хочу сюди!
 

Лариса

51 рік, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

У Вінниці другий день обшуку в офісі «Батьківщини»

Сьогодні зранку до офісу партії "Батьківщина" у Вінниці, який одночасно є штабом кандидата у Президенти Юлії Тимошенко, прийшла міліція з судовими виконавцями, "цікавилась не тільки друкованими ЗМІ, а й комп'ютерами і електронними носіями". Про це повідомив керівник фракції ВО «Батьківщина» Сергій Соболєв.
     Фракція сьогодні зробила звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова для того, щоб негайно з'ясувати участь у цьому обласного та міського керівників міліції Вінниччини, яких кандидат у президенти Порошенко використовує для того, щоб у такий спосіб з'ясовувати відносини з нашими колегами з "Батьківщини". Крім того, як нам стало відомо, сам кандидат у президенти Порошенко дзвонив з погрозами керівнику Вінницького штабу "Батьківщини", депутату облради, у якої він вимагав знищити тиражі газет", - розповів Соболєв.
     За його словами, наразі зі штабу вінницької "Батьківщини" вилучено комп'ютери, всі друковані матеріали, і жодного матеріалу, який би порушував закон, не виявлено. 
     "Ми це розглядаємо як початок ведення брудної кампанії проти нашого кандидата Юлії Тимошенко, і якщо цьому не буде поставлено край, то ми дуже швидко зрозуміємо, що таке свобода слова в нових умовах", - підкреслив Сергій Соболєв.
     Водночас народний депутат Сергій Власенко продемонстрував ухвалу вінницького міського суду від 14 травня за заявою представника Петра Порошенка і підписом судді Ковбаси про те, що нібито в якихось вінницьких газетах написана неправдива інформація про Петра Порошенка.
     "В заяві навіть не йдеться про якісь агітаційні матеріали Юлії Тимошенко, а мова йде про те, що якась вінницька газета щось недобре нібито написала про Петра Порошенка. Петро Олексійович, ще не ставши президентом, вже забороняє погано про нього говорити. Чого соромиться Порошенко? У мене в руках стаття, яку хоче вилучити Порошенко. Що тут неправда? Що він працював міністром економіки в уряді Януковича?! То хай спростовує це у цивільному суді? Що неправда? Що він за роки режиму Януковича подвоїв свої статки і став мільярдером?! То хай спростує і позивається до журналу Форбс", - сказав Сергій Власенко.
     "Петру Олексійовичу треба визнати, що він боїться правди про себе", - зазначив народний депутат, додавши, що "ніхто нікому не дозволить витворяти те, що витворяв Янукович: не за це, Петре Олексійовичу, стояв Майдан".
     У свою чергу, член фракції "Батьківщина" Микола Княжицький закликав кандидатів у президенти не використовувати методи брудної боротьби. Він також повідомив, що міністр внутрішніх справ вже призначив відповідне розслідування, за підсумкам якого будуть зроблені кадрові висновки. 

7

Коментарі

116.05.14, 09:02

"ніхто нікому не дозволить витворяти те, що витворяв Янукович: не за це, Петре Олексійовичу, стояв Майдан""ПЭТЯ - Шоколадне Очко" поклав Шоколадний Член на вимоги Майдану!
І замість того, щоб піти ТУДА, куда його відкритим ТХТ посилав НАРОД - поліз до Президентського Корита.
НАГАДАЄМО? = https://www.youtube.com/watch?v=wAS7X6iYxMU

    Гість: lyo Dnepr

    217.05.14, 20:32

    Это очень серьезно. Порошенко - янукович-2.

      317.05.14, 20:36Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

      жах. он путин- три и гитлер-читыре.

        Гість: lyo Dnepr

        417.05.14, 20:40Відповідь на 3 від Al KazlOFF

        жах. он путин- три и гитлер-читыре.Нет, он под Путеным, поэтому выше януковича не прыгнет. Хотя начинает более борзо, чем сам златой батон

          517.05.14, 20:41Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

          не то слово. Аваков - работает на пороха, пастор - на пороха, Яценюк - на пороха, а сама белая и пушистая и даже диссидент (единственный диссидент в мире который ходит в ВР и присутствует на заседании СНБО), а прессует ее злочинна влада, которая ее же и выпустила из больнички

            617.05.14, 20:41Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

            Принцесса не спасёт мир от него.

              717.05.14, 20:42Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

              а под кем ты господин организатор провокаций? Это сама косит под угнетенную? Порох ее прессует? кто такой порох? Он пока никто. А вона ходит на заседения снбо

                817.05.14, 20:44Відповідь на 6 від Al KazlOFF

                любимая цацка самой - это разные ширки и чтобы к ней обманным путем втирались в доверие лучшие люди страны - Олийнык, Писаренко ну и так далее. А днепру это в кайф.

                  Гість: lyo Dnepr

                  917.05.14, 20:47Відповідь на 6 від Al KazlOFF

                  Принцесса не спасёт мир от него.от кого?

                    Гість: lyo Dnepr

                    1017.05.14, 20:48Відповідь на 7 від Poroshenko

                    а под кем ты господин организатор провокаций? Это сама косит под угнетенную? Порох ее прессует? кто такой порох? Он пока никто. А вона ходит на заседения снбоПорох - марионетка в руках пророссийских олигархов. Тут по-моему ни у кого вопросов нет

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна