хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ази демократії: Жах чекання та мужність поборювання диктатури.

 

Муляжі і реальність
Ази демократії: Жах чекання та мужність поборювання диктатури. Муляжі і реальністьЛюди часто не усвідомлюють – вони перед світанком – чи перед зануренням у глибоку темряву? Адже перед та після 1917 року майже ніхто не здогадувався про жахливі наслідки революції у вигляді ГУЛАГу, Голодомору та інших принад.

1. Але дещо передбачити треба і можна. Влада Януковича перейшла усі межі – і вороття назад їй НЕМАЄ – вона ВИМУШЕНА діяти екстремально, порушуючи усі правила політичної боротьби та просто людської пристойності. Їй потрібні гарантії увічнення власної влади – вони не можуть її втратити ні на одну мить без ризику просто фізично загинути. 
Це стосувалося влади Путіна та Лукашенка – тепер стосується Януковича та його оточення.

УСІ події тепер потрібно розглядати саме з цієї точки зору.  Отже – репресії – від страху перед помстою за тортури своїх супротивників. Отже – чим більше наростатиме опір = тим жорсткіше будуть репресії проти політичних супротивників. Навіть відкритого «продавлювання» вироків без захисту та навіть присутності обвинувачених. 
Але це ще не все: 
Зрозуміло, що наявність самого інституту приватної власності в Україні весь час буде породжувати матеріально незалежних людей – фінансову базу для існування опозиції. 
Отже – ЗНИЩЕННЯ самого інституту приватної власності – засіб виживання диктатури Януковича взагалі. Тому РОЗГРОМ малого та середнього бізнесу – мета та засіб увічнення їх панування. Саме для цього – прийняли Податковий кодекс. Цим розширили права адміністративного втручання у справу підприємця, блокування його роботи на час перевірок.
За деякими даними припинили існування більш, ніж 100 тис. підприємств… 
Заблокована судова система – отже підприємці та решта громадян НЕ МОЖУТЬ звернутися до суду та виграти справу – надто висока «ціна питання». 
Отже – залишається вуличний протест – і більше нічого. 
Останнім часом навіть цей канал впливу на владу блокується тими самими судовими рішеннями. 
Тобто усі хвіртки зворотного зв’язку – перекриті наглухо для комфортного самопочуття президента Януковича та його найближчого оточення. 

2. Ази історії та політології доводять: у разі припинення зворотного зв’язку в суспільній системі законним шляхом – обов’язково знаходяться методи відновлення такого зв’язку незаконними, насильницькими методами. 
Тобто революційними.
Для того, щоб встановити тоталітарний режим – влада Януковича припустилася непоправних помилок: вона почала грабувати українське громадянське суспільство ще до повного розгрому захисних механізмів цього громадянського суспільства. 
Поспішили.
За канонами існування таких диктатур, навіть жахливих – необхідно або знищити супротивника (голодомором, наприклад) – або під час репресій зробити хоч якісь полегшення життю простих людей – для відволікання їх уваги від знищення механізмів їх соціального захисту (наприклад, парламенту). 
Для знищення «до ноги» супротивників у Януковича немає ні сил, ні політичної волі. 
Отже – для повернення до демократії потрібно твердо знати: з тоталітарного висхідного пункту демократичного шляху повернення до демократії НЕМАЄ. Бо зруйнована сама законність взагалі. При тоталітарній спрощеній системі є лише особисті розпорядження диктатора. 
Все. 

3. Значить – якщо до часу виборів не вдалося повалити режим Януковича, його явочним порядком потрібно повалити під час самих парламентських виборів – цілком узявши під контроль революційно-демократичних сил сам хід виборів та підрахунок голосів виборців. 
Захищати своїх спостерігачів та журналістів треба так, як під час війни військові захищають мирне населення від окупантів. Не інакше. 
Підприємцям треба роз’яснити (вкотре!), що мирних, економічних засобів захисту власності зараз НЕМАЄ. Є лише немирні політичні. Тобто, групи та загони самооборони повинні не тільки боронити приватних власників – але й виборчі дільниці, де демократичні сили мають вплив. 
Зрозуміло, що виборчі комісії на дві третини складаються з представників партії регіонів та їх прибічників зі сторони Сергія Тигіпка та комуністів і соціалістів. Виборча боротьба з самого початку до кінця буде політичною війною з владою регіоналів. 
Все буде залежати від того – наскільки чиновники будуть готовими чинити опір суспільству. 

4. Отже опозиції потрібна гігантська всеохоплююча перевага над регіоналами у більшості регіонів України. Для цього передусім нам потрібно вже зараз мати АКТИВ суспільства, який чітко розуміє завдання такої екстремальної виборчої кампанії та уміє простими словами роз’яснити – ЧОМУ з регіоналами треба на виборах «битися не на життя, а на смерть». 

Якщо 10 15% суспільства буде рішуче налаштоване на повалення режиму Януковича – він відпаде як жовтий лист, розтане «як роса на сонці». 

5. Але для цього потрібно зрозуміти – ЩО нас чекає у разі поразки на парламентських виборах. 
Це – те, що вже наступних виборів НЕ БУДЕ. Не буде також і інституту приватної власності – лише олігархічна структура власності окремих сімей аж до повного демонтажу України як держави взагалі. 
Щоб зрозуміти жахливий сценарій демонтажу соціального життя в Україні, треба згадати – чим посткомуністична диктатура відрізняється від комуністичної. 
Тут ми обійдемося без занадто розлогої теорії: комуністи мріяли про завоювання цілого світу – тому дуже потребували сильної армії для завоювання світу. 

