хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Простий український суддя

Як відомо, 16.02.2011 Печерський районний суд Києва прийняв рішення про подовження тримання під вартою лідера “Народної самооборони” Юрія Луценка за участі семи працівників органів внутрішніх справ, прокурора, слідчого Генеральної прокуратури, судді та самого звинуваченого. Наведене нижче рішення приймалось судом за відсутності адвокатів екс-міністра МВС, отже, він був позбавлений права на юридичний захист.

“Можливо, суду й не потрібні адвокати, а мені — потрібні”, - заявив Юрій Луценко після того, як з'ясувалось, що його адвокати не зможуть бути присутні, оскільки їх не попередили про судове засідання.

Юрій Луценко заявив, що до цього дня він вважав неможливим розгляд справи у випадках, коли адвокат попереджається лише за декілька хвилин до початку судового засідання.

Нагадаємо, що згідно Кримінально-процесуального кодексу, саме суд повинен попередити адвокатів про час і місце судового засідання. Разом з тим, в самому судовому рішенні вказано, що адвокатів про суд повідомляв слідчий Сергій Войченко, а не суд: “В судове засідання захисники-адвокати обвинуваченого Фомін І.Ю. Та Орлов В.В. повідомлені слідчим Войченко С.В. не з'явились, причини своєї неявки суду не повідомили”.

Нагадаємо, що адвокат Ігор Фомін був повідомлений про судове засідання слідчим за 20 хвилин до його початку, тому фізично просто не зміг прибути на судове засідання. Незважаючи на цей факт, суддя Вікторія Горкава в рішенні суду зазначає: “Разом з тим доказів поважності причин своєї неявки (адвокати, - ред.) суду не надали”. Вражає неприкритий цинізм цих людей. Слідчий Войченко: "Підстави для зміни запобіжного заходу вважаю відсутніми враховуючи тяжкість злочину".

Рішення суду було прийнято суддею Печерського райсуду Вікторією Горкавою.

Горкава Вікторія Юріївна (16.11.1977) У 2003 році закінчила Національну академію внутрішніх справ України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю „Правознавство” та здобула кваліфікацію юриста (спеціаліст). Приступила до виконання обов"язків судді районного суду міста Києва 28.09.2007.

Олесь Доній: "Слідчий Войченко хоче позбавити його (Луценка) можливості диктувати листи чи статті адвокату. Ці листи він сам не писав. Бо йому не дають ручки та паперу. Може лише наговорювати тому, з ким зустрічається. А зустрічається він лише з адвокатом. Відповідно, зараз його хочуть лишити можливості й спілкування з адвокатом". 

26

Коментарі

119.02.11, 18:57

Гады и беспредельщики!

    219.02.11, 19:04

    Цинічно, безсоромно, нахабно і без страху громадського осуду та професійної дискваліфікації працює сучасне правосуддя. Не хотів би я опинитись на місці будь -якого звинувачуваного. Заказуха буде виконана і все на тому..

      319.02.11, 19:06

      І дійсно, навіщо тому Луценку адвокат? Ну, посидів би тихенько собі у п"ятизірковій камері. Не заважав би будувати "демократію", Ну, ніякого "поніманія" того, що "жить стало лучше, жить стало веселее"!
      Як Янукович перед виборами "обмовився" : "Я восстановлю несправедливость!" Пророчі слова були...

        419.02.11, 19:19Відповідь на 2 від Мреє DAD

        Цинічно, безсоромно, нахабно і без страху громадського осуду та професійної дискваліфікації працює сучасне правосуддя. Не хотів би я опинитись на місці будь -якого звинувачуваного. Заказуха буде виконана і все на тому..мене дещо дивує звідки стільки охочих до ролі катів? З радянського минулого?

          519.02.11, 19:32

            619.02.11, 19:38

            хто платить, той і музику замовляє...потрібен новий закон: якщо госчиновника спіймають на хабарі, чи доведуть завідомо неправомірні дії - конфіскація майна, позбавлення пенсії та всіх пільг! повірте що корупція зникне! жорстоко, зате справедливо.

              719.02.11, 19:43

              Цинічно, безсоромно, нахабно і без страху громадського осуду та професійної дискваліфікації працює сучасне правосуддя. /сайт/
              100%

                819.02.11, 19:49Відповідь на 4 від viktor67

                Не обов"язково охочих. Варто пам"ятати хто і в який спосіб тепер призначає суддів і, взагалі, хто під ким і як лежить.

                  анонім

                  919.02.11, 19:56Відповідь на 6 від vov4ik126

                  хто платить, той і музику замовляє...потрібен новий закон: якщо госчиновника спіймають на хабарі, чи доведуть завідомо неправомірні дії - конфіскація майна, позбавлення пенсії та всіх пільг! повірте що корупція зникне! жорстоко, зате справедливо.А кто принимать будет? те, кто был чиновником? Или кто за их счет кормится? Не смеши

                    анонім

                    1019.02.11, 19:59

                    Поговорка: "Был бы человек, статья найдется " жива как никогда.... Кто мешал Луцику бандитам отдать тюрьмы? Теперь бы не сидел... И БИОЗ у власти не было

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна