Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Азаров не відмовився від заробітку на підприємцях-пенсіонерах

Уряд не виконав умови грудневого меморандуму: пенсіонерів не звільнили від зобов'язання здійснювати відрахування до Пенсійного фонду.

Зокрема, підприємці, які виходили в 2010 році на акції протесту вимагали від влади не лише зберегти спрощену систему оподаткування, але внести в законодавство корективи, які стосуються зборів до Пенсійного фонду та єдиного соціального внеску.

Єдиний податок підприємцям зберегли практично в незмінному вигляді, пише "Дело".

Що стосується пенсійного страхування, згідно підписаного 1 грудня підприємцями і представниками уряду Меморандуму, уряд зобов'язався до 1 січня 2011 року скасувати штрафні санкції за пенсійними внесками за 2010 рік, а також змінити норми щодо єдиного соціального внеску.

"За чинним законом єдиний соціальний внесок, який забезпечує майбутнє пенсійне страхування, зобов'язані платити пенсіонери за віком та інваліди, які працюють підприємцями для того, щоб вижити при мізерній пенсії", - повідомляє прес-служба об'єднання підприємців "Фортеця".

Тому голова цієї організації Оксана Продан у грудні-лютому неодноразово подавала проект закону, згідно з яким самозайняті пенсіонери за віком або за інвалідністю звільняються від сплати обов'язкового пенсійного внеску.

Також прес-служба "Фортеці" повідомляє, що у Верховній раді зареєстровано аналогічний законопроект Ксенії Ляпіної, однак ніякі зміни до закону так і не внесені і до 20 лютого 2011 року підприємці-пенсіонери зобов'язані сплатити єдиний соціальний внесок.

"Таким чином, не виконано жодного пункту ініційованого урядом Меморандуму з підприємцями, а пенсійне страхування перетворено в оподаткування", - резюмують у "Фортеці".

http://www.epravda.com.ua/news/2011/02/18/272577/

=======

Напередодні у мене помер мій хороший знайомий. Це була людина пенсійного віку, він тримав торгівельний кіоск, у якому сам працював. Після сплат всіх податків йому не вистачило грошей за оплату світла у своєму кіоску та обогрів. Людина переохолодилася та померла. В нього було хворе серце.

31

Коментарі

Гість: ГарбуЗЕК

118.02.11, 18:30

молодец азаров ,пенсионеры особенно заслужили такое обращение.

    218.02.11, 18:35

    Почему то уже никакие новости "с полей Верховной рады" не удивляют...
    Всё что не делает нынешнее правительство-всё делается против людей
    Ждём принятия пенсионной реформы. Может это поможет всколыхнуть народ на более решительные действия?

      318.02.11, 18:44Відповідь на 2 від Romantik14

      они до сих пор верят в хорошего Януковича и плохую челядь. Особенно на Донбассе.

        418.02.11, 18:48

          518.02.11, 18:50Відповідь на 3 від viktor67

          они до сих пор верят в хорошего Януковича и плохую челядь. Особенно на Донбассе.Да,но таких с каждым днём правления это бездаря становится всё меньше...и это радует

            618.02.11, 19:08

            Каждый день нам радость несет....сплошной позитив....А Если разобраться, то и ВФ должен из своей пенсии отчисления делать, и если он узнает, что решил протянуть Николашка, то точно ему зубы повыбивает

              718.02.11, 19:14

              теперь и у них покращелося

                818.02.11, 19:50

                Цікаво, а підприємці вдруге будуть збиратися для протесту? Чи просто кинуть свій бізнес? Мабуть дешевше буде просто хабарі давати... Нехай Оксані Продан дякують - вона з Азаровим домовлялась.

                  Гість: front242

                  918.02.11, 19:55Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                  Звісно збиратися! А що по Вашому робити? Кинути бізнес – так скількі можна стояти у кінці черги. Хабарі давати не дешевше. Може спокійніше, але точно не дешевше.

                    1018.02.11, 20:05Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                    Цікаво, а підприємці вдруге будуть збиратися для протесту? .Кинути бізнес не всі можуть, навіть, якби й хотіли, якщо людина десять років працювала і вкладала у свою справу всі зароблені кошти. Це не так просто, як поміняти місце роботи.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна