хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Як "зливали" Помаранчеву революцію

Між Віктором Ющенком і Юлією Тимошенко була укладена угода про співпрацю під час передвиборчої кампанії президента України. Вона полягала в тому, що Тимошенко не буде висувати своєї кандидатури, а буде працювати в команді Ющенка на його користь. І в разі його перемоги стане прем’єр – міністром. Свою обіцянку Тимошенко виконала чесно, добросовісно, сповна і ефективно.
Результат відомий.
     Після інавгурації (23 січня 2005 року) Ющенко заявив Тимошенко, що буде ВР рекомендувати на посаду прем’єр-міністра Порошенка, який в свою чергу вимагав від свого кума (Ющенка) виконати свою таємну обіцянку, незважаючи на те, що Порошенко знав про угоду між Ющенком і Тимошенко та їхніми командами.
      Зрада тимчасово була відтермінована і не відбулась, але тріщини у “помаранчевій” команді появились. Аморальне обличчя Порошенка набрало своїх контурів. Ставши секретарем РНБО він різними способами втручався у діяльність прем’єр-міністра Тимошенко, підривав її авторитет, що переросло в конфлікт між ними і командами.
      Після публічного виступу тодішнього голови Секретаріату Президента України Олександра Зінченка, який на підставі фактів звинувачував Порошенка у різних правопорушеннях, у зловживаннях своїм службовим становищем, та у створенні конфліктної ситуації у владі. Ющенко, під тиском громадськості, змушений був відправити Порошенка у відставку. В той же час на догоду і капризам останнього, Ющенко безпідставно відправляє у відставку Тимошенко.
     З цього часу “помаранчева” команда перестала бути цілісною і ефективною.
      Леонід Кравчук відставку Тимошенко назвав найбільшою помилкою Ющенка! Аналогічну оцінку кроку В. Ющенка дав і відомий американський політик Збігнев Бжезинський.
     Заздрість і мстивість Порошенко дорого коштує Україні і сьогодні.

     Василь Непийвода
2

Коментарі

127.05.14, 20:16

Саме так і було. І тепер Україну очікує біда, якщо люди не почнуть тиснути вже зараз на ВР та нового Президента. Ця команда планує змінити Конституцію і позбавити основних прав громадян на спільну власність.

    228.05.14, 17:01Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    Саме так і було. І тепер Україну очікує біда, якщо люди не почнуть тиснути вже зараз на ВР та нового Президента. Ця команда планує змінити Конституцію і позбавити основних прав громадян на спільну власність.Затримати рух до цивілізації можливо, але не на довго. Майданівці ще не розійшлись. Намети стоять, хоча їх небагато. Хрещатик частково проїздний. Багато людей стали рашучими. І це мене заспокоює.