, до Юлі прийшло декілька тисяч. Самі прийшли. Дай Бог, це тільки початок.

                  928.11.11, 16:21Відповідь на 5 від бандерівець

                  Сотня. А решта? Місто-мільйонник. Будуть мовчати. Тому що бидло. Та і та сотня не краще. Вони ж і привели цього мудака до влади. А тепер стоять перед ним на колінах, і просять кусень хліба. Холопи.Не потрібно так різко. Я вже десь постив, що "донбас" це не місце мешкання, це світогляд.
                  З таким світоглядом людей в Україні вистачає всюди.
                  В 2004 так вдало зорі встали, що всі хто не "донбас" локалізувалися в одному місці і тим самим створили напруження якого влада не витримала.
                  Локальні збуренння не підірвуть систему.

                    Гість: Ivanovish13

                    1028.11.11, 17:41

                    Настоящих буйных мало,вот и нету вожаков.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна