хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

У нас заберуть 20 років незалежності і будуть плювати в обличчя


"Регионалы" чудово здійснюють комуністичну програму знищення українського в Україні.

А ви, напевно, думали, що це все буде вічно - герб князя Володимира, синьо-жовтий прапор, українська мова? Дарма  думали. За свою країну потрібно боротися, за неї потрібно переживати, її потрібно відчувати. Якщо країна для тебе просто дійна корова, що зобов'язана платити тобі пенсію із зарплатою й у якій ти голосуєш за чергового пройдисвіта тільки тому, що він пообіцяв тобі поглибити й поліпшити - не сумнівайся, рано або пізно все відберуть, нічого не залишать. І пенсію теж, але це вже не важливо"
"Адже у сусідів- білорусів теж все це було - красень біло-червоний прапор Білоруської Народної Республіки, гордий герб "Погоня", про яке складали натхненні вірші поети. І мова була - державний білоруський, котрий тільки починав відроджуватися. А потім прийшов Лукашенко й нічого цього не стало. Ні мови, ні герба, ні прапора. Так вирішив народ. На референдумі. Петро Симоненко, властиво, і призиває до референдуму. А як же!
Можете, звичайно, утішати себе, що це всього лише Симоненко, комуніст, що це ж не "справжня" влада! А яка влада - справжня? А Колесниченко й Кивалов що, комуністи? Тепер вже ні. Але чудово здійснюють комуністичну програму умертвіння українського в Україні. І Симоненко - не чужа Януковичу людина, без нього і його ситого ополчення цієї влади б не було. І Симоненко добре знає, що насправді   подобається "татові". А те, що "тато" цього не говорить - ну так це поки. Ви ж не вірили, що "тато" насправді   атакує українську мову - а він атакував і все в нього вийшло. У нього, а не у вас, що голодували в Українського будинку й розійшовшись цілком впевні  в перемозі. Цікаво, коли українська розділить долю білоруської, коли він буде "уявною" державною мовою, мовою села й тролейбусних зупинок - ви також погвалтуєте й розійдетесь? І поясните собі, що людей зараз хвилює інше, їм треба виживати.
Тому готуйтеся - готуйтеся прощатися з нашим прапором і нашим гербом. Двадцять років у цій країні жоден  мерзотник не зважувався ображати державну символіку України - не тому, що вона їм подобалася, а тому що вони боялися нас - тих, хто вірив у цю країну й хотів щоб вона була. А тепер більше не бояться - чого нас боятися то насправді? Що ми можемо?

Тому вони її демонтують. Відправлять українську мову пасти теляти, замінять прапор яким-небудь червоно-синім виродком, перемалюють радянський герб - і це вже й не Україна буде а так, союзна держава. Це тільки Росія може гордо виступати під прапором імперії - і там ніхто навіть не заїкається, що його потрібно б замінити, тому що під цим прапором Гітлера зустрічали й власівці воювали. А нам не положено - ми холопи, ми повинні знати своє радянське місце, на нас можна тепер просто не звертати уваги тим, хто захоче нагадати, що немає ніякої України й ніякої мови, прапора й герба в неї теж немає. І так будемо, поки ми будемо дозволяти себе ображати, поки ми будемо голосувати за тих, кому немає місця не те що в парламенті - просто в пристойному суспільстві. І доти   ми будемо прощатися із завоюваннями двадцяти років нашої незалежності, а ці люди будуть проїжджати повз нас у своїх крадених "мерсах" і плювати нам в обличчя, щоб ми не забували, хто ми".

uainfo
39

Коментарі

110.08.12, 14:59

Симоняку - на гілляку!

    210.08.12, 15:04Відповідь на 1 від ab absurdo

    Симоняку - на гілляку!А всіх інших на палю!

      Гість: lyo Dnepr

      310.08.12, 15:20

      Да, Украина на грани гибели. Обязательно 100% нужно проголосовать за ОО, иначе смерть и пожизненное рабство.

        410.08.12, 15:37Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        Дивлюся я на той лохторат, що поряд, і дивуюся. ДЕБІЛИ!!! вони знову хочуть голосувати за ПР

          Гість: lyo Dnepr

          510.08.12, 15:43Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

          У нас заберут гораздо больше

            610.08.12, 15:56Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

            Дивлюся я на той лохторат, що поряд, і дивуюся. ДЕБІЛИ!!! вони знову хочуть голосувати за ПРНу ладно, "лохторат" завозили ешалонами в теплушках, потім ще були "20-ти-тисячники" тощо, це все чужинці (зайди, окупанти...)...
            Мені просто цікаво, а коли наші горді "противсіхи" нарешті зрозуміють в чию каструлю вони срали. Невже вони досі вірять що "проклята Юлька" творила би зараз ще більший БЄСПРЄДЄЛ ніж дружній тандем комуністів з "регіональними"???

              710.08.12, 16:19Відповідь на 6 від Східняк

              Дивлюся я на той лохторат, що поряд, і дивуюся. ДЕБІЛИ!!! вони знову хочуть голосувати за ПРНу ладно, "лохторат" завозили ешалонами в теплушках, потім ще були "20-ти-тисячники" тощо, це все чужинці (зайди, окупанти...)...
              Мені просто цікаво, а коли наші горді "противсіхи" нарешті зрозуміють в чию каструлю вони срали. Невже вони досі вірять що "проклята Юлька" творила би зараз ще більший БЄСПРЄДЄЛ ніж дружній тандем комуністів з "регіональними"???
              Як це не дивно, але більшість з них вірять.

                810.08.12, 16:47Відповідь на 6 від Східняк

                Мені здається, що не все так чесно в їх грі. Скоріш за все, ті противсіхи мають свою особисту зацікавленість в тому, щоб Юльку втопити.

                  910.08.12, 17:09Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                  Мені здається, що не все так чесно в їх грі. Скоріш за все, ті противсіхи мають свою особисту зацікавленість в тому, щоб Юльку втопити.Навіщо так складно?
                  Здебільшого у них наівний романтизм!

                    1010.08.12, 17:15Відповідь на 9 від Східняк

                    В такі роки залишатися романтиком, це вже нагадує недолугість розуму.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна