Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Лист другий. до Юлі.

 

Юля, привіт! 

Ти не подумай, що це я допускаю собі таку надмірну вольність через погане виховання : )) Скоріше це - просто мої власні роздуми вголос; така собі уявна розмова з людиною на ім'я Юля (з якою я, нехай дуже поверхнево, але ж знайомий : ), а не з відомим політиком ЮВТ. Це дещо різні люди – Юля і ЮВТ. І ставлення до них дещо різне. 

До ЮВТ, як до будь-якого політика (особливо, політика, який був при владі), в основному - претензії. 

До Юлі, як до будь-якої нормальної людини, особливо, коли їй тепер випало зійтися на дуелі віч-на-віч з тими, кого ми, начебто, остаточно перемогли тієї фантастично яскравої зими 2004-2005, все ж більше - співчуття. 

Напевне, основним поштовхом до написання цього листа став все ж цей... навіть не знаю, як це назвати... ну, вони це називають – суд. Я це судом назвати не можу, оскільки фраза „А судді хто?” вже не звучить тихенько підтекстом, а просто висить в повітрі перед очима, набрана крупними літерами. 


13

Коментарі

14.07.11, 17:38

На жаль, Тимошенко взагалі мало що сама може зробити. Її партія - майже одна назва.
Люди повинні самі зрозуміти, що прийшов час брати відповідальність за країну кожному з нас. Інакше залишимося без пенсій, без країни, без майбутнього.

    Гість: Status Quo

    24.07.11, 17:41

    ...Юля, це ж ми всі тоді там були... Чи змінилися люди за цей час? Без сумніву. Як же їм не змінитися, коли всім так підло плюнули у відкриту настіж душу? І народ ще глибше позалізав у свої раковини, наїжачився голками, і вже просто так на лозунги не реагує. Щось там таке надломилося – в душах... І ось цей надлам своїми рваними краями багатьом ще спричиняє біль, коли згадують ту новорічну ніч. І тільки одне питання у всіх в очах: як же можна було з усіма нами ТАК поступити?... Неможливо статтю прокоментувати - хіба що її повний текст продублювати ще раз

      34.07.11, 19:00

      Написано от ДУШИ! Подписываюсь. ,надо только на Сайт ЮВТ.

        Гість: SСHUTZE

        44.07.11, 19:17

        Скажите "спасибо" юЩЬЮ ето его "заслуги",,

          54.07.11, 20:20

          Ббббллиииин... Аж прослезилась Растоптали Майдан,

            64.07.11, 22:14Відповідь на 1 від viktor67

            можливо,але якщо і візьмуть відповідальність,тільки не за ЮВТ

              75.07.11, 01:20


              Ви не один такий обманутий але не переможений !

                85.07.11, 16:22

                Вчора Ющенку дали жару, тепер Юлі -- правильно, чим бистріше їх забудемо, тим бистріш почнемо об"єднуватись на чистих засадах