Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Львів"яни!Що у вас відбувається?

Знамениту львівську «Криївку» хочуть закрити
 
ukraineallaboutu.com
ВО «Свобода» і Партія регіонів солідарні у своєму бажанні закрити відому мережу авторських ресторанів у Львові

Влада Львова пред’явила місцевій мережі ресторанів !Fest низку звинувачень. Власників «Криївки», «Гасової лямпи» та «Львівської майстерні шоколаду» звинувачують у незаконній забудові історичного центру міста, відсутності дозвільної документації на ресторани, пособництві поширенню наркотиків, а також неповазі до національних героїв, пишуть Коментарі з посиланням на «Комерсант-Україна».

«Практично вся мережа, а саме ресторани «Криївка», «Гасова лямпа», «Жидівська кнайпа», «Лівий берег», «Дім легенд» та «Львівська копальні кави», збудована в охоронній зоні ЮНЕСКО без дозвільної документації», - каже начальник управління охорони культурної спадщини Львівської облдержадміністрації Валерій Потюк.

Претензії до мережі вчора висунули і в комісії Львівської міськради з видачі дозволів на розміщення літніх майданчиків.

«У понеділок на спеціальному виїзному засіданні комісія виявила, що на внутрішньому подвір’ї будинку N10 на площі Ринок компанія !Fest почала спорудження будівельної конструкції по всьому периметру подвір’я без дозвільної документації», - повідомила член комісії, депутат міськради Ірина Шалаковська (ВО «Свобода») .

За її словами, наступним кроком комісії стане звернення до прокуратури та управління культури міськради. Аналогічні претензії щодо літнього майданчика на внутрішньому подвір’ї цього будинку міська влада висувала і минулого року. Тоді її будівництво було заборонено Вищим Господарським Судом.

Прозвучало звинувачення і в тому, що заклади мережі, облаштовані в національному стилі, «ганьблять національно-визвольний рух». «За допомогою імен героїв і патріотів власники поширюють самогонку й спотворені українські символи», - обурився Потюк.

Крім того, депутат Львівської міськради Андрій Мочарський (Партія регіонів) має намір також винести на найближчу сесію питання про закриття частини ресторанів мережі.

«Прикриваючись національними святинями, власники !Fest незаконно будують у центрі Львова ресторани, з «Лівого берега» вони влаштували наркопритон. Через них Львів отримав ганебне звання «кабацького міста», - пояснив свою позицію пан Мочарський.
(с)


33

Коментарі

Гість: скорцені3

16.12.12, 00:50

політика - лайно...тим паче в Україні, просто бізнес, хтось з кимось не поділився....

    26.12.12, 00:52

    Українофобським зайдам муляють очі українські заклади,... а різні там потняки "тупо" відробляють юдині срібники.
    Крім того, не виключений і меркантильний інтерес до цих кав'ярень...

      36.12.12, 03:56

      Українці, ПР дає Вам "майстер-клас" на тему "як треба триматись у владі та поширювати свій вплив". Після перемоги Померанчової Революції ліберальний Ющь тільки обнімався з лідерами ПР та обвішував добірних рекетирів державними нагородами, а "регіонали", дорвавшись до влади за сприяння комуністів та "противсіхів", пересаджали та повбивали українських лідерів, а тепер нищать всі прояви українства в Україні. За логікою треба було повністю "ЗАЧИСТИТИ" політичний простір від учасників сіверодонецького збіговиська, але наші "лідери" навіть не почухались (Бо вся увага Юща зосередилась на смиканні за косу)

        46.12.12, 06:41

        отакої...

          56.12.12, 08:03Відповідь на 1 від Гість: скорцені3

            66.12.12, 08:37

            Ото маєш тобі...
            Які ж такі СПОТВОРЕНІ НЦІОНАЛЬНІ СИМВОЛИ можуть поширюватись через... ресторани?!!
            Та й національний САМ-ВОГОНЬ набогато краще заводської "палёнки" - сам пробував!
            Мабуть, з ким-то не поділились хлопці...- то тоді треба брати ті ідеї, за якими боролись наші знамениті предки, да "віддячити" їм!

              76.12.12, 08:51

              Я б її закрила першого чи другого дня, як вона відкрилася. Пам’ятаю всі розмови про інші заклади, які не можна було чіпати, бо був потужний дах. Чесно було боротися одразу з усіма порушеннями і порушниками. Але робити це зараз, ні з того ні з сього - це означає, що хтось з кимось не поділився.
              Щодо "наркопритона" нічого не знаю, не виключено, що це вже вигадки, підливання масла в вогонь.

                Гість: Лютый Гриня

                86.12.12, 08:55Відповідь на 3 від Східняк

                Українці, ПР дає Вам "майстер-клас" на тему "як треба триматись у владі та поширювати свій вплив". Після перемоги Померанчової Революції ліберальний Ющь тільки обнімався з лідерами ПР та обвішував добірних рекетирів державними нагородами, а "регіонали", дорвавшись до влади за сприяння комуністів та "противсіхів", пересаджали та повбивали українських лідерів, а тепер нищать всі прояви українства в Україні. За логікою треба було повністю "ЗАЧИСТИТИ" політичний простір від учасників сіверодонецького збіговиська, але наші "лідери" навіть не почухались (Бо вся увага Юща зосередилась на смиканні за косу)Пане Іване! Це ви дарма так про юща. Зараз вам почнуть розказувати який він проукраїнський през.Вважала і до смерті вважатиму, що цей іуда зрадив міліони українців і його місце на с

                  Гість: Лютый Гриня

                  96.12.12, 08:58Відповідь на 3 від Східняк

                  на смітнику. Виборовши для себе, любимого, преференції у нинішніх, він упав в очах міліонів людей нижче плінтусу .

                    анонім

                    106.12.12, 09:00

                    І де солідарність? От же люблять у нас факти за вуха притягати. Притензії комісії міськвиконкому стосуються незаконого будівництва літнього майданчика. Яке відношення це має до наїзду на усю мережу з боку аналів? Тим паче, притензіям міськради вже більше року. Чому ніхто не говорив про рейдерство раніше? Тим паче, будівництво визнано незаконим судом. Яка тут в біса солідарність?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна