хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

10 діб арешту за громадянську позицію. Протест Галини Швидкої

Галину Швидку, 65-ти річну пенсіонерку, яка на знак протесту проти політичних репресій відрізала прізвище «гаранта» від стрічки на вінку «Тарасу Шевченку від Віктора Януковича», засудили до позбавлення волі на 10 діб.
 «Те, що сьогодні було вчинено у Шевченківському райсуді під головуванням судді Кравця, є ніщо інше як залякування власних громадян висловлювати свою думку, погляди і переконання. Я вважаю це одним із штрихів диктатури, що встановлюється в Україні», - сказав народний депутат Сас, який був присутній на засіданні.
 
За словами народного депутата, суддя застосував до 65-річної жінки, яка прийшла мирно святкувати 20-річчя Незалежності, найтяжчу міру адміністративного покарання.
 
«Це при тому, що Галина Миколаївна має низку подяк і нагород з роботи і характеризується як добропорядна людина», - зазначив Сергій Сас.
Він також повідомив, що у ході судового розгляду так і не було доведено, що вінок є майном президента Януковича.
За інформацією Саса, адміністративне покарання жінка «відбуватиме у СІЗО на Дарниці разом з алкоголіками, проститутками і наркоманами». Як відомо, «злочин» Галини Швидкої полягав у тому, що 24 серпня вона на знак протесту проти політичних репресій та розбудови диктатури в країні відрізала прізвище «гаранта» від стрічки на вінку «Тарасу Шевченку від Віктора Януковича». «Слідчі намагалася вичавити із жінки версію, ніби вона зрізала стрічку на сувенір на добру згадку про президента, однак, Галина Швидка принципово наполягає на тому, що свій вчинок зробила свідомо на знак протесту проти політики Януковича». ============= Хотілося б сказати пару слів тому судді, що засудив цю жінку: - Вона одна з тих , кого ця тварюка Януковоч репрезентує. Вам 10 діб її арешту мало? То вбийте її, бо інакше вона не замовкне, бо має сміливість казати те, що думає, в голос. Людина, яка схвалює арешт за висловлення громадянської позиції не має права на громадянство. Закони можуть існувати лише там, де вони застосовуються не вибірково, а для всіх. Якщо диктатор сам визначає, що цю справу можно фальсіфікувати, тут порушувати права людини, катувати людину - то говорити вже про законність не має сенсу. Звичайно, питання навіть не в суддях, а в системі, яка спрямована на покарання передусім громадського протесту. Треба відрізняти побутове хуліганство від демонстрації протесту перед владою. З тим же успіхом можно покарати людину арештом за нібито хуліганство, яка кинулася під колеса автозаку з Тимошенко. Окрема хотілося б зауважити всім противсіхам: при бажання суддя може кваліфікувати як дрібне хуліганство будь яку дію. Чи не хочете просто так, тому що ви комусь не до вподоби, відсидіти 10 діб у в"язниці? А може краще відсидіти вашій дитині, коли вона стане повнолітньою? Може тоді до вас краще дійде, яку країну ви зараз будуєте, коли займаєте позицію неспротиву злу?
14

Коментарі

131.08.11, 06:46

Ройте себе могилу,ройте и желательно,как можно глубже!!!! Не долго вам синякам осталось!!!

    231.08.11, 07:22

      Гість: lyo Dnepr

      331.08.11, 08:32

      Янукович окончательно правоохранительную и судебную системы превратил в карательные

        431.08.11, 10:15

        дауны не излечимы

          Гість: Світанок

          531.08.11, 10:21

          Не сумуйте люди добрі. Розплата не за горами, бо немає і сумніву, що народ повстане і ми ще побачимо, як палатимуть їхні маєтки, як чвиркатиме багно з їх розпоротих серпами гадючих животів. Бо зло, яке вони сіють в Україні повернеться проти них самих. Це аксіома. Так вже побудований цей наш світ. Що посієш - те і вродить.

            631.08.11, 11:30

            "Не бійтесь чорних, бо їх видно здалеку. Не бійтесь білих, бо вони однодумці з вами. А бійтесь сірих, котрі маскуються. Від них - найбільше зло!"
            Не пам'ятаю, хто це сказав, але ці слова саме на часі.

              731.08.11, 11:37

              Полностью согласна с выводами автора.

                831.08.11, 12:42

                Галині Швидкій респект і уважуха. Молодець!

                  931.08.11, 19:28

                  Мужня жінка

                    анонім

                    1031.08.11, 21:00

                    Всем читать и распространять. СПАСИБО ЖИТЕЛЯМ ДОНБАСА! http://nctv.in.ua/video/watch/spasibo-zhitelyam-donbassa-za-upravlenie-stranojj

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна