Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Новые полководцы

Без лишних слов...

11

Коментарі

120.02.15, 11:18

Так а где их брать, полководцев? Все учились еще в совдепии, воевали там, куда та-ж совдепия посылала. Гелетей, тот вообще охранник. Остальные - "паркетные" генералы с большущим опытом лизоблюдства и повторения того, что от них слышать хотят. А воевать - это несколько иначе мыслить и действовать надо.

    220.02.15, 11:35Відповідь на 1 від Alexis55

    О чем и речь!

      320.02.15, 18:52Відповідь на 1 від Alexis55

      точно

        421.02.15, 00:16

        А хто з них двох наробив лементу про те, що Порошенко приїде в зону АТО і віддасть наказ про відступ?

          521.02.15, 08:03

          А як ви обізвете Муженка? Ну і варто знати, на сьогоднішній день командуванням військами здійснюється Генштабом, а мініст оборони виконує у цій ситуації лише роль завгоспа, з якою, між іншим, Полторак справився на відмінно - бардак, який був присутній в армії, де продавали на базарах, те що надсилалася як допомога - припинився. Війська забезпечені. У своєму сліпому патріотизмі і самовпевненності, що знаєте всі і вся - як воювати, як командувати, як проводити реформи, хто має бути міністром і яким, - ви мішаєте з гамном УСІХ, і тим самим лиєте воду на кремблядський млинок нищення України. Розумійте одне - у нас війна, і у нас купа зрадників і агентів, виявити яких важко, тому не варто підхоплювати кожну дурню, якою пестрить інтернет. Це взагалі-то я про Полторака.

            621.02.15, 10:36Відповідь на 5 від zevs78

            Вночі (~23:00-02:00) і зранку (07:30-10:00) на трассі на Північ віл Луганська було чути ПОСТІЙНЕ РЕВИЩЕ МОТОРІВ ТЯЖКОЇ ТЕХНИКИ - кажуть, що її перебазують від Дебальцевського "котла" - на Новий Котел під Станицею Луганською...
            То ХТО там зараз говно-командуючий - ЧИЇМ іменем назвуть черговий Котел?

            Один "котел" - трагічна випадковість, помилка командування..
            Два "котла" - свідчення непрохідною тупості генералітету
            ПОСТІЙНІ "КОТЛИ" ...- ЩОСЬ В НАШІЙ ДЕРЖАВІ НЕ ТАК!

            То може, ПОРА зробити по Заповіді КУЗЬМИ =
            Смерть всім козлам! Вся ця піздота, що сидить у Верховній Раді – повинна бути стреляна і пізжена! МИ МУСИМО ЗРОБИТИ ЦЮ СПРАВУ!
            https://www.youtube.com/watch?v=JnIn5_eG29E = "Каганёнок Корбан – против Украины!".
            Коммент інтервью МІЖ КАДРАМИ

              721.02.15, 12:19Відповідь на 5 від zevs78

              А як ви обізвете Муженка? Ну і варто знати, на сьогоднішній день командуванням військами здійснюється Генштабом, а мініст оборони виконує у цій ситуації лише роль завгоспа, з якою, між іншим, Полторак справився на відмінно - бардак, який був присутній в армії, де продавали на базарах, те що надсилалася як допомога - припинився. Війська забезпечені. У своєму сліпому патріотизмі і самовпевненності, що знаєте всі і вся - як воювати, як командувати, як проводити реформи, хто має бути міністром і яким, - ви мішаєте з гамном УСІХ, і тим самим лиєте воду на кремблядський млинок нищення України. Розумійте одне - у нас війна, і у нас купа зрадників і агентів, виявити яких важко, тому не варто підхоплювати кожну дурню, якою пестрить інтернет. Це взагалі-то я про Полторака.Підтримую 100%

                821.02.15, 13:32Відповідь на 5 від zevs78

                100% згоден!!! Навіть більше... У нас останнім часом всі стали більше розбиратись в ділах військових, ніж у футболі. При тому, що в армії зроду не служили, вже не кажучи про те, що не воювали.

                  921.02.15, 18:07Відповідь на 6 від Богдан Ляшко

                  Іловайський котел - це дійсно трагедія, і тут наказувати потрібно по повній, бездарність як кажуть "на ліцо". А от щодо Дебальцево.... тут як хто дивиться..... я не можу судити, бо мене там не було і не володію тими данними, якими володіють безпосередні учасники тих подій, але як на мене - Дебальцево утримували, як стверджували у Генштабі, - бо звідти зручно атакувати і звільняти Горлівку і Донецьк. Теорично може і так - при бажанні і політичній волі ми могли створити котел сепараторам - Донецько-Горлівський, тим більше, що багато говорили про те, що Горлівку через її планування і розміщення досить легко штурмувати і важко утримувати. Але - ЗА ВЕСЬ ЦЕЙ ЧАС УТРИМУВАННЯ ДЕБАЛЬЦЕВО НІХТО ЙОГО НЕ ВИКОРИСТОВУВАВ ЯК СТРАТЕГІЧНИЙ ПЛАЦДАРМ ДЛЯ ШТУРМУ ДОНЕЦЬКА І ГОРЛІВКИ.

                    1021.02.15, 18:14Відповідь на 6 від Богдан Ляшко

                    Але ми зуміли використати цю безвихідну ситуацію (маю на увазі котел) на користь собі - під Дебальцево поклали ЦІЛУ КУПУ КАЦАПІВ ІЗ ТЕХНІКОЮ, як казав один із учасників цих подій - "ще кілька таких котлів, і російська армія перестане існувати". До того зуміли вийти звідти із мінімальними втратами і скоротити лінію протистояння (у військовому понятті). Це не моя особиста думка, просто я її притримуюсь прочитавши різні погляди на цю подію, і зробивши власні висновки. До тогож, потрібно довіряти все-таки власним (українським) джерелам і висновкам, а не ворожим, навіть якщо вони є дещо брехливими - інакше зневірившись у власному керівництві ми програємо війну і вічно будемо невдахами. До тогож, як казав Черчіль - "на війні інколи буває така правда, що її повинна прикривати велика брехня".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна