хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Цікава думка про Балогу

CТЕПАН ХМАРА, ГЕРОЙ УКРАЇНИ, ПОЛІТВ*ЯЗЕНЬ РАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ:

" ІНЦІНДЕНТ В МУКАЧЕВО ЗАЗДАЛЕГІДЬ ГОТУВАВСЯ ДЕРЖАВНИМИ СТРУКТУРАМИ"

Трагічні події в Мукачево дехто хотів би потрактувати лише як активний вибух місцевих розбірок. Справжня причина значно серйозніша і лежить в політичній площині загальнодержавного характеру. Є всі підстави вважати, що інцидент заздалегідь готувався державними структурами і напевно узгоджений з високопоставленими особами в центрі.

По перше, поведінка так званих правоохоронців в Закарпатті засвідчує, що вони зробили все щоб заманити в пастку бійців «Правого сектора» (безперешкодно прибути на місце інциденту, де вже їх чекали озброєні бандити, «люди» Ланьо) і міліція, які поводилися, як єдина сила. Оскільки загинули два бійці ПС – можна здогадуватися, хто першим застосував зброю.
По-друге, заздалегідь на місці події опинився специфічний журналіст і начебто народний депутат.

По-третє, миттєва реакція і звинувачення в односторонньому порядку ПС владними структурами, особливо МВС, які беззастережно обізвали ПС - незаконними бандитськими утвореннями.

По-четверте, досі не відсторонені від посад керівники силових структур Закарпаття.

По-п’яте, інцидент у Мукачевому співпав в часі з провокаційним, антидержавним і наклепницьким виступом на сесії ОБСЄ «подільника» Медведчука – Шуфрича.

І найголовніше: Мукачівський інцидент не можна ізольовано розглядати поза контекстом посилення атак влади на добровольчі патріотичні батальйони з метою знищити цей рух. Головний удар скерований проти корпусу ПС, тому, що це найбільша міліарна боєздатна патріотична сила, яка захищає Україну реально, а не на словах.

В істеричному емоційному припадку член антидержавного мафіозного про путінського угрупування Медведчука-Шуфрича Ланьо вибазікав хто їм заважає будувати «руський мир» в Закарпатті. Покидьок Ланьо обізвав Балогу «раковою пухлиною» Закарпаття, бо він нібито фінансує ПС і зацікавлений в Мукачівському конфлікті.

Віктор Балога допомагав євромайданівцям в той час, як Ланьо, будучи в злочинному угрупуванні «партії регіонів», допомагав Шуфричу організовувати «тітушок» для анти майдану. Між іншим Балога допомагав також і 128 гірсько-піхотній бригаді.

Деякі журналісти необачно чи навмисно намагаються поставити на одну площину Ланьо і Балогу. Нехай краще подумають у що медведчуки, ланьо і всі їхні поплічники перетворили б Закарпаття , якби їм там дати повну волю!

Щодо самого інциденту, то повинно бути всестороннє, неупереджене прозоре розслідування, яке можливе лише під пильним громадським контролем. Неприпустимо використати Мукачівські події в політичних цілях, для наступу на добровольчий рух і зокрема ПС.

Справа суспільства надавати активну підтримку Правому Сектору та іншим патріотам, бо вони захищають Україну по-справжньому (чого не хоче робити нинішня антинародна влада).

Якщо найближчими днями у Верховній Раді буде підготовлено СБУ і Генпрокуратурою подання на притягнення до відповідальності і арешт Шуфрича, буде заарештований агент Путіна Медведчук, буде звільнений з посади Міністр ВС Аваков, керівники силових структур в Закарпатті, тільки тоді можна буде робити висновок, що влада нарешті стає на захист держави і подолання корупції.

Якщо цього не станеться, то це означатиме, що так званий гарант Конституції Порошенко дбає лише про збереження особистої влади і ненаситні прибутки, навіть ціною руйнування суверенітету України.

13 липня 2015 року
Правозахисник, Герой України Степан Хмара
3

Коментарі

114.07.15, 17:44

Хмара був і залишається заангажованим. Західна Україна більш патріотична, але заражена, як і вся Україна, бацилами чуток поширюваних спецслужбами. За часів СРСР та і після, регіон був нашпигований російськими агентами. до цих агентів належить і Ярош, який родом із Запоріжжя, але був направлений у Західну Україну. І якщо Хмара цього не знає, то він не політик.

    214.07.15, 17:53Відповідь на 1 від utenok12

    Не все так просто . Сьогодні пройшли мітинги на закарпатті проти Балоги організовані Ландьо. Мабуть серьозний переділ влади йде.

      315.07.15, 01:19Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

      Все просто тоді, коли все знаєш. Для цього і існують соцмережа і блогосфера, щоб розібратися і зробити правильні висновки. Особливо треба прислухатися до аналітиків, яких дуже мало. Але це стосується людей без амбіцій, які сприймають факти і здатних до самокритики і аналізу. Тут таких я не зустрічав, але наближені до цього є, хоч і дуже мало. Амбіційність і несприйняття фактів - це головний ворог у познанні істини.
      А тепер по суті: депутати Михайло Ланьо і Віктор Балога абсолютно однакова погань.

        415.07.15, 10:08

        ***повинно бути всестороннє, неупереджене прозоре розслідування, яке можливе лише під пильним громадським контролем***
        Яка наївність...
        Який може бути "громадський контроль" над КИШЕНЬКОВИМИ суддями з особистої команди Вальцмана?!!

          515.07.15, 19:22Відповідь на 3 від utenok12

          http://minfin.com.ua/blogs/dikkens/73029/

            615.07.15, 19:22Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

            ком.5

              715.07.15, 20:42Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

              Ланьо и стоящие за ним силовые ведомства Закарпатья, находящиеся в тесной спайке с Медведчуком, доверенным лицом и советником Путина, устроили в Мукачево военный тренировочный лагерь, где готовили боевиков для т.н ДНР и ЛНР, а также вели подрывную работу по созданию т.н. Закарпатской народной республики и отделению ее от Украины.
              *** Несмотря на такое сенсационное заявление, режим Порошенко остался глух и нем к реальной опасности возникновения новой раковой опухоли на теле Украины.
              https://www.youtube.com/watch?v=w7jS9-NISrU = Закарпатский "Луганск-2"
              Порох ГЛУХ и НЕМ - потому что САМ ВСЕ УСТРОИЛ!
              https://www.youtube.com/watch?v=vKCOZXOekHg = "Порошенко - АГЕНТ ПУТИНА! – так думают многие!"
              https://www.youtube.com/watch?v=HBjyn_L7qP0 = Сельчане и Волонтеры – о Путине и Порошенке

                815.07.15, 21:11Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                В третьому сюжеті Микола Бондар правильно каже. Поки ми самі не зробимо, ніхто за нас цього не зробить.

                  915.07.15, 21:32

                  Якщо влада не зробить рішучих кроків до змін в Україні це буде прямий доказ того що Майдан який привів цю владу на крові Українських патріотів для влади пусте слово.

                    1015.07.15, 21:35Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

                    Там є передрукована стаття Івана Солодовника із сайту ПС, яка заслуговує на увагу. Я її опублікую.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна