Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Зміна олігархічної системи в Україні відкладається.


Не очікувано для мене, що зомбований електорат не став меншим. Свідомих, політично незаангажованих  громадян серед виборців, як було 20%, так і залишилися і всі вони обирали патріота Юлію, яка завжди заважала жити жирним котам і вони два рази її садили за грати, щоб не заважала красти. Ці 20% виборців і є золотим фондом української нації, яка почала відроджуватися після винищення інтелігенції ордою Моксель за часів СРСР.  А загалом за ХХ століття з терен України зникло 22 млн українців.


Є така думка на рахунок виборів президента: "Час все розставить на місця". На жаль, часу немає і про це наголошувала наша Жанна Дарк.  Кількість українців катастрофічно зменшується.  Що залишиться за 5 років панування кланово-олігархічного режиму?  Саме така система буде продовжуватися наступні 5 років з косметичним ремонтом типу впровадження144 реформ у мозок обдуреного виборця. На скільки українців зменшиться країна? У мене таке враження, що прокручена технологія фальшування виборів саме на користь Зеленого та Порошенка. Зеленський довгий час знаходився на другому місці і раптом за місяць до виборів йому кишенькові соціологи збільшили рейтинг майже у два рази і розкрутили у ЗМІ.    Я не виключаю змову між кондитером і спонсорами Зеленого для того, щоб кондитер зміг залишитися в Україні і не було переслідувань. Це спецоперація коритної групи та спецслужб, щоб не допустити до другого туру Тимошенко, єдиного ворога побудованої антинародної системи. Вибори у парламент ситуацію не змінять, олігархат не допустить. Кажуть, що Зелений не із системи, та ні, він вже системний і скоро це стане очевидним тим зашореним виборцям, які зламали щасливе майбутнє собі та іншим українцям. Я не можу уявити собі, як зовсім некомпетентний Зелений зможе представляти Україну на міжнародних зустрічах? Він же і там буде смішити іноземців, його можуть просто ігнорувати. Це ж ганьба для держави. Дай Боже сили нашому лідеру нації Леді Ю витримати ще один удар долі, бо нам більше немає на кого покладати надію.
Можливо Зеленський підфарбує фасад, але докорінно систему не змінить, олігархи його проковтнуть бо він самотній, без підтримки партії і судячи із ЗМІ йому вже підсовують радників від жирних котів.
І на цей раз не вдалося зламати хребет олігархічному, проросійському дракону, який маніпулює свідомістю обивателів. У 2010 році Україна мала шанс зламати олігархічну систему, пройшло 10 років і ми повернулися туди назад, але збіднілими у два рази і знову шанс втрачений.



1

Коментарі