6. Після краху комунізму посткомуністичні диктатори не намагаються завоювати світ – тому їм армія майже непотрібна. Їм потрібні внутрішні війська для захисту від народу. Але для внутрішніх військ НЕ потрібен військово-промисловий комплекс, досить кустарно вироблених кийків.. 
Отже – їм не потрібна не тільки військова промисловість, але й наука та освіта, які обслуговують армію та високотехнологічну промисловість. 
Отже можна зекономити на освіті, науці та взагалі школах. Регіонали це дуже добре показали - почали закривати школи для дітей та вузів для молоді. Вони сплять і бачать – як закриють ці кляті витратні вищі учбові заклади… 
Отже – їм непотрібні також книгарні, бібліотеки, театри, музеї, взагалі культурні заклади. 
Краще відкрити казино, борделі, «розважальні центри» для багатих. 
Тобто, гранично спрощена система влади потребує відповідного спрощення соціальної структури суспільства та держави. 
Докази? Економія на культурних закладах – і посилене фінансування прокуратури, суддів, міліції та витрати на автозаки. 

7. Те, що ми бачимо – це мрія братків. Але вони надто вже захопилися: почали грабувати ще до повного нашого розгрому. Тому у нас, на відміну від Росії, є шанс на перемогу. 
Адже ми – не вмираюча Російська імперія, а новонароджена молода Українська держава[u][/u]. 

І – знову не забуваймо: консолідованій владі Януковича повинна протистояти консолідована опозиція на чолі з ОДНИМ лідером – Юлією Тимошенко. Не «єдність опозиції» (пізно!) – а приєднання усіх навколо єдиного лідера опозиції. 
Ворог добре знає – хто є справжній супротивник, а хто – лише муляж такого ворога…
21

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

126.09.11, 22:58

Я всегда знал, что Янукович со товарищи - это серьезная угроза для будущего Украины, но даже я не представлял, насколько все плохо

    226.09.11, 23:19Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Я всегда знал, что Янукович со товарищи - это серьезная угроза для будущего Украины, но даже я не представлял, насколько все плохоА некоторые вообще, не только не представляли, а жили радужными желаниями мести тем, кто избрал для себя другую жизнь и не согласен был жить по понятиям, а теперь, по прошествии не такого ух и длительного периода времени, сами же от этой мести и страдают-своей же отравой и отравились. Вот такой парадокс.
    Манкурты в отличие от угнетенных, которые рвутся на свободу, всегда хотят вернуться в рабство.
    Братки это знают.

      Гість: lyo Dnepr

      326.09.11, 23:24Відповідь на 2 від helsan

      Почему я родился в этой продажной стране, где все друг друга стараются подставить и угодить хозяину?

        426.09.11, 23:30

        Последний абзац - не первый раз о том же говорю

          526.09.11, 23:30Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

          "Янукович со товарищи - это серьезная угроза для будущего Украины" НЕТ- ЭТО не уроза,это- БЕДА!!!!!

            626.09.11, 23:33Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

            Сьогодні з товаришем розмовляли на тему сина Януковича, ми дивувалися ,що вони ,в наглу, грабують та зовсім не бояться, що рано чи пізно їх владі прийде кінець.Вони спокійно вкладають награбовані кошти в вкрадені землі, вони вигадують все нові і нові схеми для грабунку, їх фінансовий спрут росте ,як на дріжджах, тому маючи таку матеріальну базу вони зможуть надавати силовим структурам достатньо грошових стимулів, щоб держати всю Україну в ярмі.Так, в нас лишилося тільки фізичне протистояння, але враховуючи велику пожадливість, та заздрісність, більшості наших людей, зупинити цю владу вже практично не можливо. Найгірші сценарії будуть реалізовані дуже скоро.

              Гість: lyo Dnepr

              726.09.11, 23:44Відповідь на 6 від Нормальний

              Я ведь не просто так год полтора назад говорил про организацию подполья и партизанского движения. Я видел, как все плохо. Я не ожидал, что будет поддержка Запада. Лучше поздно, чем никогда. Но люди, живущие рядом, все больше и больше разочаровывают. Они хотят в стойло, они готовы терпеть любые лишения и унижения. Но это же не фашистская оккупация? Я прогнозирую, что будет хуже, чем во время оккупации.

                Гість: trance corp

                826.09.11, 23:45Відповідь на 6 від Нормальний

                Сьогодні з товаришем розмовляли на тему сина Януковича, ми дивувалися ,що вони ,в наглу, грабують та зовсім не бояться, що рано чи пізно їх владі прийде кінець.Вони спокійно вкладають награбовані кошти в вкрадені землі, вони вигадують все нові і нові схеми для грабунку, їх фінансовий спрут росте ,як на дріжджах, тому маючи таку матеріальну базу вони зможуть надавати силовим структурам достатньо грошових стимулів, щоб держати всю Україну в ярмі.Так, в нас лишилося тільки фізичне протистояння, але враховуючи велику пожадливість, та заздрісність, більшості наших людей, зупинити цю владу вже практично не можливо. Найгірші сценарії будуть реалізовані дуже скоро.Лівійський сценарій?

                  927.09.11, 09:14

                  Видно это суть славянской натуры поиск лучшей жизни через худших представителей политической элиты. Мы выбрали себе власть превратившуюся в вирус готовый уничтожить не только страну но и тех кто эту власть кормит. Любая власть испытывающая прочность на прогиб своего населения рано или поздно почувствует на себе ответную силу этого прогиба т.е чем сильней напряжение, тем непредсказуемее результат. .....Как-бы не получилось так что вместо забора на банковой установят ...елки где висеть будут очень даже не игрушки. История голубых отморозков ничему не учит...

                    1027.09.11, 10:11

                    нет слов

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна