Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Як Порошенко та Яценюк поділили країну.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12316102_1532929747033345_4153601707075508662_n.jpg?oh=985198c3e8afa9e323753b54a7e9a96d&oe=571B7359

Політична криза в Україні вийшла на свій пік. Табори президента Петра Порошенка та прем'єра Арсенія Яценюка обмінюються звинуваченнями в корупції та воюють компроматами.
У цей час рейтинги обох політичних сил стрімко наближаються до нуля. Щоб зберегти обличчя не стільки перед власним населенням, скільки перед міжнародними кредиторами, лідери обох таборів на публіці заявляють про єдність політичних сил у бажанні реформувати країну, а у тиші грабують її.
Боротьба між керівництвом України відбувається не за право, хто краще реформує країну, а за грошові потоки, які генерують великі державні підприємства. Для контролю над ними Порошенко і Яценюк, починаючи від самого приходу до влади, призначали своїх "професіоналів -ілюзіоністів" (по яких в"язниця плаче) в державні компанії.

Для прикладу візьмемо одну компанію НАК "Нафтогаз України" і подивимось хто туди встромив "писок" і пожирає грошові потоки від споживачів і не хоче встановлювати адекватні тарифи.
"Нафтогаз" – монопольна компанія з постачання газу українським споживачам.
НАКу належать оператор газотранспортної системи "Укртрансгазу", найбільша газовидобувна компанія "Укргазвидобування" та оператор нафтопроводів "Укртранснафта".
Головою правління "Нафтогазу" є Андрій Коболєв. Він є креатурою прем'єра Арсенія Яценюка. "У НАК "Нафтогаз України" у нас хороший керівник. Красунчик", - сказав прем'єр у червні журналу НВ.
Хто керує компаніями, які належать НАКу? Оператора газотранспортної системи "Укртрансгаз" очолює Ігор Прокопів, колишній керівник Івано-Франківської парторганізації "Фронту змін", близький особисто до Яценюка. Головою наглядової ради компанії є Сергій Перелома – людина Мартиненка.
Менеджмент "Укргазвидобування" – квота президента Порошенка. В червні компанія була "віджата" і очолив її Олег Прохоренко, який до цього працював у McKinsey. На той час у McKinsey працювала дружина сина президента Олексія Порошенка - Юлія. Олег Прохоренко знайомий із дружиною президентського сина і давав їй робочі рекомендації в соціальній мережі LinkedIn.
До цього компанією керував Сергій Костюк, близький до бізнес-групи покійного нардепа Ігоря Єремєєва та його соратника Ярослава Москаленка.
Наглядову раду "Укргазвидобування" очолює Андрій Пасішник – креатура депутата Москаленка, чия політична група "Воля народу" часто стає союзником БПП під час голосувань за важливі для президента законопроекти.
"Укртранснафту" очолює Микола Гавриленко, колишній акціонер мережі автозаправних станцій "Вік-Ойл". Наглядову раду підприємства очолює Олександр Савченнко. Його першим заступником є Андрій Пасічник. У березні Коломойський заявив, що Савченко та Пасічник діють в інтересах групи "Континіум" покійного Єремеєва.
Ось за це і боролись вони, промовляючи свої брехливі гасла, хто з трибуни Майдану, згадуючи про кулю в лоба, хто з трактору, обіцяючи по тисячі в день захисникам.


1

Коментарі

Гість: Пчелка11

119.12.15, 05:59

Порошенко своими действиями плюет в сторону народа.Становится явным,что воровство в котором обвиняют правительство,президента устраивает. Он боится ,что назвав вора вором,тот в ответ может раскрыть и его схемы,которые у него есть, для того,что бы иметь в нищей стране доход лимон в день при вопиющей нищете большей части населения. Однотуровый покровительствует ворам миллиардных средств, так как сам в доли и против своей Мафии идти нельзя. Народ проснитесь, Вас обокрали!!!

    219.12.15, 14:50Відповідь на 1 від Гість: Пчелка11

    Оскільки Пеця "засланий козачок", то його стратегія на розвал країни узгоджена з Пуціним.
    Як казав Кравчук: "Маємо те, що маємо". Замість того щоб обрати лідера нації Юлію, отара обрала Путінського шпигуна.