хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Звернення до тих киян, хто ще живий



Звертаюся до тих киян, які не потребують агітації і чітко усвідомлюють те, що зараз відбувається з Тимошенко і взгалі з країною. Наша проблема у тому, що ми вимушені прив"язувати свої протестні настрої до конкретних політиків, які як п"явки багато років паразитують і непогано себе почувають. Навіть арешт Тимошенко майже нічого не змінив в їхніх діях, лише додатково вони отримали можливість попіаритися перед народом.
На мою думку, єдина дієва річ, якою варто займатися в Києві зараз - це органцізація населення для протестного руху. Потрібно створювати мобільні агітаційні групи, які працювали би на головних станціях метро та по київських ринках. Хто готовий долучатися до цієї справи запрошую до наметового містечка під печерським судом. Особисто мене можно знайти біля 4 намету. Поки всі мої поодинокі зусилля щось ініціювати нагадують скоріше стук лобом у стіну.
30

Коментарі

анонім

117.08.11, 08:39

Это соответствует действительности. Народ понимает ситуацию и готов выступить против. НО! НО! Выступить против значит поддержать политиков, которые себя уже дискредитировали. Народ от нас ждет идеи за что бороться! Такую идею, ЗА которой пошел бы народ нет. Я пытаюсь объяснить это всем. Нужно в диалоге разработать концепцию НАРОДНОЙ РЕСПУБЛИКИ УКРАИНА! Если народ поймет, почувствует, что есть люди готовые свою жизнь посвятить во их благо, за такими политиками пойдут! Привлекайте моральных авторитетов стран, создавайте народные дружины, и т. д. и т.п.
В нужный момент глубинка к вам подтянется.

    217.08.11, 09:26

    та надо было Юле договорится с пр и голову не морочить, а сейчас бы мы мотались по Украине мобильными группами и отхватывали дубинками по горбу, если есть центр за которым можно пойти, говори. Я бы создал группы для другого.

      317.08.11, 12:21

      На жаль, я не з Києва. Я нa пенсії і втрачати (боятися) не маю чого. А на містах "тишь и гладь, да божья благодать!"
      Мо, на День Незалежності, щось організують, а поки мовчать, мої координати всі демократичні партії знають, бо завжди приймаю участь з 1986 року у виборчих процесах і мітингах.

      Viktor67, Ви, молодець! Дай, Боже, Вам здоров'я, наснаги, витримки і достатку в родині.
      З повагою

        417.08.11, 12:42

        Дійсно, настогидло спостерігати за цими "нафталіновими" псевдо -лідерами.
        Варто подивитись навколо себе, а може, і на того, хто на фото. " Свита делает короля"
        Мене колись навчали обирати краватку (у НДР): Розкрути кільце, на якому вивішено краватки - і дивись на їхній "політ" Та, що твоя, умовно кажучи, "блисне" тобі у вічі.
        Таким же чином деякі мої друзі одружились. (Виходить із Введенського храму, відчиняє двері - а за порогом - очі - і все!) Для того, щоб таке трапилось, необхідно перебувати в єдиному гомологічному ряду.
        Лідерів, що здатні за собою вести - лише 7%, 15% - ті розумні виважені люди що здатні зрозуміти, підтримати, піти за лідером , останні - ... Але 22% - це не замало!

          517.08.11, 12:47

            617.08.11, 13:18

            Вікторе! поясни будь-ласка-чому така німа і безхребетна партійна організація у БЮТі на місцях, особливо десь подалі від столиці, райцентрах та інших невеличких містах? Складається враження що місцеві осередки БЮТу не дуже переймаються своїм лідером. Надіятись на так звану опозицію марно, це політичні пристосуванці, які давно віджили, тобто "трупи". А розшевелити людей на місцях більше нікому...а тиснути на владу потрібно не тільки в столиці

              717.08.11, 13:45

              Я считаю, что сейчас не время метаться. На переправе коней не меняют, это не я придумала. Сначала надо сбросить бандитскую власть, а потом разбираться, кто достоин, а кто - нет. А то сейчас понабегает наполеончиков и провокаторов. И весь пар уйдет в гудок!

                817.08.11, 14:08

                  917.08.11, 15:41Відповідь на 6 від vov4ik126

                  Ну, по-перше, пояснювать мають ті. хто мають безпосереднє відношення до БЮТу і Батьківщини. Якщо ви цікавитеся моїми враженнями, то це хиби самого принципу роботи партії та блоку. Вони працюють тільки під час виборів на виборчих дільницях, а решту часу депутати просто піаряться на ТБ або в газетах. Ніякої реальної роботи з членами партії вони ніколи не проводили, а всі їх з"їзди зводилися лише до суто формальної легитимізації внутрі партійних лав. Само тому ми стикаємося з тим, що вони практично нічого не можуть протиставити беззаконню з боку влади. Така партійна робота характена для всіх без виключення політичних партій, які лише ширми для іхніх лідерів.

                    1017.08.11, 15:43Відповідь на 6 від vov4ik126

                    По-друге. зараз немає іншого способу прибрати Януковича як чинити тиск на партію Батьківщина і примушувати їх хоч щось робити. Іншого реального методу боротьби не бачу.
                    Хочу також зауважити, що є абсолютно помітним наразі відсутність серйозних фінансових коштів в ресурсі Батьківщини. Раніше вони звикли до того, що можно було вирішувати проблеми за допомогою грошей. Зараз це вже не проходить, а по іншому вони працювати не вміють.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна