хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Інформація для користувачів ПриватБанку.

.
Світлина від Valentin Melya.


Коломойський зміцнює свій банк незважаючи на намагання колишньої влади і її послідовників, жити по-новому, у нинішній, його звалити.

Мiжнародне агентство “Fitch” пiдтвердило рейтинг сек'юритизованих єврооблiгацiй ПриватБанку, який на 5 позицiй вищий вiд рейтингу України. Як зазначено в офiцiйному повiдомленнi “Fitch”, пiдтвердження рейтингу облiгацiй ПриватБанку на п'ять значень вище вiд рейтингу суверенних облiгацiй України пов'язане зi стабiльною роботою банку, який є лiдером банкiвського ринку України, та з формуванням ним резервного фонду, який перевищує зобов'язання за облiгацiями.
"ПриватБанк є системно важливим для фiнансової системи та найбiльшим ощадним спецiалiзованим банком, що обслуговує 34% вкладiв населення країни.
Уперше в iсторiї українського банкiвського ринку ПриватБанк став фiналiстом одного з найпрестижнiших свiтових банкiвських рейтингiв «Retail Banker International Awards». Як повiдомляє видання, фiналiстiв щорiчного конкурсу «Роздрiбний банк року» вiдiбрали експерти «Retail Banker International» серед 300 провiдних банкiв свiту. «Retail Banker International» – одне з провiдних банкiвських видань, що є частиною групи «Timetric».
"Незважаючи на складну ситуацiю в Українi, цього року ПриватБанк уже отримав кiлька нагород свiтових фiнансових видань за свою ефективну роботу та iнновацiї", – каже перший заступник голови правлiння ПриватБанку Олег Гороховський.
ПриватБанк став першим українським банком, що увiйшов до числа номiнантiв конкурсу. За даними видання, ПриватБанк номiновано у двох категорiях – «Найкраща стратегiя розвитку вiддiлень» i «Найкраща iнновацiя в платежах».
«У престижному свiтовому рейтингу ми в однiй компанiї з британським Barclays Bank, Metro Bank, HSBC Mexico, польським mBank, канадським Royal Bank of Canada. Непогана компанiя, – зазначає заступник голови правлiння ПриватБанку Дмитро Дубiлет. – Коли я розповiдаю закордонним колегам -банкiрам про банкiвськi технологiї в Українi, у всiх очi на лоб лiзуть. Тут українцям є чим пишатися».
ПриватБанк – найбiльший український банк, входить у топ-10 провiдних банкiв Центральної та Схiдної Європи. У банку близько 29 000 працiвникiв, якi обслуговують понад 18 мiльйонiв iндивiдуальних i корпоративних клiєнтiв у вiддiленнях та через iнтернет-банк Приват24.
На теперiшнiй момент ПриватБанк виконує нормативи лiквiдностi, працює у звичайному режимi та безперебiйно обслуговує клiєнтiв", – зазначив перший заступник голови НБУ Олександр Писарук.


2

Коментарі

112.11.15, 09:36

https://news.mail.ru/economics/23932112/?frommail=1

    212.11.15, 15:14

    А Бєня таки конкретна людина.
    Хакери в мене у квітні стирили 300 і 30 грн.
    Сьогодні Бєня повернув.
    Дрібниці, а приємно.

      312.11.15, 17:14Відповідь на 1 від Лінулька

      https://news.mail.ru/economics/23932112/?frommail=1 Фейк, та ще й з сайту агресора. Краще російських каналів для зомбування не придумати.

        412.11.15, 17:57Відповідь на 3 від utenok12

        https://news.mail.ru/economics/23932112/?frommail=1 Фейк, та ще й з сайту агресора. Краще російських каналів для зомбування не придумати.припиніть.

          512.11.15, 18:36Відповідь на 4 від Лінулька

          https://news.mail.ru/economics/23932112/?frommail=1 Фейк, та ще й з сайту агресора. Краще російських каналів для зомбування не придумати.припиніть.Ну невже ви не можете зробити висновки з моєї нотатки? Янукович не зміг забрати банк у Бені, хоча банк тоді був більш слабким ніж зараз. Він тоді мав
          по Україні 25% вкладів, а зараз -- 34%. Чи вам ці цифри нічого не кажуть?

            612.11.15, 18:40Відповідь на 5 від utenok12

            не смішіть. петя не янукович. він набагато хитріший і коварніший. а беня йому дуже заважає. в них справжня війна. і беня її програє.

              712.11.15, 23:34

              а я игнорувала и продовжую ігнорувати цей банк

                813.11.15, 02:17Відповідь на 6 від Лінулька

                не смішіть. петя не янукович. він набагато хитріший і коварніший. а беня йому дуже заважає. в них справжня війна. і беня її програє.А мізки є щоб подумати, якщо не слухаєте інших? Крах цього банку -- це крах фінансової системи України.

                  913.11.15, 02:19Відповідь на 7 від Симбіоз

                  а я игнорувала и продовжую ігнорувати цей банкУ мене теж нічого спільного з цим банком.

                    1013.11.15, 08:12

                    У меня там только пенсия сейчас,хотя раньше был депозит. Мне кажется,что эта возня и слухи вокруг банка-надуманные.Какая цель -не знаю.Это один из системных банков и действительно его завалить,это завалить систему.Смутно помню,что Беня грозился,если его будут трогать,то завалит гривну.А вообще мне кажется,что высокопосадовцi имеют каждый свой банк(начиная от Гонтаревой) и только эти банки будут на плаву.ИМХО.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна