хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Одеський чинуша побачив у концерті сліпих пропаганду фашизму.

"Адольф Алоїзич Шикльгрубер насамперед був Гітлером". Чиновник одеської мерії і депутат міськради Григорій Кваснюк побачив у концерті незрячих виконавців зі Львова пропаганду фашизму. Зокрема, муніципальний чиновник висловив своє обурення участю в концерті українського виконавця Сашка Положинського, якого він назвав "фашистським тягнибоківським активістом", "бандерівцем" і "шанувальником УПА". "Цього Положинського запросили. Хто це зробив і навіщо? А ось навіщо - щоб продовжувати мусувати брехливу наскрізь тезу про те, що ми - єдиний народ, що ми повинні протягувати руку... З фашистами не домовляються і з ними не шукають спільну мову. Втім, вони теж не збираються з нами "ручковаться". Їхнє гасло: Україна - для титульних українців", - заявив Кваснюк у своєму коментарі. "Адольф Алоїзович Шикльгрубер був дуже навіть непоганим художником. Просто насамперед він був Гітлером, нацистом. Дуже допускаю, що Тягнибок є непоганим проктологом, але насамперед він - український фашист. Ось так от і з обожнюваним вами Положинським", - додав депутат.

8 червня в Одеській обласній філармонії відбувся перший інтегрований концерт незрячих виконавців, провідних українських артистів, Сашка Положинського та оркестру Національного театру ім. М. Заньковецької (Львів).

За матеріалами: Газета.юа

Відео з концертуhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UvHRYMO23fc

Маразм крєпчаєт(с) Совкопітек гріша підігріває фашістську істерику голубого лохторату...

28

Коментарі

110.06.11, 13:10

Выдать моск(иль чё у него там?) у Гришки савсем забродил,пары спиртовыя шибко ударяють яму в бошку. Да и хвамилие у него соответствующе ,Кваснюк. Прёть убогава. Ну абидила природа енту жертву пьянного зачатья....

    анонім

    210.06.11, 13:15

    Ги, манкуртське бидло з українським прізвищем Кваснюк, вже нічого іншого окрім сміху не викликає, цей його коментар з того самого розряду...

      Гість: Юріj

      310.06.11, 13:38

      Дядька виконує ЦУ партії з демонізації українців, що ще не скурвились при корню. Розроблена ворогами заКваска діє, бродить і булькає розтинаючи медіа-простір своїми хвороботворними міазмами! Підсумую:

        410.06.11, 13:45

        Сам був на цьому концерті. Глядачі, частина з яких була теж з вадами зору, були у захваті і аплодували стоячи. На диво, активну участь у організаціії концерту, і був там присутній, брав регіонал О. Гончаренко, за що йому шана. Свої претензії Кваснюк може висловити Гончаренко і голві обладміністрації Гранівецькому, який теж фінансував цю акцію. А Кваснюк просто дурачьок.

          анонім

          510.06.11, 13:52

          познущалася природа на повну з цього перевертня квашеного

            610.06.11, 14:04

            Слава Сашку Положинському!
            Люди, які бачать серцем, що відчувають епозитивну енергетику від хорошої людини, щирість емоцій, почуттів і сказаних слів набагато сильніше, ніж люди зрячі...ДАЛИ СВОЮ ОЦІНКУ творчості Сашка.
            А цей тупий предмет, що щось проблеяв, нікому не цікавий!

              710.06.11, 14:14Відповідь на 6 від Julia Taneta

              Слава!

                810.06.11, 14:17Відповідь на 5 від анонім

                познущалася природа на повну з цього перевертня квашеногоІ з одеситів, що дивно - були гарні люди з гумором, а стали совки квашені, червоною шматою прикрашені

                  910.06.11, 14:31Відповідь на 8 від Богдан Бо

                  на жаль

                    1010.06.11, 14:32

                    Я Сашка поважаю за пісні,
                    а за їх зміст, то вже росто люблю.
                    І коли вже Кваснюка пристрелять,
                    щоб не ганьбив він країну мою?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна