хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Хіба є різниця між українцями ?

В Україні після страшного совкового минулого залишилось чимало людей навчених, що партія думає за них і от використавши цих людей деяка кількість провідників цієї маси обманом дорвавшись до руля вирішила закріпити свої позиції та виділити собі окремий шматок України попередньо підготовивши нічим не обтяжені мізки, виставляючи цю масу обманутих людей як істинних українців, а тверезомислячих людей, що наперстянникам та їх посібникам обманути не вдалось, як не українців, таким горе політикам розділяючим країну і присвячено нижче написане.

1) на заході України не вважають рік створення незалежної України 1941 – декларація ОУН про створення України (це комуністична пропаганда нав'язує таку думку для розділення українців та перекручування історичного минулого), Україна-Русь створена з створенням Київської Русі, Київська Русь (Русь) - Україна це тотожні поняття; 

2) на заході українці вважають, що Червона Армія як і фашисти – загарбники України, Червона Армія – це інструмент в руках комуністичного режиму для досягнення своєї кривавої мети, що не принижує героїчні подвиги мимоволі використаних http://www.youtube.com/watch?v=FFYyD_fEru0 героїв солдат які були змушені обирати одну з двох сторін в нелюдській грі тоталітарних режимів; " http://video.i.ua/user/323465/45424/230201/  -брати по крові". Кого дивує спротив людей комунізму? Яке зерно адекватності може бути в цих людей? Ворог під личиною допомоги віроломно захопив українські землі, 1) штучно морив трьома геноцидами твоїх земляків 10 мільйонів загиблих, 2) розкуркулював, відбирав все нажите чесною непосильною працею, люди вішались розуміючи як важко майно було зароблено, а алкашам лиш дай добро що відняти, 3) убивав та розстрілював сотні тисяч невинних людей, часто по ярках без суду й слідства по всій Україні http://blog.i.ua/user/323465/650985/ http://blog.i.ua/user/323465/661844/ , 4) вивозив українців з рідних земель сотнями тисяч, 5) жорстоко нищив рідну мову, навіть Кубань на початку 19 століття говорила українською мовою, не говорячи вже про Луганськ та Одесу, 6) перекручував історію та робив з українця невідомо кого. ЯКІ ЩЕ ПРИЧИНИ Я ЗАБУВ НАЗВАТИ ЩОБ НЕ ДАТИ УКРАЇНЦЯМ ЖОРСТОКУ ВІДСІЧ СОВЄТАМ? За що українці повинні були дякувати маніякам комуністичним? Та в кожного зараз зазомбованого є жертви в родині від дружньої комуністичної допомоги, що вам ще комуняки мали зробити хорошого щоб ви перестали кланятись мертвим ідолам комунізму, перестали  лити жовч на гордість України ОУН-УПА, що не дали з вашого народу зробити німих рабів ?

3) у 1939 році Україну остаточно підкорили-захопили червоні орди, та зайнялись розбазарюванням споконвічних земель України одразу віддавши цілу область України Закерзоння полякам, а саме цю область успішно відстоювало, навіть в ті жахливі часи трьох фронтів УПА, відтіснивши поляків аж під Варшаву що ті й дотепер забути не можуть. Коба ввів війська і відділив військами частину України, почав вивозити українське населення з прикордонних територій щоб позбавити УПА постачання та підтримки і поляки розпочали операцію "Вісла" по виселенню українців з споконвічних українських земель, УПА позбавлене тилу та допомоги деякий час відбивало українців з польських та комуняцьких лабет але сили були не рівні, в ночі відіб'єш селян одного села а вивезуть два, так перетворили область на пустку і сенсу залишатись Упівцям не було, тільки так змогли подолати опір УПА комуно-фашисти " http://video.i.ua/user/323465/45094/229728/ -втрачені землі ". Зараз поляки сильно скаржаться на УПА як ті українці огризались та жити хотіли на рідній землі, комуняки звичайно й тут їм активно допомагають, дивіться що витворяли українці з поляками, але факт виселення та втрати Україною однієї області ж ніхто не заперечить? То хто ж звірствував, куди ділись сотні тисяч українців? Може пора полякам не підігравати московії, а розкрити всі карти які б вони не були в крові українців, поки будуть недомовки доти робитимуть кремляді свою брудну справу. Як правило показові звірства (поляки не відставали) чинили загони НКВС розпалюючи ворожнечу за наказом партійним, воїни тим паче УПА ніколи не творили такого, воїни завжди залишаються воїнами, чого нкавеесники та їх нащадки дотепер зрозуміти не можуть, потрібен спеціальний маніакальний дар по якому відбирали катів в НКВС, рядовій людині таке не притаманно, тільки істинним чекістам  бо й у рядових проколи траплялись; 

4) найбільш боєздатні патріоти воювали в СС Галичина (близько 15 тис.чол, це ніяк не вся західна Україна). Кажуть Українці воювали на боці фашистів ай яй яй, брехня проти людиноненависників  боролись всі народи як тільки могли http://blog.i.ua/user/323465/655742/  Також всі акуратно забувають, що йшла найбільш кровопролитна в історії людства війна спровокована двома людиноненависницькими режимами (срср старалось навіть краще за німців) і Україні була відведена роль полігону війни, території для постачання біомаси, однак на здивування та жах двох режимів на нашій території виявились люди, генії людської думки які ще в той час розуміли страшну небезпеку цих тоталітарних режимів, коли навіть сліпа Європа ще не розуміла нічого. Люди які змогли прийняти єдине правильне рішення воювати за свою державу, заради хоча б згадки в історії про сам факт волевиявлення українського народу, що має право на свою державу, який не був і ніколи не буде біомасою. Як боявся фашистський та комуністичний режим українських героїв http://blog.i.ua/user/323465/657300/  http://blog.i.ua/user/323465/652431/  http://blog.i.ua/user/323465/650980/, як щедро списував на патріотів свої злодіяння не розуміючи що цвіт і надія нації не може воювати з своїм народом як це робив комунізм (навіть фашизм такого не робив), як сичав і пускав жовч з образи на нездоланний опір Українців, але над люди таки здобули Україну і це їхня найвища світова нагорода вищих нагород просто не існує. Я горджусь тим що я нащадок славетної нації! СЛАВА ГЕРОЯМ !!!

Для "таваіщей" нездатних думати даю ввідну команду! ЩЕ НІ ОДИН великий КОМСТРАТЕГ НЕ ВІДПОВІВ.  (можете користуватись історичним уроком та діяти маючи набутий багаж знань). - 1. Ви знаходитесь між двох агресивних тоталітарних режимів які планують бойові дії на вашій території. - 2. Вам потрібно в найкоротші строки створити свою боєздатну армію. - 3. Відстояти свою державу та народ. - 4. Утвердити державу на світовій арені Ваші дії, та кроки для досягнення поставлених задач.

http://video.i.ua/user/323465/45553/231103/  -УПА,  http://video.i.ua/user/323465/45553/231120/  -СС Галичина

5) Всі українці вважають, що об'єднали українські землі, створили матеріальні і духовні цінності, та одержали у 1991 році незалежність без жодного пострілу, чим ми і гордимось всі разом від заходу до сходу; 

6) Греко-католицька церква це та ж сама православна тільки яка дбала в важкі часи про українців, Україну і мову, на відміну від УПЦ МП була гнаною й переслідуваною через відмову бути філіалом НКВС. Це самоуправна церква, Церква свого права, У неї є власний обряд, який походить з Константинопільської традиції (православної-християнської) та вона зберігає її літургійну, богословську, духовну і дисциплінарну спадщину в культурі та історичних обставинах свого народу. Це церква яка зберегла українську церковну мову та повністю відповідає всім традиціям і віруванням православ'я (служби проводяться українською мовою), зберегла обряди та традиції споконвічні українські для українців (От Вам прості питання для включення голови. Чому на Зх. Україні люди більш віруючі та релігійні ? Чому як колись з прадавніх часів масово святкують Різдво та Паску? Чому не ополячились чи русифікувались? Це церква яка завжди була переслідувана комуністичним режимом і не пішла з ним на співпрацю, була переслідуваною і гнаною як і личить кожній церкві яка не гониться за матеріальними благами. В чому провина греко-католицької церкви?)  Греко-католицька церква давно прагне об'єднатись з УПЦ проте на жаль УПЦ веде свою окрему гру і не розуміє важливості об'єднання нації.

Погугліть трохи: Українська греко-католицька церква, щоб не бути зовсім смішними в своїх коментах. Щоб не виглядати упередженим я Вам поставлю пару питань просто дайте на них чесні відповіді: 

ТАКОЖ НІ ОДИН ЩЕ ГЕРОЙ НЕ ВІДПОВІВ НА ПРОСТІ ПИТАННЯ, невже тільки какофонити совки здатні, чесного діалогу по суті бояться як вогню.

   1. ПЦ МП була в комуністів придворною церквою?    2. КГБЕешники були попами в ПЦ МП ?

   3. Втілювала ПЦ МП комуністичну політику в Україні?

   4. Чи могли не будучи кгебеешниками служителі в ПЦ МП досягнути високого звання духовного?    5. Всі високопосадовці ПЦ МП старші 50 років були кгбістами?    6. Продовжує РПЦ МП такуж політику як за срср? 

7) Хто як не розділяв Україну, не знущався з України однак споконвічна мудрість українського народу (не політиків вихованців комуно-фашистського режиму, що відтіснили людей від влади та граються в політичні ігри приховуючи своє дрібне збагачення заодно приховуючи нереальне збагачення основних фінансових мішків, розділяючи Україну, піднімаючи мовні питання, такого ніколи б не дозволив собі політик патріот), висока культура українців та духовність яка корінням сягає через тисячоліття рано чи пізно дозволить Україні стати наддержавою з щасливим та матеріально забезпеченими людьми.

В єдності наша сила, сила України !!!

ХТО СКАЖЕ В УКРАЇНІ служба Божа чи ні ??? (для комзомбі питаня)


73%, 189 голосів

10%, 27 голосів

16%, 42 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
98

Коментарі

111.12.10, 19:54

Друзяко "АнтиЯнукович" почитай і відпишись, мене цікавить твоя думка.

    211.12.10, 20:06

    це ти в противагу АнтиЯнуковичу про те що різні, але одна нація?
    Згідний з тобою, ми не різні, у нас прсто були різні історії, але ціль завжди була одна - визволитись від рабства і об*єднатися, це тривало століттями, і тепер накінець це сталося, не дамо нас розділити політикам.
    Слава Україні! Одна нація - одна держава - один народ - одна мова! Геть банду териконового іга на чолі ЯнукоВИЧа-Азарова!

      311.12.10, 20:23Відповідь на 2 від zevs78

      Так мені дорога вся Україна, і люди у нас хороші, чесні й працьовиті, так нас ділили й сварили але вже не ті часи, ми живемо в епоху глобалізації, тепер вся інформація двозначна і тільки слід голову підключати.

        411.12.10, 22:37

        Чудова відповідь тому "брєду"!!! Молодець,друже!!!

          511.12.10, 22:40

            анонім

            611.12.10, 22:48

            Толково...просто і зі смаком....
            Тільки зовсім недоступно для тих, "інших"...вони ж зомбовані та закодовані проти будь яких проявів здорового глузду.

              анонім

              711.12.10, 22:50

              Дякую за розгорнуту відповідь.Я спробував все викласти одраз, але вийшло дуже стисло. А щодо УПА додам одне. Генерал де Голь, Президент Франції з приводу УПА сказав: - Як би в мене була така армія, німці ніколи не взяли би Парижу.

                811.12.10, 22:53

                Я горджусь тим що я нащадок славетної нації!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

                  911.12.10, 23:00

                  Галичани точно такі ж українці, як і всі останні! Я за 1!

                    Гість: Лагуз

                    1011.12.10, 23:05

                    Не згодна, що греко-католицька церква дбає про свій народ, так само не дбає, як і православна.
                    Все інше -
                    Звичайно п.1

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      46
                      попередня
                      наступна