хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

В Україні запровадили нові тарифи на електроенергію

Електроенергія для промспоживачів знову подорожчала. З 1 серпня набула чинності постанова Національної комісії регулювання електроенергетики про нові роздрібні ціни на електроенергію.
8

Коментарі

13.08.11, 11:29

    23.08.11, 12:09

      Гість: Арнольд1

      33.08.11, 12:22

      Треба до всього підходити з позиції максимального збереження. Нажаль у нас це ще не розуміють (за кордоном вже зрозуміли).

        43.08.11, 17:00Відповідь на 3 від Гість: Арнольд1

        Треба до всього підходити з позиції максимального збереження. Нажаль у нас це ще не розуміють (за кордоном вже зрозуміли).питання не в тому...Торік списали борги за газ компаніям-людям підняли тариф! Зовсім недавно списали борги за світло енергогенеруючим компаніям-для людей знову тарифи догори! Чого нам ще чекати-податку на сонце, вітер, повітря яке вдихаєм???
        Енергетикою повинна володіти тільки держава! До споживача (тобто-нас) має надходити без паразитів-посередників!...

          Гість: Арнольд1

          53.08.11, 18:34Відповідь на 4 від vov4ik126

          Списувати борги - це погано. Людей це розбещує, але я підняв питання про збереження. А у нас зберігати не вміють ні підприємці, ні "прості" користувачі.

            63.08.11, 22:14Відповідь на 5 від Гість: Арнольд1

            Списувати борги - це погано. Людей це розбещує, але я підняв питання про збереження. А у нас зберігати не вміють ні підприємці, ні "прості" користувачі.Кого-кого розбещує?! Регіональську наволоч, яка прихопила чи не усю енергетичну галузь Ви називаєте людьми!???
            А стосовно економії-чи не в кожній хаті холодильник, телевізор, компутер, нагрівач води, пралка яка сама воду гріє та інше...пропонуєте від цього відмовитись? Людина усе своє життя паше для того щоб "економити" бо нема чим заплатити! Всюди мусить бути міра, і в економії також...


            з повагою

              Гість: Арнольд1

              73.08.11, 22:40Відповідь на 6 від vov4ik126

              За два роки я (у мене свій дім) поміняв газовий котел на більш економічний, поставив насос для підкачки води в системі, замінив дерев"яні вікна на металопластикові, покрив всі стіни пластиком. Я говорю про таку економію, хоча завжди стараюсь не палити зайвого світла, тощо і дітей до цього привчаю. Десь років десять тому пам"ятаю наша міська влада списала борги тим, хто не платив. У мене боргів ніколи не було. Потім вони стали накопичувати знову борги - поки не стали штрафувати.

                84.08.11, 08:30Відповідь на 5 від Гість: Арнольд1

                а зачем им збереження, им спишут, а люди будут платить за того парня.

                  Гість: Арнольд1

                  94.08.11, 21:26Відповідь на 8 від Hudson Hawk

                  У моїх сусідів дитині не дають паспорт (16 років) - тому що великий борг за квартиру. Сім"я займається торгівлей - могли заплатити. Хоча би платили за себе, а їм спишуть - це так.

                    105.08.11, 09:35Відповідь на 9 від Гість: Арнольд1

                    по поводу паспорта надо написать в прокуратуру, по поводу списания долгов, если их фамилия не фирташ то врядли спишут, ничего ни кому не спишут

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна