Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Вибори мера: чи є кандидати крім Попова?

Нагадаємо, що за тиждень до цього Київрада прийняла відставку Леоніда Черновецького, який написав заявку про дострокове складання повноважень. Правда, через неоднозначність трактування виборчого законодавства деякі експерти вважали, що повноваження Черновецького сплили ще в травні. Але вічно мандруючий мер, чий імунітет за нинішньої влади є незаперечним, повідомив, що він склав свої повноваженя усе-таки саме «достроково». Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/516316-vibori-mera-chi-e-kandidati-krim-popova.html

5

Коментарі

125.07.12, 17:40

Хай вже мером Києва буде Кличко, бо не мерське то діло займатися містом, для цього є високооплатні спеціалісти, завдання мера приймати "правильні" рішення і забезпечити автоматичний контроль за їх виконанням!

    225.07.12, 19:09

    А чи потрібно взагалі Києву черговий Цар? Толку з нього все одне не було ніякого.

      325.07.12, 19:55

        425.07.12, 22:00

        Як казали кияни, нам треба щоб вчасно вивозили мусор.
        Це все. Решта крадійство

          525.07.12, 22:12

          Льоню в космос...

            625.07.12, 22:35Відповідь на 4 від М_Ірина

            Як казали кияни, нам треба щоб вчасно вивозили мусор.
            Це все. Решта крадійство
            Я от взагалІ не розумІю за що з усІх мешкацІв беруть суму (І НЕМАЛУ) "на уборку территории" чи "утримання території" або щось таке. Це ж скільки треба платити двірнику, якщо з кожного мешканця багатоквартирного будинку беруть десь від 150 грн. і вище... Невже у двірників зарплатня десь тисяч тридцять гривень? А якщо ні - то куди зникає решта грошей? І не одного будинка. Бо ніякої особливої "уборки" не відбувається, інколи підметається трохи та усе. Так, мусор вивозять (і то інколи повни баки стоять декілька днів), а от інше... Такі аферисти зараз скрізь... Багато питань виникає. І як, наприклад, ці усі колишні ЖЕКі стали приватними скрізь? Що, нові володарі купили ці всі будинки? Та ні..