Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

В одесской милиции пытают током и избивают задержанных

Сотрудники милиции цепляли провода на уши одессита и включали электрошокер. Обещали испробовать данную пытку и на паху. После этого Скопин подписал всё, что ему сказали.

Как сообщил корреспонденту Интернет газеты "Взгляд из Одессы" народный депутат Украины, лидер Партии Защитников Отечества Юрий Кармазин, к нему обратилась адвокат Одесской областной коллегии адвокатов  Н. Ильченко по поводу защиты конституционных прав одессита А. Скопина.

Адвокат рассказала, что по словам её подзащитного, за время нахождения под следствием его неоднократно подвергали пыткам  и издевательствам  со стороны должностных лиц уголовного розыска Суворовского районного отделения милиции, что выразилось в побоях, использовании электрошокера с целью заставить написать явку с повинной, различные заявления под диктовку мучителей.

Издевательства над А.Скопиным продолжаются уже на протяжении двенадцати дней. Сотрудники милиции не стеснялись даже присутствия адвоката.

Народный депутат Украины Юрий Кармазин направил обращение Президенту Украины Виктору Януковичу. Он просит главу государства дать поручение Генеральному прокурору Украины проверить факты применения силы и электрошокера к подследственному Скопину.

  http://od-news.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17395&Itemid=2

Правозахисник Євген Захаров не вважає затриманих за звинуваченням у пошкодженні бюсту Сталіну представників організації «Тризуб» хуліганами. Про це голова правління Української Гельсінської спілки, співголова Харківської правозахисної групи заявив в ефірі Радіо Свобода.

«Я ніяк не можу погодитися з такою кваліфікацією їхніх дій. Бо хуліганство – це грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. Але мотиву явної неповаги до суспільства в цій справі немає. Оскільки суспільство саме дуже негативно поставилося до ініціативи встановлення цього бюсту. Проводилися соціологічні дослідження, і відомо, що близько 60% опитаних поставилися до цієї ідеї негативно. Так само, як і ці хлопці», – сказав правозахисник.

За його словами, мотивом дій «тризубівців» було «висловити своє ставлення до Сталіна і до того, що йому ставлять пам’ятник». «Вони були цим обурені і так вчинили. Це жодним чином не є хуліганством, а екстравагантною формою висловлення своїх поглядів. Таких форм може бути дуже багато, і вони захищаються статтею 10 Європейської конвенції, яка в даному випадку брутально порушена українською владою. Тому я змушений ці дії оцінювати як політичне переслідування, а хлопці ці є типовими політичними в’язнями. І я впевнений, якщо буде звернення до Європейського суду з прав людини, то суд цю позицію підтримає», – сказав Захаров.

Водночас адвокат одного із затриманих Віктор Ніказаков в ефірі Радіо Свобода заявив, що й самі правоохоронці називають цю справу «брєдом». Він також заявив, що ця справа є свідченням «загрози сталінізму в Україні». «І є певні сили, які якимось чином намагаються цю ситуацію повернути на свою користь, залякати. Прояв якоїсь вільної думки, дискусії вони намагаються обернути на кримінальну ситуацію», – сказав адвокат.

Єдиним нормальним виходом із ситуації, що склалася, може бути звільнення заарештованих і закриття справи за відсутністю складу злочину, заявив захисник.

На даний час вже понад місяць у СІЗО утримуються 15 затриманих у справі пошкодження бюсту Сталіна в Запоріжжі.

повне інтерв"ю з правозахисником Захаровим та адвокатом Ніказаковим див. тут http://www.radiosvoboda.org/content/article/2310515.html

22

Коментарі

Гість: Алчі

116.02.11, 03:42

- мусора еще пенсию хотят ... надо публиковать список мусоров с адресами и родственниками и на стол Хорошковскому.

    Гість: Алчі

    216.02.11, 05:00

    - Тигипко пообещал милиционерам повышенную пенсию СУКА !

      Гість: ГарбуЗЕК

      316.02.11, 06:56

      єто нормально.

        416.02.11, 07:02

        Знаю, что Вы не любите мои коменты.
        Но вынужден сказать, что заявка "тризубовца" откровенная Лож.
        И вот почему :
        Он утверждает, что его "пытали" целый Час. И Всё это время ворот куртки сдавливал ему шею и он "чуть не потерял сознание".

        Вот только Всё дело в том, что при подобном "сдавливании" человек может продержаться не более 30 минут ( Это при условии наличия хорошей физ. формы и слабом удавливании воротом, иначе не более 15 минут - затем морг ) .
        Так-что Он откровенно Лжёт. Либо не было Часа, либо описанных Онуфрийчуком пыток .

          516.02.11, 07:34

            анонім

            616.02.11, 08:07Відповідь на 4 від Hanter Anakir

            А скільки разів тебе самого допитували, піддавали тортурам? Чи може ти сам кат, раз так добре знаєшся на тортурах? І поясни просту річь -- звідки ви, такі грамотєї беретеся, що даєте всим оцінку, визначаєте де правда а де брехня? Ти що, Бог? То чому тоді пхнеш свого пятака з дебільними коментами?

              Гість: rehrekm

              716.02.11, 08:44

              Вже четверте покоління страдає від сталіна та комуністів, невже це ніколи не закінчиться?

                Гість: lkjmn

                816.02.11, 09:27

                А коли прийде час, за гріхи декількох виродків будуть убивати всіх ментів підряд....

                  анонім

                  916.02.11, 10:08

                  Ментів на палю, а потім четвертувати, ні... спочатку четвертувати, потім на палю....

                    1016.02.11, 10:45

                    11

                    16.02.11 10:44
                    І ще: назвались хлопці іменем Бандери - мусять відповісти, пройти муки і вийти сильнішими, або відійти від цього...
                    Бандера тому себе сам і катував, що випробувати - чи зможе витримати, коли прийде лиха година тортур зазнати від ворога...
                    І мешканці Одеси в реаліях побачать "справедлиовість їх місцевих правоохоронців" і віддячать їм "всенародною любов*ю" до мордобою включно...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна