хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Мусор, він і у Африці мусор...

Затримані за побиття і зґвалтування жительки смт Врадіївки Миколаївської області міліціонери Дмитро Поліщук та Євген Дрижак записали на телефон відкрите звернення до обласних ЗМІ, у якому заявляють про корупцію і систематичні протиправні дії їх начальства і колег. Про це повідомляє інтернет-виданням "Миколаївський оглядач".

"Ми зобов'язані возити данину в Миколаївське УМВС кожного місяця, а якщо треба, то нам дають одну ніч для збору певної суми грошей! ВВБ (відділ внутрішній безпеки - ред.) почав продавати зібрані справи злочинцям, тобто якщо оперативники ВБЕЗ збирають матеріал на фермера або іншого бізнесмена, то вони зобов'язані повідомити про це представникові ВВБ, колишньому працівникові ВБЕЗ (відділ із боротьби з економічною злочинністю - ІФ), той зі своїм керівництвом телефонують бізнесменові і кажуть ціну. Якщо той погоджується, то справу мають знищити, а якщо працівники ВБЕЗ пручалися, то їх просто підставляли та виганяли в кращому разі", - йдеться у зверненні, опублікованому незалежним миколаївським

"Є план: з усіх власників зброї під будь-яким приводом збирати гроші... Дільничі мають збирати данину з продавців наркотиків і самогону кожен місяць, тому за останній час у селах в кілька разів зросла кількість тих, хто торгує "коноплею" і самогоном. Заступник начальника УМВС України в Миколаївській області з кадрів Юрій Чернега налагодив систему отримання грошей за грамоти, звання, медалі, заохочення і отримання нової посади", - заявляють міліціонери-насильники.

Вони також заявляють, що "слідчі та оперативники карного розшуку мають для показника вішати справи на невинних людей, які не платять данину, а якщо справа не прибуткова, то на роботягу чи бомжа... У селах багато людей, на яких можна все повісити - все що хочеш. Слідчий може такі дива намалювати, а місцева прокуратура нас завжди підтримає, тому що нам іноді попадаються їхні родичі".

При цьому в заяві наголошується, що є "багато фактів, коли міліціонери самі курять коноплю і навіть вбивали людей, але всіх змушують мовчати".

"Якщо вимагає громадськість звільняти і карати нас, то звільняти треба всіх виконавців і замовників системи", - зазначають Поліщук і Дрижак у своїй заяві.

Раніше повідомлялося, що затриманий міліціонер-ґвалтівник "погрожував здати своїх колег і своє керівництво" у разі, якщо його не виправдають.

22

Коментарі

анонім

14.07.13, 21:25

Нічого нового ці виродки не сказали, просто озвучили те, що багато хто і так знає.

    24.07.13, 21:39

    Мусор дійсно завжди буде мусором,це стан душі,здали як кажуть своїх.

      34.07.13, 22:15

      Одним словом, мусора...

        44.07.13, 23:16

        "Якщо вимагає громадськість звільняти і карати нас, то звільняти треба всіх виконавців і замовників системи" - золоті слова

          55.07.13, 00:54

          Типові представники нинішньої влади.

            65.07.13, 09:38Відповідь на 5 від SvarR

              713.07.13, 22:55

              СМЕРТЬ Мусорилам !!!