хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Невдалий запуск ракети чи "..." розвиток країни ?

Давно хотів написати на цю тему, бо давно помітив нездорову тенденцію розвитку ракетобудування в постсовкових країнах, ракетобудування це лакмусовий папірець, що визначає реальну ступінь розвитку держави та проблеми в державі. Це галузь яка надчутлива до корупції, кумівства, розвитку економіки та й з рештою розвитку суспільства, галузь в якій безсила цензура, де не сплутаєш чорне з білим, де всім і одразу все видно та й зрозуміло (я сподіваюсь). 

 Ось статистика розвитку ракетобудування-держави, виною чому "відкати", ......, роботи в гаражних кооперативах чим гордитись навчили тільки совковий планктон, ану почухайте ріпу й згадайте совкові часи, які горді всі були за "кулібіних", 

куди ж пропало так зване "високорозвинене" совкове суспільство ? 
Чому видно тільки рабів та пристосуванців, кого ж виховував совок ?
Чому пост-совкові держави такі схожі і всі як один не здатні розвиватись ?
Куди братні народи пропали, а залишилась тільки агресія один до одного ?
Чому навіть одні з найбільших об'ємів нафто-доларів нездатні забезпечити розвиток совкам, а арабам можуть?

Я не сміюсь з чужих помилок, я просто роблю висновки, хто не згоден з автором аргументуйте свою точку зору.

* знову невдалий запуск ракети "Протон" http://vesti.ua/mir/52025-poterja-sputnika-oboshlas-rossii-v-1-milliard-rublej


43%, 9 голосів

0%, 0 голосів

48%, 10 голосів

10%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
18

Коментарі

13.07.13, 09:32

Казав мій покійний тато (а то був мудрий, авторитетний, поважний сільський чоловік), що кацапи і колесо до воза добре зробити не можуть... Ми їм ще Чорнобиль не пробачили!

    Гість: R0mmel

    23.07.13, 11:15

    та все правильно, крім того, що нафтодолари забезпечили арабам розвиток. Вони їм забезпечили шикарне життя і витрачання цих нафтодоларів, а араби як були дикими селюками, так і залишились, тільки на Ламборджіні попересідали. Боюся, по своєму рівню з них багато не дотягнуть навіть до наших школярів середньої школи, а науки в них там взагалі немає, тільки шопінг-центри та круті отелі

      33.07.13, 11:29

      Где-то в Интернете читал, что в России 94% работников принимают на работу исходя из блата, кумовства, связей. Не думаю, кстати, что в Украине ситуация отличается кардинально. Но законы природы не нарушишь ни за какие деньги. И об этом часто забывают.

        43.07.13, 20:37

        В кацапа добре виходить тільки одне,жерти сивуху.

          Гість: Миру-Мир!

          54.07.13, 14:56

          я бы добавил пару вопросов. 1. Почему в Белоруссии работают все заводы, построенные в СССР? 2. Почему в Украине устроили дикую приватизацию и всё растащили? Что касается агрессии братских народов, то наблюдаю только агрессию галицких русофобов и прочих помаранчевых, выращенных в пробирках ЦРУ, по отношению к русским.

            66.07.13, 03:56Відповідь на 1 від ЧарКес

            Казав мій покійний тато (а то був мудрий, авторитетний, поважний сільський чоловік), що кацапи і колесо до воза добре зробити не можуть... Ми їм ще Чорнобиль не пробачили!Та каци то щось середє між бомжем та алкашем й логіка в них така ж.

              76.07.13, 03:58Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

              та все правильно, крім того, що нафтодолари забезпечили арабам розвиток. Вони їм забезпечили шикарне життя і витрачання цих нафтодоларів, а араби як були дикими селюками, так і залишились, тільки на Ламборджіні попересідали. Боюся, по своєму рівню з них багато не дотягнуть навіть до наших школярів середньої школи, а науки в них там взагалі немає, тільки шопінг-центри та круті отеліНу на ламборджіні довго темним не поїздиш, рівень життя змушує на світ по іншому дивитись.

                86.07.13, 04:00Відповідь на 3 від adavidov

                Где-то в Интернете читал, что в России 94% работников принимают на работу исходя из блата, кумовства, связей. Не думаю, кстати, что в Украине ситуация отличается кардинально. Но законы природы не нарушишь ни за какие деньги. И об этом часто забывают.В нас, на жаль, така ж ситуація

                  96.07.13, 04:09Відповідь на 5 від Гість: Миру-Мир!

                  1. В Білорусі все ніби працює (в тоталітарних режимах завжди все працює) але гроші знецінюються в десятки раз, бензин возять з сусідніх держав, білоруська мова в державі Білорусь знищена, люди залякані не мають вибору й живуть під диктатором, як в якійсь дикій африканській країні.
                  2. В Україні як і в Білорусі чи Московії керують ті ж комсомольці, яких виховав совок, просто десь в комсомольців є вожак, тому вони гроблять державу організовано, а десь - менш організовано.
                  3. Ти читати вмієш ? 2/3 мокш недолюблюють українців, половина українців не любить мокш, це дані останніх опитувань, погугли просвітись.