хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Декомунізація України!

15.02.2013 року виконуючи накази виборців та Указ Президента України ,що до -декомунізації,народний депутат України від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко демонтував залізобетонну конструкцію-лєніна .

У  березні 2007 року вийшов Указ Президента України Віктора Ющенка «Про заходи у зв'язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 рр. в Україні», в якому, зокрема, постановлялося демонтувати пам'ятники та пам'ятні знаки, а також перейменувати вулиці, площі, провулки, проспекти, парки та сквери, що названі на честь осіб причетних до голодомору. Декомунізація українського суспільства, зокрема усунення пам'ятників тоталітаризму у вигляді монументів, погрудь та назв вулиць тощо, давно вже є нагальною потребою Українців. Навіть непрофесіоналам у юриспруденції видно, що громадянам України - чинним патріотам, які з патріотичних мотивів та на виконання указу Президента Ющенка здійснили акт декомунізації, неможна інкримінувати хуліганство. Бо мотиви їхніх дій були ідейними,  вони не підпадають під законодавче визначення хуліганських дій.

44

Коментарі

анонім

116.02.13, 18:54

Знесли опудало, яке давно мала знести держава.

    216.02.13, 19:01

    диву даюсь як і цей указ не скасували риги...

      Гість: R0mmel

      316.02.13, 19:07

      вчора бачив це відео "Вконтакті" і радів, а сьогодні запостили фотографії та відео охтирського малороського бидла з кудахтанням "шо ви робите, ета же наша історія, хто нє знаєт сваєй історії, той не має майбутнього". Навіть штук 5 старих маразматичних калічей на "демонстрацію" вилізло з папіряцми А4, де було понаписувано: "Лєнін жив"

        416.02.13, 19:15Відповідь на 2 від Fred Perry

        диву даюсь як і цей указ не скасували риги...Питання до патріотів із санта-барбара-бюту...
        Якщо Указ підписано в 2007, то чому за три роки жоден недоторканий "патрійот" не зробив того ж самого зі всіма ідолами тоталітаризму. Хто, або що заважало виконувати їм указ Президента???

          516.02.13, 19:15Відповідь на 1 від анонім

          Знесли опудало, яке давно мала знести держава.Питання до патріотів із санта-барбара-бюту...
          Якщо Указ підписано в 2007, то чому за три роки жоден недоторканий "патрійот" не зробив того ж самого зі всіма ідолами тоталітаризму. Хто, або що заважало виконувати їм указ Президента???

            616.02.13, 19:17

            Передаєм як офіцери\священники УГВР велику ПОДЯКУ Бога і БОЖИХ воінів та друзів УПА тим патріотам СВОБОДІВЦЯМ та УПЦкп які під керівництвом народного депутата УКРАІНИ ІГОРЯ МІРОШНИЧЕНКА на СВЯТО СТРІТЕННЯ 15лютого 2013р зруйнували гіпсоідол Богомроклятого творця ІМПЕРІІ 666Рабів жидомасона суперзлочинця ЛЕНІНА\Бланка в м ОХТИРКА Сумськоі області ! Нагадуєм БОЖЕ ПРОРОЦТВО що коли воскреснуть святі Христові героі то ті хто буде виступати проти них впродовж 4 тижнів прилипнуть і згорять разом з найближчими до них памятниками Леніна та проваляться в землю..Такі чуда згоряння і провалення в землю найбільше були саме на РУСІ\УКРАІНІ й про це є ДАВНІ передання які нищили атеісти і комуністи ! ТОж дай БОГ щоб патріоти зруйнували все зле чим задурили нашу Націю

              716.02.13, 19:19

                анонім

                816.02.13, 19:21Відповідь на 5 від Julia Taneta

                Певно їм щось інше важливе. Та й зараз, побачиш, почнеться серед них -- навіщо?для чого? і т.д.

                  916.02.13, 19:26Відповідь на 8 від анонім

                  Певно їм щось інше важливе. Та й зараз, побачиш, почнеться серед них -- навіщо?для чого? і т.д.Схема проста.
                  Президент видає Указ.
                  Виконавча гілка влади (КАБМІН) виділяє кошт на виконання цього Указу. І по виконавчій вертикалі на всіх рівнях зобов"язує відповідні органи виконати "Розпорядження" щодо ліквідації всіх вищезазначених ознак тоталітарного режиму..... Що зупинило той КАБМІН? Кремль??? Путін?

                    1016.02.13, 19:27

                    Ну герои ,да лучше бы они,какого нибудь,,царька"приземлили и тогда б им люди аплодировали ,а так обычное хренострадание.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна