Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Сергій Лещенко: навіщо опозиція підтримувала цей закон?

Керівництво і "Фронту змін", і блоку Тимошенко переконує всіх навколо - якби вони грюкнули дверима, був би ухвалений саме "поганий" закон Єфремова.

Тоді як їм на засіданнях комісії Князевича вдалося переписати 17 принципових положень закону, які в нинішній редакції значно ускладнюють фальсифікацію.

Наприклад, новий закон унеможливлює масове голосування на дому, що використовувалося на нещодавніх довиборах у Криму. Тепер голосувати за межами дільниці можна лише за довідкою медичної установи, хоча раніше було достатньо заяви виборця.

Далі - із закону про вибори прибрали норму, за якою кандидат знімався з перегонів за два порушення. Це було також однією з технологій - наприклад, коли опозиційному кандидату підкидали листівки без вихідних даних або знаходили помилки в його декларації про доходи. Два таких випадки - і ваш конкурент усунутий з дороги.

Наступна норма - до виборчих комісій в обов'язковому порядку мають бути включені висуванці парламентських фракцій. Це має заблокувати сценарій місцевих виборів 2010 року. Тоді виборчі комісії формувалися від партій, які представлені в парламенті. У результаті, в проблемних для "регіоналів" округах до комісії за квотою начебто опозиції потрапляв Християнсько-демократичний союз, який має мікроскопічну групу в парламенті на чолі з Давидом Жванією та співпрацює з Януковичем.

Тепер подання до комісій будуть робити лідери фракцій - враховуючи, що парламентським осередком НУНС досі керує Микола Мартиненко, який паралельно очолює штаб "Фронту змін", можна вважати, що квота колишнього блоку Ющенка перейшла до Яценюка.

Таким чином, за новим законом опозиція розраховує, що в кожній комісії вони матимуть двох представників.

Окрім того, за законом, результати виборів неможливо скасувати. Таким чином, унеможливлюється ще одна технологія, якої боялася опозиція - коли заради загальної перемоги провладного кандидата анульовували результати голосування на дільницях, де він програв.

На вимогу опозиції була включена норма, що виборчі бюлетені зберігаються п'ять років. Це начебто має психологічно вплинути на фальсифікаторів, які повинні боятися зміни влади та наступного за цим перерахунку голосів.

15

Коментарі

120.11.11, 16:38

А конституційним обов'язком депутата є особисте голосування... Ця так звана опозиція хоча б з цим впоралась, а не вішала локшину на вуха. У країні керує бандитська тупа бритоголова сила, а в опозиції недостатньо таких "бойовиків", яничар і даунбас їх у цьому подолав.От і виправдовуються, особливо яцик.

    Гість: lyo Dnepr

    220.11.11, 16:42

    Я думаю, что от произвола власти на выборах не убережет ни один закон о выборах. поэтому обиды 14-ти НУНСовцев, за него не голосовавших, выглядят несколько странно

      320.11.11, 17:16

      Тут тільки один бюлетень допоможе вила!

        420.11.11, 17:34

        Усе це не спрацює, якщо сервером керуватиме знову якийсь бандюк. На місцях можуть рахувати що завгодно, а сервер видасть потрібний результат, який потім "довезуть" в протоколах.

          520.11.11, 17:49Відповідь на 3 від Саничок

          и причём без мирных демонстраций

            620.11.11, 18:03Відповідь на 3 від Саничок

            Тут тільки один бюлетень допоможе вила!
            100% Вами згідна!!!

              720.11.11, 18:23Відповідь на 3 від Саничок

              Вся історія це зради, не порозуміння і т.п. і т.і.
              А ще, я таку думку маю, що всім їм так сподобалося штанці протирати у раді, а по виборах мали б пролетіти багато хто... Ось вони і злягалися з ПР ,з Литвином і місця в новій раді буде їм забезпечено... Бо чомусь так і не прийняли статтю про відозву депутатів .
              Але я теж за те, щоби партії укрупнилися і не було їх сто з лишком
              Яценюк вперто мовчить за продаж української землі тобто він за і буде з землею те що з підприємствами..... І фінансують його за можливість мати землю великому капіталу. Буду рада якщо мої думки з цього приводу будуть помилкові.

                820.11.11, 18:30

                А хіба б це було не так? Якщо Сєня куплений Ахметовим, то тут все зрозуміло, БЮТ в даному випадку грає в меншості.Пропихаючи Сєню, вбивають два зайця.Стратегічно правильно вибрана позиція, якщо не так, то тоді зовсім ніяк.Як би Юля була на волі, я був би проти, а так закон самозбереження.

                  Гість: Nairia

                  920.11.11, 23:48Відповідь на 3 від Саничок

                  Тут тільки один бюлетень допоможе вила!

                    1021.11.11, 09:14Відповідь на 1 від Strannik777

                    А конституційним обов'язком депутата є особисте голосування... Ця так звана опозиція хоча б з цим впоралась, а не вішала локшину на вуха. У країні керує бандитська тупа бритоголова сила, а в опозиції недостатньо таких "бойовиків", яничар і даунбас їх у цьому подолав.От і виправдовуються, особливо яцик.Рубить лохов - святое дело!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна