хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Російські козаки влаштовують провокації в Криму

Сутички активістів козацьких організацій і співробітників міліції відбулося у суботу в районі Феодосії - конфлікт виник при спробі козаків повторно встановити на в'їзді в місто уклінний хрест, який рано вранці 1 липня був демонтований співробітниками спецпідрозділів «Беркут» і «Тигр» на підставі рішення Господарського суду Криму.
«Було ухвалене рішення повернути хрест, демонтований владою. Козаки і православні віруючі пройшли з хрестом через всю Феодосію. Зібралося приблизно 300 осіб. Проте на місці, де раніше стояв хрест, нас зустрів спецназ української міліції у повній екіпіровці - в касках, із спецзасобами, зі щитами і собаками. При спробі пройти розпочалась бійка. З боку міліції в ній брало участь приблизно 600 правоохоронців», - повідомив агентству «Новий регіон» отаман Ради отаманів Криму Сергій ЮРЧЕНКО.



За його словами, «бійка була тривалою і кривавою». «Приблизно 15 чоловік з числа козаків одержали серйозні поранення - у людей переламані руки і ноги, розбиті голови», - підкреслив С.ЮРЧЕНКО.
«Учасники акції були жорстоко побиті - їх били палицями по обличчю, по голові, били лежачих. В цілому з важкими побоями можна бачити не менших десяти чоловік», - пише інформаційний портал «Новоросс.info».




«В ході переговорів було досягнуто домовленості про те, що православний символ буде знову демонтований правоохоронцями і переміщений на територію однієї з найближчих церков, де знаходитиметься на зберіганні. В той же час, починаючи з понеділка повинна розпочати роботу група з числа співробітників органів влади Феодосії, козацтва і православної громадськості з тим, щоб підготувати всі необхідні документи для оперативного вирішення питання зі вставлення уклінного хреста на первинному місці», - пише «Новоросс».
За інформацією порталу, мер Феодосії Олександр БАРТЕНЄВ пообіцяв, що займеться рішенням цього питання безпосередньо в Раді міністрів Криму.
«Разом з тим, за словами учасників переговорів з боку козацтва, якщо в розумні терміни не буде видно прогрес у рішенні даного питання, козаки залишають за собою право встановити хрест в односторонньому порядку», - пише «Новоросс».



Міліція підтвердила УНІАН факт сутичок, не повідомивши при цьому кількість співробітників МВС і козаків, які брали участь в них, а також число потерпілих і затриманих.
У травні представники козацьких громад встановили на в'їзді до Феодосії уклінний хрест. Проти висловилися представники кримських татар. За даними низки ЗМІ, козаки не мали дозволу і благословення на встановлення об'єкта. Кримська єпархія Української православної церкви Московського патріархату відмовилася освячувати хрест. У результаті на запрошення козаків хрест освятив священик Російської зарубіжної православної церкви.
Уряд Криму направив позов до суду з вимогою демонтувати хрест. Госпсуд Криму в другій половині травня задовольнив позов.

І от здавалось би, ТАКОЄ БЛАГОЄ ДЄЛО! Але до чого "РОСІЙСЬКЕ КАЗАЦТВО" ЗІ СВОЇМИ УСТАВАМИ В КРИМУ, порушення рішення судів, законодавства України і освячення ХРЕСТА священиком  Російської зарубіжної православної церкви ( пряме втручання іноземної держави в релігійне життя регіону, що провокує нестабільність, ворожнечу, громадське протистояння ).

Ви ж бачите, у які місця вони б"ють? У слабкі місця наші! Бо Україна, українці.....у більшості своїй, люди віруючі! І беззаконня, яке вчиняє "РОСІЙСЬКЕ КОЗАЦТВО", прикриваючись уклінним хрестом..., це не вчинок віруючих людей, а швидше навпаки, лжевіруючих! Це "козацтво", насправді, кремлядські найманці, які апелюють до віруючого люду....
Хрест, влада, становити не дозволила, бо є громада, частина суспільства ( представники кримських татар) що висловилися проти. Ці кремлядські провокатори підбурюють людей і силоміць, порушуючи рішення суду, таки ставлять хреста. А тепер запитання. ПРИПУСТИМО, що влада Криму закриває на це ОЧІ, бо то є ХРЕСТ. Які подальші дії КРЕМЛЯ??? Це перевірка нас, а чи можна піти таким шляхом??? А чи можна кремлядям в Україні порушити ЗАКОН, піти проти громади, але зробити все це під надійним прикриттям ВІЧНИХ ЦІННОСТЕЙ.
Бачите, шановні друзі, таки МОЖНА.... бо частина ВАС уже стала на захист незаконно встановленого чужою державою , але Ж ХРЕСТА!?????????? А завтра, вони в нас нічого не питатимуть...
Прийдуть і зроблять все, що вважають за потрібне, але з ІКОНАМИ, ХРЕСТАМИ І БАТЮШКАМИ!!!


І як, ДРУЗІ, нам це сприймати???




54%, 21 голос

44%, 17 голосів

0%, 0 голосів

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
28

Коментарі

Гість: R0mmel

13.07.11, 12:16

Вважаю, що побили ту антиукраїнську наволоч це добре. Але! Через встановлення Православного хреста? Це ненормально. Чого вони їх на мітингах не б"ють? І хіба погано, що встановлюється хрест на горі?

    23.07.11, 12:21

    Я нажав на №1. Мене здивували дії влади, вони ж там всі проросійські!!!!!!!???????

      33.07.11, 12:51

      №1

        43.07.11, 13:18

        Пусть русскiе казаки ставят крест там, где он таки необходим - возле Грозного. А установку же памятных знаков в Украине могут и решают украинские власти без "помощников". Сам отказ Русской православной церкви МП освятить крест говорит о многом. Так что, поделом провокаторам.

          53.07.11, 13:53

          не раз казав і повторю, що все зло на планеті від моССкаляторів, які всюди свого кривавого п"ятака засовують, сволота...

            63.07.11, 15:05Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

            Вважаю, що побили ту антиукраїнську наволоч це добре. Але! Через встановлення Православного хреста? Це ненормально. Чого вони їх на мітингах не б"ють? І хіба погано, що встановлюється хрест на горі?Абсолютно аналогічна думка - мені додати нічого.

              73.07.11, 15:17

              Треба уточнити, що побили не козаків, а казаков - москальське ряжене бидло, якому признача "атамана" президент Раші єврей Мендель. Співчувати цій погані, як і московським попам, чомусь не хочеться...

                83.07.11, 16:28Відповідь на 4 від Amiran

                у нас хрести стоять і при в'їздах в села-міста, і на багатьох роздоріжжях. тут моя думка на стороні тих, хто встановлював хрест.

                  93.07.11, 18:00

                  Смішно:козаки,і раптом російські!!!! Де вони у них взялися?! Може правильніше клоуни???

                    103.07.11, 18:27Відповідь на 8 від претендент

                    В Таллине пару-тройку лет назад эстонские власти решили перенести масоовое захоронение (так наз. Бронзовый солдат) с шумной троллейбусной остановки в центре города, на окраину, в спокойное специально выделенное место, где таких захоронений много. И что? Проросийские подстрекатели устроили побоище, а эстонцы все равно сделали по своему. И все сейчас довольны, кроме затеявших тогда провокацию.Бронзовый солдат и захороненные под ним мирно почивают в уютном парке. Этот крест - не просто символ, сейчас это - повод для вмешательства кремлеводов. Казачочки в данном случае - 5 колонна, отрабатывающая рублики. Не зря Православная церковь не стала вмешиваться. С Зарубежной все давно ясно - там сидят агенты Путина

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна