хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Всім, хто верещав "майдан геть!", присвячується....


Всім, хто верещав "майдан геть!", присвячується....

Igor Lutsenko
На смерть Майдану-2
Я набагато більше побоююсь влади, котра тітушками, «комунальниками в бронежилетах» і Беркутом 2.0 зачистила Майдан, аніж усіх феесбешників та безхатченків, котрих теоретично можна було б уявити у наметах на головні площі. 
Система, котра прибрала таких небезпечних бомжів з Майдану, показала, що вона лишилася тупою, жорсткою і здатною діяти силою у незаконний спосіб. Переговори, опора на суспільство, довіра – це не її шлях. 
Частково ми мали у центрі клоаку, але спосіб, яким влада позбавилася від цієї клоаки – це свідчення, що гниль все ще панує над країною, гниль набагато гірша, ніж будь-що, що ворушиться у наметах.
Гниль, яку нам ще (знову) треба буде видалити.
Порадували лише окремі підрозділи МВС, що повелися достойно. 
Безумовно, винуваті ми всі, майданів ці, що допустили це. І те, що Майдан місцями перетворився у антимайдан, і що влада сили не перетворилася на владу правди. Ми виявилися неготовими до цієї несподіваної революції – ми лише трималися з усіх сил, і вистояли, не заплямувавши себе убивством і терором.
Я раніше пропонував шлях – знайти конструктивну частину майданівців, авторитетних екс-лідерів Майдану та адекватну частину тих, хто працює там зараз, і, спираючись на неї, витіснити маргінальний елемент. Виявилося, що адекватних переговірників у сьогоднішній владі ще менше, ніж на вчорашньому Майдані.
Я пропонував витіснити бомжатню, чітко усвідомлюючи, що ми будемо робити з Майданом далі. Але над майбутнім ніхто й не думав працювати, вирішили повернутися в минуле.
Що буде далі - тепер уже видно. Зросте і так величезна популяція незаконних генделиків, котрими заставлено Майдан, людей витіснять з центральної площі міста в угоду автомобілям. За Майдан з генделиками і майбахами на тротуарах – ось за що воював новітній «Беркут» з бомжами та хуліганами.
У цій війні постраждали мобілізаційні намети добровольчих частин, що зараз воюють у АТО – сумніваюся, що їм надана можливість для роботи деінде.
Я не раджу киянам радіти, що Майдан очищено. Нашою нездатністю самостійно розчистити Майдан скористалися ті, кого треба було зачистити у першу чергу. 
Владу в країні не очищено, тому скоро, дуже скоро ця влада прийде за вами – у образі ментів, що кришують ларьки, тітушок, що (тепер уже з автоматами) захищають незаконні забудови і захоплюють медичні заклади, у вигляді повного спектру інших бісів і демонів, котрі так нам приїлися за попередні роки. Пекло повертається, зараз воно робить розминку на Майдані, завтра звично візьметься за вас.
Одна надія – що вітер змін все ще дме у вітрила, і наша історія прискорюється.


А це слова патріота, який пройшов податковий майдан, учасник Врадієвської ходи і був весь час на майдані:

Василь Любарец

Які ж вони маленькі і нещасні в своему баченні (!?) щоб СВЯТИНЮ України – МАЙДАН – перетворити в «проезжую часть»… А до того ж ще і лукаві, мовляв МАЙДАН має залишатися в серцях… Чим себе і видають – якби МАЙДАН залишався в їх серцях, у них навіть думки б не виникло його знищувати…
А що сталося?
Починаючи з 22 лютого, як тільки задниці (самий чутливий орган наших керманичів) відчули комфорт владних крісел, вони почали МАЙДАН знищувати, закачуючи туди повій, моральних уродів, ті тушок, алкоголь і наркотики не міряно…
Далі більше… Замість того, щоб створити «добровольчий штрафбат» із верховної ради та їх отприсків-мажорів та послати на схід…, вони, маніпулюючи патріотичними почуттями кращих синів українського народу, підкупом сотників і брехнею, знищують МАЙДАН фізично – кидають його під кулі і «град» путіна (свого побратима по нещастю, бо МАЙДАН і йому став кісткою в горлі)…
На 9 липня в інформаційному просторі (подивіться в що перетворився тільки 5-й канал) був створений імідж МАЙДАНУ, як соціального непотребу…, і , ті, хто вибирав із Порошенка і Кличко собі пана, а не слуг, сповнені ентузіазму, прибрали МАЙДАН… Рука цих рабів не здригнулася навіть перед банером та меморіальними плитами «НЕБЕСНОЇ СОТНІ»…
Ну що ж, молодці! Самі і зачистили той непотріб, яким накачали МАЙДАН… 
А МАЙДАН стоїть і стояти буде, бо це СВЯТИНЯ УКРАЇНИ і він ВІЧНИЙ – MaydayForever !!! 
Панове ГРОМАДЯНИ, самі знайте і іншим передайте... 22 листопада, в день СВОБОДИ, знову всі виходимо на МАЙДАН і в один день все вирішуємо! 
СЛАВА УКРАЇНІ!

3

Коментарі

111.08.14, 11:21

Верещати можна на будь яку акцію влади. В дан випадку думки мешканців і влади об*єдналися. Краще доведіть навіщо той Майдан ЗАРАЗ?

    211.08.14, 11:31Відповідь на 1 від evgstereo

    Я нічого не збираюся доводити . Я кажу тільки про те, що методи використані ті самі, що за часів Януковича. А чого тоді по іншим напрямкам чекати?
    А закінчиться це так:
    http://hvylya.org/news/exclusive/myi-priedem-na-maydan-so-svoey-bronetehnikoy-i-oruzhiem-nachshtaba-batalona-aydar.html

      311.08.14, 11:42Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

      Спочатку треба зкічити АТО. Вторгнення має бути - будь якої миті. Провокаційних для Путіна чинників багато.. в тому числі - http://inpress.ua/ru/politics/31867-g-g-180

        411.08.14, 12:02Відповідь на 3 від evgstereo

        Саме тому і не можна було чипати майдан. Я не думаю, що довго буде тримати ейфорія від "зачищеного майдану". Навіть Кияни зрозуміють, що не з тими боролися. Що їх основний ворог - корупція в Київській мерії, яку очолює Кличко.

          Гість: V vs

          511.08.14, 12:05Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

          http://ru.krymr.com/content/article/26514855.html
          Ключові слова: " Однако за данное решение проголосовали лишь 10 депутатов из 42. "
          А це вже прогрес!
          ознакомтесь сами для начала, а уж потом другим предлагайте!!

            Гість: V vs

            611.08.14, 12:06Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

            как вы изменили своё мнение...

              711.08.14, 12:10Відповідь на 6 від Гість: V vs

              Вася, я ж два твої клони заігнорила, а ти все ж хочеш порозмовляти? Ну, немає в мене настрою з тобою дискусії розводити. Якби ти ще хоч аргументи наводив достойні, а то так тільки бла-бла ні про що. Давай або по ділу, або до побачення.

                811.08.14, 13:10Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                Вам оплодує Дума

                  911.08.14, 13:14Відповідь на 8 від evgstereo

                  Я б не прои щоб мене почув хоча б Турчинов. А то листа йому відправила з повідомленням, вже навіть від адміністрації президента отримала відповідь, а від Турчинова - зась.

                    1011.08.14, 13:40Відповідь на 8 від evgstereo

                    Вам оплодує ДумаА вам аплодують ватники. І не тільки з Кривого Рога, а і київські.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна