хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Освітяни під Кабміном

Під будівлею Кабміну проходить акція працівників освіти, які вимагають підвищення зарплат. Протестувальники стоять на тротуарах вулиці Грушевського. Станом на 12:00 до будівлі Кабміну зайшла переговорна група. Вздовж тротуарів стоять кордони працівників міліції, які не допускають мітингувальників на проїжджу частину. Учасники акції тримають у руках прапори профспілки працівників освіти та науки, а також плакати з вимогами підвищення зарплати та проти підвищення пенсійного віку. Усього під будівлею Кабміну зібралося декілька тисяч пікетувальників, водночас правоохоронці відмовляються оцінити їхню кількість. ====

На засіданні у середу Кабмін має ухвалити рішення про 20% надбавку до зарплат освітянам. Про це за результатами перемовин з представниками уряду повідомив глава профспілки працівників освіти і науки Георгій Труханов. За його словами, ініціативна група освітян передала Кабміну вимогу щодо підняття зарплат. Труханов зазначив, що вимоги будуть розглянуті Кабміном у середу. За його словами, рішення щодо ставок тарифних розрядів будуть ухвалені урядом дещо пізніше. Відповідаючи на питання, чи задоволені освітяни переговорами, Труханов сказав: "Ми будемо задоволені, коли будуть конкретні рішення". Після цього він звернувся до пікетувальників з проханням припинити акцію і розійтися. До цього учасники акції скандували "Азарова геть!" та "Табачника – у гуртожиток!"

Українська правда http://www.pravda.com.ua/news/2011/03/22/6039909/

23

Коментарі

122.03.11, 13:38

Щось не віриться, що вимоги виконають

    222.03.11, 13:40

    акції освітян проводяться профспілкою Хари ПР, випуск пари...

      Гість: Лютый Гриня

      322.03.11, 13:50

      Сьогодні , не пам'ятаю точно де, читала що ця акція спланована урядом України. Писала одна вчителька, що вчора вимагали вчителів вийти на "акції протесту".Коли люди почали казати, що не підуть, бо їх звільнять з роботи, людям сказали що ці акції проводяться за згодою з кабміном і адміністрацією президента. Акції пройдуть, людям зроблять якусь надбавку до зарплати, і все. Народ задоволений - уряд і президент думає про них!!! А мені вчителів не шкода. Бо саме вчителі надривалися , агітуючи за януковича, саме вчителі- інтеліг енція України обрали зобі зека за президента. То нехай тепер очі лупають, поки не повилазять...

        422.03.11, 13:55

          522.03.11, 14:15

          Краще такі акції ніж ніякі!важко не погодитися

            622.03.11, 14:30

            З одного боку показуха, з іншого - побачмо чи буде результат...
            Якщо результат буде - добре хоч таким макаром...
            якщо ні - мета показати народу, що хоч мітингуй, хоч не мітингуй - всеодно получиш ***, щоб відбити бажання у інших мітингувати...

              722.03.11, 15:06Відповідь на 2 від endryx68

              Якщо й так, то нічого. Ми ті акції все одно використовуємо проти бандюковичів.

                822.03.11, 15:07Відповідь на 3 від Гість: Лютый Гриня

                Сьогодні , не пам'ятаю точно де, читала що ця акція спланована урядом України.Ой, знайдіть, будьласка, де воно писалося!
                А мені вчителів не шкода. Бо саме вчителі надривалися , агітуючи за януковича, саме вчителі- інтелігенція України обрали зобі зека за президента. То нехай тепер очі лупають, поки не повилазять...Так не можна! Бо так ми всі самі себе покараємо на радість бандюкам.

                  922.03.11, 15:09Відповідь на 6 від JR_Cerberus

                  Та воно все одно йде на розвиток громадянського суспільства. Якщо акції протесту призводитимуть до того, що уряд тослухатиметься і виправлятиметься, то й без революцій усе буде ОК. Проблема лише в тому, що чекати цього від бандюковичів якось не виходить...))

                    1022.03.11, 15:16Відповідь на 3 від Гість: Лютый Гриня

                    Акції пройдуть, людям зроблять якусь надбавку до зарплати, і все. Народ задоволений - уряд і президент думає про них!!! А мені вчителів не шкода. Бо саме вчителі надривалися , агітуючи за януковича, саме вчителі- інтелігенція України обрали зобі зека за президента. .Повністю тебе підтримую ,що всі вони їхні люди!!! Дякуючи твому коментару, знаю тепер ,що цей мітинг - показуха!!!
                    але чом би нам не підтримати,то він може перерости у народний протест,що заважає приєднатися і нарешті розпочати ту саму вишневу,про яку всі тут на форумах давно кажуть?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна